Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
@Zabpehely
Egy jó tanács: próbálj ne vonalas füzetbe rajzolni, mert elrontja az összhatást és sokan nem szeretik. Egyébként ügyes, a kedvencem a gothloli táskája és a Cikkcakk :3
Egy jó tanács: próbálj ne vonalas füzetbe rajzolni, mert elrontja az összhatást és sokan nem szeretik. Egyébként ügyes, a kedvencem a gothloli táskája és a Cikkcakk :3
vonalasról már leszoktam (ez még egy 5. éveleji füzet ^^"), de kösz a tanácsot !
Azt a táskát én is imádom rengeteg rajzomon ott díszeleg !
És most megyek és fekszem mint a jó beteg ,jó fórumozást !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-09-19 12:25:45
Én arra utaltam vissza, hogy ők alapból nem használnak villát, mivel Ázsiában nem találták fel ezt az evőeszközt. Továbbá a sushit illendő pálcikával enni.
Mellesleg tudok róla, hogy néha kést, villát, kanált is használnak.
Mellesleg tudok róla, hogy néha kést, villát, kanált is használnak.
beküldve: 2009-09-19 10:27:11
(#2485) néha átveszik az európai módot...ilyenkor használnak villát!Ez most olyan lenne mintha rád kényszerítenék h mostantól pálcikával egyél...nem menne mindig igaz?
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
nincs mit!örülök, hogy tetszik.
hella:nekem tetszik...amúgy télleg kitalálhatnának má valami
villa félét a japánok is...
hella:nekem tetszik...amúgy télleg kitalálhatnának má valami
villa félét a japánok is...
Szerk: Dan 2009-09-19 07:37:36
Csodálatos! Köszönöm, nekem tetszik. Valami ilyesmire gondoltam. (;
Látni szerettem volna már valami hasonló félszerzet ábrázolást is, nem csak mindig a jókisfiúsat.
Beöltöznöm nekem nem kell, mer' félszerzet vagyok így is. Minusz az ortodox zsidó sérót. xD
Mégegyszer tapsvihar! (;
Látni szerettem volna már valami hasonló félszerzet ábrázolást is, nem csak mindig a jókisfiúsat.
Beöltöznöm nekem nem kell, mer' félszerzet vagyok így is. Minusz az ortodox zsidó sérót. xD
Mégegyszer tapsvihar! (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Lula-chan: A képed tetszik, bár nagyon nem értem. Én ilyet akkor szoktam gyártani ha rámjön az ötperc. Pl ilyen képem chibi verzióban, hogy mi a véleményem Piton kinyírásáról.
Igen, ez is az ötperc eredménye
Nem függnek össze, a lényeg a karaktereim kínzása ( ) és hogy kiéljem az őrültségeim és fanatizmusom ^^
@Zabpehely
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-09-18 18:00:05
(#2481) Kicsit rég voltam itt.. noh, most jöttem egy M képregény, lehet fikázni - van mit...
[Link]
[Link]
Szvsz ez még nem annyira durva, hogy mature content kelljen rá. De mindenképpen csinos kis rajz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-18 17:26:06
(#2479) Kész lett a deviantArt-om! (Mondjuk csak régi képek vannak rajta)[Link]
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-09-18 17:05:17
(#2478) Én meg kiszíneztem géppel a helybenrajzolós versenyes képemet. Jó brutál lett (a póktestű fiú a letépett csajfejjel, ha valaki emlékszik) Nem linkelem be, mert úgyis csak a 18 feletti deviantartosok tudják sajnos megnézni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-18 12:41:25
(#2477) Lula-chan: A képed tetszik, bár nagyon nem értem. Én ilyet akkor szoktam gyártani ha rámjön az ötperc. Pl ilyen képem chibi verzióban, hogy mi a véleményem Piton kinyírásáról.
Sötétség nélkül nincs fény.
Ha vágod akkor mi a problematika?
Mellesleg nem kenném Parasikolyra a dolgot...
Nemtudom mi a problematika...talán szeretek vitázni vagy nemtudom
parasikoly,neked amúgy mire kell ez a kép, gyépés hobbitnak akarsz öltözni cosplayen?vagy?
komolyra fordítva a szót télleg érdekel hogy mire kell...
Ha vágod akkor mi a problematika?
Az hogy te beteg! nem azt jelenti hogy beteg lennél, ugyan úgy mintha f@szként aposztrofálni valakit, közben meg nem csak egy testrész. A te beteg! vesszős ikszdé végződése utal a dolog pozitív, tetszést nyilvánító voltára.
ezt megértettem de mind 1. amúgy nem magamtól találtam ki ilyen beteg dolgot hanem parasikoly mondta hogy csináljunk, és tetszett az ötlet.