Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszi!
Lesz cica is, mint Mune barátja (a nemét még nem döntöttem el... XD). Lesz még kutya és egér is. :)
Lesz cica is, mint Mune barátja (a nemét még nem döntöttem el... XD). Lesz még kutya és egér is. :)
Szerk: miyu 2009-08-25 13:44:40
beküldve: 2009-08-25 13:31:28
(#2291) Wakka, látom végre feltetted a bárányos képregényed, jó néhányunk örömére! Nagyon jó!
--
Én meg, végül rájöttem, hogy az előző figurám (Marinu) nem tetszik annyira, így tovább próbálkozom. Itt egy újabb figura: a neve Mune és ő egy rókalány.
[Link] :)
Remélem kapok valami kis véleményt!
--
Én meg, végül rájöttem, hogy az előző figurám (Marinu) nem tetszik annyira, így tovább próbálkozom. Itt egy újabb figura: a neve Mune és ő egy rókalány.
[Link] :)
Remélem kapok valami kis véleményt!
beküldve: 2009-08-25 12:18:47
(#2290) Mielőtt még mindenki halálra unná magát ajánlom a képregényem figyelemre vételét. Kissé régi, de korántsem annyira mint az eddigiek, szal ezt tessék szerte-szét kapni. Igen, mind a 28 oldalt, kössz . [Link]
(Ja, amúgy a végén van némi szexuális kiszolgáltatottság aranyos báránnyal kombinálva, szal akinek nem inge az nem öltözik.)
Válasz necrokid (#2288) üzenetére:
Oh, nincs mit.^^
(Ja, amúgy a végén van némi szexuális kiszolgáltatottság aranyos báránnyal kombinálva, szal akinek nem inge az nem öltözik.)
Válasz necrokid (#2288) üzenetére:
Oh, nincs mit.^^
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:22:42
Hűű Ez iszonyat menő, köszönöm szépen Kiválasztok én is majd egy karaktered artolásra ^^ Különben nagyon menő lett tényleg!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úgy érzem ez a hegy vásárlás egyelőre várhat... először egy scannert kellene beszerezni... nem hiszem el, hogy egy nyomorult lapscanner többe kerül mint egy 3 az 1-ben okosság, ami mellékesen a fenének se kell...XP
Igen öt darabos a készlet, szétszedni ne próbáld a tollat. A hegyet ki kell húzni, elvileg a kis gyűrű segítségével, amit úgy tudsz használni, mint egy fogót. Arra is figyelj, hogy a típusnak megfelelő hegyet vegyed, mert lehet eltérés.
Valószínű, hogy Mediába nem kapsz hegyet.
Valószínű, hogy Mediába nem kapsz hegyet.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Kössz az infót.^^ Ez is 5 darabos? Mások helyen láttam hasonlót, de az 2 ropival olcsóbb. Gondolom azért egy Media Markt-ban nem fogok kapni.~__~ Melléksen ez a gyűrűs levétel hogy működik? A tollat már a beszerzést követően szét akartam kapni, de nem adta magát - és még most sem. Lecsavarni nem lehet, legalábbis nagyon törés vezsélyes hangokat ad ki ha az ember nagyon próbálkozik. "X __x
És ezt a számot végül necrokid-nek küldeném: [Link]
És ezt a számot végül necrokid-nek küldeném: [Link]
Hát pontosan nekem Bamboo Fun-om van. A különbség a sima és a Fun között csak a színe és a hozzáadott szoftverek de azok nem érik meg a pénzt. A többi mint nyomásérzékenység és dőlésszög érzékelés megegyezik. Én is féltem a kis mérettől de munka közben nem számit, belépőszintnek megfelel, nagyon jó kis tábla.
Külföldről én is nézegetem Eu.-ból posta költséggel kb. ugyanannyi.
Amerikából megérné ha nem lenne az a fránya vám és postaköltség.
Ezeket nézegetem de náluk is max pár ezerrel olcsóbb:
[Link][Link]
Már korában is linkeltem itt, ha jól tudom, akkor kipróbálhatóak, és ahogy az áraikat nézegetem talán a legolcsóbbak pesten. Állandóan akcióznak szóval érdemes figyelni.
