Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-08-19 13:09:19
(#2232) beküldve: 2009-08-18 20:58:08
(#2230) Dan: Művészellátókban lehet beléjük venni betétet és hegyet /ha minden igaz/. Különben nemtudom te miben utazol, d eh digitális színezés etc. akkor inkább ajánlom figyelmedbe a tabletet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-18 19:47:53
(#2228) Ha kellően sok zsém lenne tuti beszereznék ilyet is.
Sötétség nélkül nincs fény.
Igen újra tölthetőek. Használtak, egy-két lapon próbálgattam de utána beruháztam inkább egy digi táblára.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-08-18 10:49:17
(#2225) A download link saját tapasztalat alapján jött x)
Én is inkább letöltöm, mint lapozgatom.
Különben Flame of Reccát olvasgattam sokat, abból másolgattam karaktereket stb. A sztori meg csak úgy jött.
Én is inkább letöltöm, mint lapozgatom.
Különben Flame of Reccát olvasgattam sokat, abból másolgattam karaktereket stb. A sztori meg csak úgy jött.
Elolvastam a Hunter X Hunter első 4 fejezetét. Nagyon menő manga, szerintem végigolvasom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez a download link nagyon hasznos, főleg nekem, mert túl sok időm nincs végig lapozgatni a cuccost. Remélem ez is lesz olyan jó mint az előző.
Meglepő, hogy nem olvastad a HXH-t... úgy látszik a YYH természetes evolúciója valami hasonlatos irányba mutat. Hmmm.... XD
Meglepő, hogy nem olvastad a HXH-t... úgy látszik a YYH természetes evolúciója valami hasonlatos irányba mutat. Hmmm.... XD
Most meg a gépen dolgozgatok többek között egy újabb puskanyalogatós pasis képen... kicsit...khmmm.... obszcén.
Puskanyalogatós lányokat kérünk! Az se baj, ha a végeredmény egy kicsit obszcén... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-17 21:15:50
(#2222) Felraktam a második fejezetet, ami kicsit a két karakter múltját mutatja be.
www.necrokidy.deviantart.com
nekem is van egy Blody-Mary nevű karim ^_ _^
Én egy könyvből egy Bloody Mary nevű vezérhiénát ismerek XD
Én is rajzolgatok. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy az épp használt stílusom már nem manga. Majd ha néhány fejet sikerül valahol beszkennelnem, felrakom, és majd megmondjátok, milyen stílus is az.
Most meg a gépen dolgozgatok többek között egy újabb puskanyalogatós pasis képen... kicsit...khmmm.... obszcén.
Ja és gépelgetem a novellát, de egyelőre nem rakom föl a folytatást, mert kevés.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
necrokid: Ember, te olvastál valaha Hunter X Hunter-en kívül mást mert ez valami nagyon hasonlatos. Persze ez nem baj, mivel nagy rajongója vagyok. ^-^ A legérdekesebb, hogy kvázi nulla háttérrel is tökéletesen érthető a történet és nem zavaró, hogy szinte végig csak karaktereket látni. A fordulatos jelentkezeléssel is benne maradunk az események sűrűjében, ami szintén nagyon jó pont, jómagam ezzel néha bajban vagyok.^^"
Oh köszönöm a kritikát. Igen, a hátterekkel majd kezdek valamit x). Hunter X Huntert ugyan nem olvastam, de Yu-Yu Hakushot igen /ami mint tudjuk ugyanattól a mangakától van./
Majd beleolvasok. x)
Különben beleolvastam a te mangáidba is: Nagyon tetszik, hogy grayscalet keveset hazsnálsz /viszonylag/, vonalakkal tónusozol. A rjzaid ügyesen felkeltik a figyelmed, a "vetek egy pillantást egy oldalra"-ból az lett, hogy végigolvastam az egész történetet.
www.necrokidy.deviantart.com
nekem is van egy Blody-Mary nevű karim ^_ _^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-08-17 15:19:38
beküldve: 2009-08-17 14:54:56
(#2218) Csak ismételni tudom, hogy érdekes elgondolás. A manga azonban koprodukció és csak annyi szöveggel tudok dolgozni amennyit a rendelkezésemre bocsájtanak. A megadott szövegek alapján pedig ez az ihletem támadt. Persze értem amit mondasz. Valóban látványos ha azt vesszük amit leírtál. De én nem akartam több képen keresztül hullákat rajzolni mivel a megadottszöveghez túl sok az amin lényegében nem történik semmi és akkor meg a hatása nincsen meg annak, hogyegyáltalán meghalt bárki egy ártalmatlan üzenet válaszát követően. Elég nehéz elmagyarázni. a fekete részek jobbára az elbeszélés elbeszélés létét meghagyva lett fekete, másrészt meg azért mert nem jutott eszembe semmi megfelelő hatásos kép. De a tanácsot az elkövetkezőkben igyekszem majd nem figyelmen kívül hagyni. És nem utolsó sorban köszönöm, mert nagyon hasznos volt. A további fejezetek pedig tuti, hogy hosszabbak lesznek mint egy oldal.
Sötétség nélkül nincs fény.