Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Szerk: Moderátor 2009-09-10 20:02:20
beküldve: 2009-09-05 15:11:12
(#2396) beküldve: 2009-09-05 14:30:16
(#2395) Összedobtam egy 5 oldalas képregényt az öngyilkosságról nyilvánított véleményemmel kapcsolatban, kvázi 1 nap alatt, habár nem volt nehéz, mivel szöveg nem nagyon van benne. Egy karakter szerepel - a félreértések elkerülése végett. Amúgy vicces szeretne lenni, szal aki nem kíván megbotránkozni az kerülje el.
beküldve: 2009-09-04 21:18:05
(#2394) Köszi az észrevételeket.. a jobb lábon én is gondolkozom..de a néninek akiről rajzoltam tényleg vastag volt a lába.. a nőcin meg nem vót bugyi, úgyhogy oda ne nézzé!!!!
Folytattam:
[Link]
Folytattam:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Viszont inkább nyugati képregény ez
Mer ki mondta hogy nem az? A "mangát" meghagyom a vágott szeműeknek, szvsz mindenki abból gazdálkodjon ami van neki.
Fisi: Nyugi, én se egyből rajzolok meg 200 oldalt, előbb írás, aztán képes forgatókönyv, majd ceruzarajz, később tus, végül pedig tónusok és tipó. Régen csináltam mindent egyszerre, meg is látszik az akkoriakon az eredmény...
Szegény lánynak beültettek két fél kézilabdát. Mert olyan nincs hogy teljesen fejjel lefelé fordulva se lóg a melle Talán még a keze lett kicsit fura. Persze ezek csak szálkák. Tetszik ahogy a terpeszben térdelőnek eltaláltad a kiforduló könyökét. A felhúzott harú enyhén gerinccsavarodott, de csak alig. A könyökölve fekvő nocomment - igen ütős lett az az arckifejezés...
A másikat nehezen tudom értelmezni deréktól lefelé.
A másikat nehezen tudom értelmezni deréktól lefelé.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-04 10:06:25
(#2391) Igen, a jobboldali lába valahogy nem stimmel, de egyébként nagyon szép a nyanya arca és a mellek esése ^^
Az extrém póz pedig érdekes és hm.. (ugye van rajta bugyi? xD)
A 2. képet pedig egyszerűen imádom, gyönyörűek a színei :3
Az extrém póz pedig érdekes és hm.. (ugye van rajta bugyi? xD)
A 2. képet pedig egyszerűen imádom, gyönyörűek a színei :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-09-03 18:27:31
(#2390) Szerintem is egy kicsit vaskos és fura lett a lábfeje. De kép maga jó. Jah és az a póz nagyon extrém.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-03 15:43:04
(#2389) Végre deviantartra is elkezdtem feltölteni a "babázásokat"...
[Link]
[Link]
Kezdésnek csak ezt, ez még a kevésbé durva részleghez tartozik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-09-03 15:44:04
Jók, főleg a bal puccos nyanya, talán a jobbszélső puccos nyanyának kicsit nagy a lábfeje és vastag a bokája a testalkatához képest.
Há nem tom én nem a bokáját néztem...
Jók, főleg a bal puccos nyanya, talán a jobbszélső puccos nyanyának kicsit nagy a lábfeje és vastag a bokája a testalkatához képest.
beküldve: 2009-09-03 15:10:29
(#2386) beküldve: 2009-09-03 10:22:32
(#2385) Én kíváncsi lenneék a mangás és animés verzióra is.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-02 23:54:12
(#2384) Igenkéső hozzászólás: Wakka, ez a folkmanga ez fájt... //Pafó! XD// rajzolásilag korrekt, sztori vége kissé lecsapott, de pofás. Viszont inkább nyugati képregény ez - persze nem rossz.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"