Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Az hogy te beteg! nem azt jelenti hogy beteg lennél, ugyan úgy mintha f@szként aposztrofálni valakit, közben meg nem csak egy testrész. A te beteg! vesszős ikszdé végződése utal a dolog pozitív, tetszést nyilvánító voltára.
Ha a 4 fejezetes képregényem alatt a mostanában hiátusra szorult munkásságomat érted, akkor csak annyit tudok válaszolni, hogy jelen pillanatban az egyetemen folytatott munkálataim anniyra szorítanak hogy csak gyökér szingle képek produkálására vagyok alkalmatos.
Ha a 4 fejezetes képregényem alatt a mostanában hiátusra szorult munkásságomat érted, akkor csak annyit tudok válaszolni, hogy jelen pillanatban az egyetemen folytatott munkálataim anniyra szorítanak hogy csak gyökér szingle képek produkálására vagyok alkalmatos.
Én se a Vetera-'n szoktam színezni hanem ps-ban.X'DDDDDDDDDDDDDDD
Aú... xD
Ez a tegnapi szenvedésem és unalmam eredménye: [Link]
Valami baj van velem... xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2009-09-17 17:45:29
én nem vaygok veterán színezö
Aaaaaaaaaa /fejét veri a falba/
Ez a szóvicc büntet...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Dan 2009-09-17 17:31:06
én nem vaygok veterán színezö
Jól van, lőjetek le!
beküldve: 2009-09-17 16:15:44
(#2468) Itt a véres hobbit:[Link]
xD kicsit animés stílusban csináltam...
necrokid:bár én nem vaygok veterán színezö de azért tetszik...
xD kicsit animés stílusban csináltam...
necrokid:bár én nem vaygok veterán színezö de azért tetszik...
Szerk: Dan 2009-09-17 16:43:08
beküldve: 2009-09-17 14:18:06
(#2467) Tegnap kaptam egy kis ihletet, és termeltem két gyönyörűséget:
[Link]
[Link]
A két első photoshoppos színezésem. Várom a kritkákat a veterán sínezőktől ;-)
[Link]
[Link]
A két első photoshoppos színezésem. Várom a kritkákat a veterán sínezőktől ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-17 10:44:18
(#2466) Pszichopata hobbit XD
A Nyomorék hadsereg(c) már a mi találmányunk XD.
Amúgymeg: hobbit mint olyan csak LotR. Máshol halfling.
A Nyomorék hadsereg(c) már a mi találmányunk XD.
Included:
kezetlen tolvaj /aki a lábával lop/
skizo varázsló /"anyádat jégorkán, mondom teleport!"/
kerekesszékes lovag /egyik kezébe kopja, a másikkal hajtja magát/
klausztrofóbiás törpe...
kezetlen tolvaj /aki a lábával lop/
skizo varázsló /"anyádat jégorkán, mondom teleport!"/
kerekesszékes lovag /egyik kezébe kopja, a másikkal hajtja magát/
klausztrofóbiás törpe...
Amúgymeg: hobbit mint olyan csak LotR. Máshol halfling.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-17 10:45:36
beküldve: 2009-09-17 10:18:37
(#2465) Hmm, erről a képről nekem inkább egy kobold jut eszembe. Mondjuk olyan klasszikus fantasynak nevezett dolgot nem olvastam még. Csak A Gyűrűk Urát meg az Eragont. A HP nem tudom mennyire tartozik ide. Akkor nem tudok segíteni.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-16 21:52:35
(#2464) Dan; tökéletesen megfele. $:
Eris; nem csak a gyűrűkurás békés kis hobbitkák élnek...ott vannak a Blood Bowl agresszor apróságai is. (%
És akkor még nem beszéltünk Ombertről, a fanatista természetvédő duridáról, aki hatalmas veszett mosómevéjén csap szét az erdők ellenlábasai között.
Eris; nem csak a gyűrűkurás békés kis hobbitkák élnek...ott vannak a Blood Bowl agresszor apróságai is. (%
És akkor még nem beszéltünk Ombertről, a fanatista természetvédő duridáról, aki hatalmas veszett mosómevéjén csap szét az erdők ellenlábasai között.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
akkor véres hobbit kell?ööö...nem baj ha fekete fehér?
Vagyis szürkeárnyalatos...
Vagyis szürkeárnyalatos...
Szerk: Dan 2009-09-16 18:49:10
beküldve: 2009-09-16 18:15:54
(#2462) Ez rettentő frappáns volt.
Szóval egy pszichopata hobbit kéne? Sarumánt már összehoztam. Anyámnak bejött. De nem tudom ki fog rajzolni vérben úszó hobbitot?
Szóval egy pszichopata hobbit kéne? Sarumánt már összehoztam. Anyámnak bejött. De nem tudom ki fog rajzolni vérben úszó hobbitot?
Mikami: Az avatar résznél kellett volna írnom, de sztem aki a képen van, az nem Grimmjow és lehet én vagyok hülye de az aláírásban sincs német (ha csak nem ez a poén amit csak a beavatottak értenek).
Sötétség nélkül nincs fény.
Akkor ezt most oly módon kéretik megfogalmazódni látassék, hogy Középfölde törzslakosságán kívűli népesség is elméjébe vehesse eme gondolatok summáját vala.
beküldve: 2009-09-15 21:31:11
(#2460) Naívan keresek olyan csudajófej, csupaszív kiskalózt aki rajzolna félszerzetet. Füle hegyéig vérben taposó szociopata, kisebbrendőségi komplexusban szenvedő eszelős félzerzetet.
Cserébe tudok ajánlani szép szavakat, örökhálát meg örökéletet, meg névleges rabszolgaságot.
Ha valakinek sok az ideje meg ilyesmi, akkor tessék jelezni. Köszönjük.
Cserébe tudok ajánlani szép szavakat, örökhálát meg örökéletet, meg névleges rabszolgaságot.
Ha valakinek sok az ideje meg ilyesmi, akkor tessék jelezni. Köszönjük.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
A copicnál nincs is jobb.....
amúgy meg megismerkedtem a tus szépségeivel mert má' 4 éves korom óta rajzolok tussal...
amúgy meg megismerkedtem a tus szépségeivel mert má' 4 éves korom óta rajzolok tussal...
Szerk: Dan 2009-09-15 19:37:30