Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Annál jobb mert lehet vele írni és olcsó is. Copic annak aki nem akar a tus szépségeivel megismerkedni - és van pénze. XP
Az f@sza. Preppy fouintain pen, kemény 600 pénz. Olyan mint egy mártogatós tustoll csak nem kell mártogatni és nem is tus. XD Reprodukáció szempontjából jobb mint a ceruza, de nem lehet javítani, csak géppel. Szal csak profiknak - a ceruzarajz kihúzására nem alkalmatos. Ennyi.
A vonalakat töltőtollal, a pacákat ecsettel és tussal. A színek fotóbolt krietívszjút szrí.
hehe!
amúgy milyen programmal csinálod a rajzaid?
Most a sharkyt rajzolgatom mert az elözö rajzokkal nem agyok megelégedve...
így má jobb a képem kicsit nyomott lett az elöbb
amúgy milyen programmal csinálod a rajzaid?
Most a sharkyt rajzolgatom mert az elözö rajzokkal nem agyok megelégedve...
Szerk: Dan 2009-09-15 19:15:02
Öööö, több férfi mezítelenséget szerettél volna vagy mi? XP
WTF 4 fejezetes képregény, he?
szerk: Áááááááá, GON rulez!!^^
WTF 4 fejezetes képregény, he?
szerk: Áááááááá, GON rulez!!^^
Szerk: wakka 2009-09-15 19:01:21
a PUCÉRT jobban kiemelhetted volna!!
De nagyon jó lett
mikor lesz kész az a 4 fejezetes képregény?mert má' kíváncsi vaygok.
De nagyon jó lett
mikor lesz kész az a 4 fejezetes képregény?mert má' kíváncsi vaygok.
Persze akkor minden második szavam a "manga" lesz... XD
Na egy kis képregény, here ya go: [Link]
Upsz, mégse...XP
Amúgy 5 oldal és izmos pucér férfiak vannak benne - indzsoáj!
Na egy kis képregény, here ya go: [Link]
Upsz, mégse...XP
Amúgy 5 oldal és izmos pucér férfiak vannak benne - indzsoáj!
Ennek az oldalnak a neve M-A-N-G-A-F-A-N. Szerinted ki akar itt matekpéldákat oldani ha nem kapcsolódik sehogy a Mangához? xD Éértem?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-15 17:44:57
Milyen jellegű írással?
Mikami: az írottam vala, hogy mással is lehet FEJLESZTENI AZ AGYAT, nem csak rajzolással, pl; matek. Éértem?
Mikami: az írottam vala, hogy mással is lehet FEJLESZTENI AZ AGYAT, nem csak rajzolással, pl; matek. Éértem?
hát igen. mint írtam én inkább írással pepecselek ha épp ráérek. még szerencse hogy nem vagyunk egyformák.
/Matematikai egyenletekkel meg kikergethetnének a világból /
/Matematikai egyenletekkel meg kikergethetnének a világból /
Ne csak nézz, láss is!
de a matematika egyenlet nem kapcsolódik sehogy a mangákhoz/animékhez... tudom mert utánanéztem mivel a rajzhoz én se értek
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-15 17:20:41
(#2445) Ha az ember annyira rajzolni akar, akkor leül és rajzol valamit amit lát. Tök mindegy hogy sz@r, mert már ez is rajz. Tolod, tolod és ha nem állsz fel az első fél órában akkor már úgy is megérint az igényesség szele anniyra hogy jobban kidolgozd amit pingálsz.
Ha valakinek a rajzolás nem létszükséglete akkor nem kell erőltetni csak azért mert más is csinálja. Én se kezdek el ejtőernyőzni csak azért mert más kedvet érez hozzá - csak néha ;P (mármint nem konkrétan az égből lepotyogást XD).
Az agyat mással is lehet fejleszteni nem csak rajzolással. Ha jobban esik matematikai egyenleteket megoldani akkor hajrá.
Ha valakinek a rajzolás nem létszükséglete akkor nem kell erőltetni csak azért mert más is csinálja. Én se kezdek el ejtőernyőzni csak azért mert más kedvet érez hozzá - csak néha ;P (mármint nem konkrétan az égből lepotyogást XD).
Az agyat mással is lehet fejleszteni nem csak rajzolással. Ha jobban esik matematikai egyenleteket megoldani akkor hajrá.
hát gyakorolni kéne.. de nincs rá nagyon időm.. munka után elég fáradt vagyok már az ilyesmihez..
Ne csak nézz, láss is!