[Link]
Külföldről én is nézegetem Eu.-ból posta költséggel kb. ugyanannyi.
Amerikából megérné ha nem lenne az a fránya vám és postaköltség.
Ezeket nézegetem de náluk is max pár ezerrel olcsóbb:
[Link][Link]
Már korában is linkeltem itt, ha jól tudom, akkor kipróbálhatóak, és ahogy az áraikat nézegetem talán a legolcsóbbak pesten. Állandóan akcióznak szóval érdemes figyelni.
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-23 23:48:49
beküldve: 2009-08-23 14:42:16
(#2283) Én úgy hallottam, hogy a tabletek esetében a méret nem befolyásol semmit de mivel nekem nincs ezért nem tudom ez mennyire igaz.
Sötétség nélkül nincs fény.
ne dupla postolj!
jah télleg igaz lehet hogy a kicsivel kéne kezdeni aztán ha milliomos leszek (és megtanulom profin használni) akkor jöhet egy nagy is.Mutatnál képeket amiket te rajzoltál?
Szerk: Dan 2009-08-23 12:59:46
Hát igen. Lehet, hogy használat közben ez kevésbé számít, ezért is akarnám előtte kipróbálni a különböző méreteket annál a cégnél pl, ahol ezt kimondottan lehetővé teszik. Amúgy elkezdtem színezni az alant linkelt rajzom és rájöttem, hogy ehhez nekem nincs türelmem. Korábban összesen három stripet színeztem gépel a honvédos pályázatra (majd fenn lesznek a galériámban, ha lejárt a határidő meg minden), és azok szerintem tűrhetőek lettek -ilyen cellshading jellegűen megoldva - de azzokkal is már szenvedtem. Valakinek nincs kedve gyokorlásként kiszínezni a bivalyos cuccomat? Kapna egy csokit!:) Meg benyomhatja a saját devartos galériájába, mint a rajzot, amit ő színezett, már ha ez valakit ingerel egyáltalán:)
Andzsinszan, akkor itt egy lap cim, bar mar ezt vhol linkeltem:
[Link]
Naluk asszem ki lehet probalgatni a tableteket, persze ra kell kerdezni. Nekem meg akartak anno mutatni az osszeset, de mondtam, hogy a szivem szakad meg, csak adjak a graphire4-et
A masik pedig a [Link] nekik elvileg a Raday utcan fog nyilni egy bemutato termuk.
remelem segitettem vmit
Meg az a baj hogy, ami meg tényleg nem lenne drága az meg a6-os méretű ami meg szerintem nagyon kicsi.
nekem 2-3 -sot lehet hogy volt az 4 is- volt a wacom graphire 4-es tabla, ami A6-os meretu es en pl. meg voltam vele elegedve. ugyis a monitort nezed, akkor meg mindegy.
Aki kezdo vagy eppencsak ismerkedni akar a digi tablakkal, az indulhat a kicsibol is. Persze, aki professzionalisan tolja ill. van ra penze az vegyen nagyot. :)[L]
Bar ha kicsivel kezdi az ember, megtanulja ertekelni a nagyobbat. -tapasztalat-
beküldve: 2009-08-23 11:30:29
(#2278) Hát igen. Lehet, hogy használat közben ez kevésbé számít, ezért is akarnám előtte kipróbálni a különböző méreteket annál a cégnél pl, ahol ezt kimondottan lehetővé teszik. Amúgy elkezdtem színezni az alant linkelt rajzom és rájöttem, hogy ehhez nekem nincs türelmem. Korábban összesen három stripet színeztem gépel a honvédos pályázatra (majd fenn lesznek a galériámban, ha lejárt a határidő meg minden), és azok szerintem tűrhetőek lettek -ilyen cellshading jellegűen megoldva - de azzokkal is már szenvedtem. Valakinek nincs kedve gyokorlásként kiszínezni a bivalyos cuccomat? Kapna egy csokit!:) Meg benyomhatja a saját devartos galériájába, mint a rajzot, amit ő színezett, már ha ez valakit ingerel egyáltalán:)