Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-08-31 16:47:22
(#2353) Igen, egyetértek, a lányka nagyon is cuki!
Itt meg az én újabb puskanyalogatós rondaságom található: [Link]
Egyébként hihetetlen, mennyi jó rajzkészségű ember van. Sokuk nem is művészeti iskolákba jár (én se, sajnos(?)). A helybenrajzolós versenyen teljesen meg voltam döbbenve, látva a készülő alkotásokat, és utólag is, amikor a végeredményeket csodálhattam.
Itt meg az én újabb puskanyalogatós rondaságom található: [Link]
Egyébként hihetetlen, mennyi jó rajzkészségű ember van. Sokuk nem is művészeti iskolákba jár (én se, sajnos(?)). A helybenrajzolós versenyen teljesen meg voltam döbbenve, látva a készülő alkotásokat, és utólag is, amikor a végeredményeket csodálhattam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-31 16:27:31
(#2352) A kiscsaj aranyos, de a fiúnak én valami bonyolultabb ruhát csinálnék.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-08-31 15:32:49
(#2351) [Link]
Az egyik storym karakterei
Az egyik storym karakterei
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Dan,ez egy ördög....van farka meg szarvai és még vasvillája is Ez már önmagában 1 démonnak számít
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-08-31 11:47:18
(#2349) Bár már vettem részt helyben rajzolós versenyen azt még sose kérdeztem meg, hogy ilyenkor lehet-e fanartot készíteni. Rémlik valami olyasmi, hogy nem, de nem vennék rá mérget. Mondjuk én tuti a fő-fő gonoszt készítettem volna el.
xD most visszakaptam :P Amúgy én se szeretek alkoholos filccel rajzolni :PCsak beszáradt a tűfilcem :P
a te yokamád is érdekes :P
a te yokamád is érdekes :P
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:18:00
Egy mit?
Yonkoma képregényt. Ezek négy kockás, rövid képregények, amelyek szórakoztatnak. Amerikai megfelelő erre a Garfiel vagy a Kázmér és Huba lenne. De japánban a Lucky Star, Ebichu, Sketchbook is ilyen formában jelent meg. :)
Végül feltöltöttem dA-ra: [Link]
dan: Hát érdekes lett... Az az alak valami egérember (csak mert egérfarka van..)? Alkoholos filcel nem a legjobb rajzolni szerintem, legalábbis nekem nem jön be, mert túl vatag vonalakat húz, amiket nagyon nem lehet kihasználni. De lehet csak én vagyok béna...
Szerk: Hella 2009-08-31 09:03:17
beküldve: 2009-08-31 08:52:26
(#2345) XD tegnap rajzoltam valamit fogalmam sincs róla hogy mit.De valami gonosz démonra hasonlít kritikát kérek:P
[Link]
Netom miért alkoholos filccel rajzoltam xD
[Link]
Netom miért alkoholos filccel rajzoltam xD
XD Nem iiiis! ... Most tényleg nyuszira hasonlít?
Közbe készítettem egy 4koma képregényt
Egy mit?
wakka:télleg olyan mint egy nyuszi xD
XD Nem iiiis! ... Most tényleg nyuszira hasonlít?
Közbe készítettem egy 4koma képregényt, de még nem töltöttem fel. Még várok vele, hátha előbb a mondóban találkozok vele! *mivel csillogó szemű smájlíí nincs a választhatók között, ezért a humánus megolgást alkalmazom: *.*! .... hát őőő... *
beküldve: 2009-08-30 18:54:03
(#2342) Eris: Idén került a legtöbb rajz beadásra. körülbelül 120 darab, és a téma japán mitológia, illetve a "fő-fő gonosz" volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-30 18:33:16
(#2341) Most mi volt a téma a helyben rajzolós versenyen?
Ahogy láttam nem sok rajz került beadásra.
Ahogy láttam nem sok rajz került beadásra.
Szerk: Dan 2009-08-30 17:49:58
beküldve: 2009-08-30 17:29:54
(#2339) Dan: Igen, valóban én rajzoltam. Helybenrajzolós versenyen, conon.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-30 14:37:41
(#2338) Necrokid ez te rajzoltad nem ?
Csak mert olvastam a képregényedet és ilyasmi a stílusod.
Csak mert olvastam a képregényedet és ilyasmi a stílusod.
és rá van írva hogy necro
Szerk: Dan 2009-08-30 15:05:27