Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-08-23 10:49:05
(#2277) Meg az a baj hogy, ami meg tényleg nem lenne drága az meg a6-os méretű ami meg szerintem nagyon kicsi.
beküldve: 2009-08-23 09:16:53
(#2276) Lehet, majd ha aktuális lesz, utána nézek a szállítási költségnek, meg az egyéb lehetőségeknek, pl. hogy kintről rendelt cucc esetén hol reklamálhatok ha gáz van stb. Elvileg van a cégnek valami közvetlen terítője, akik akkor is foglalkoznak a cuccal, ha nem az ő boltjukból vetted, ugyanolyan feltételekkel. Szerintem amúgy ötezerért egy kis biszbasz akkor is drága, legfeljebb relatív nem az, mert más meg tízért adja.
beküldve: 2009-08-23 07:59:05
(#2275) Ezek durvák és annyira nem is drágák.Amúgy meg a bamboo fun-t szerintem külföldről kéne rendelni mert ott 100 dollár körül vannak ami ha jól tudom 19-20ezer forint.
itt meg50-60ezer
itt meg50-60ezer
Szerk: Dan 2009-08-23 08:09:48
beküldve: 2009-08-22 23:43:53
(#2274) Holci: durva, hogy mennyit van képük elkérni az ilyesmikért. Pedig gondolkodom egy Bamboo Fun-on. Állítólag nem rosszabb a sima Bamboonál, de a gyártó oldala sem konkretizálja túlságosan, hogy miben jobb - hacsak nem a méretben, mármint hogy a gr@asshoppernél van belőle a5 is, nem csak eggyel kisebb, mint a másikból. Jobban utánanézek majd, mert a Fun szócska kicsit nyugtalanít. Végülis most egyikre sincs pénz, mire lesz, talán változik még sokminden. Valami azért kéne, mert egérrel színezni meg retusálni olcsó játék hülyegyerekeknek - talán ez a helyes kifejezés a tökölődésre, ami ezzel jár. Csináltam amúgy egy ilyet, ezt is megkísérlem színezni, aztán ha nem megy el tőle a kedvem, lesz még több hasonló is: [Link]
Szerk: Andzsinszan 2009-08-22 23:44:32
beküldve: 2009-08-22 19:12:43
(#2273) Haliho
Rég voltam már fent, ma viszont rajzoltam a strandon, bár nem a legjobb lett, de azért megmutatom
[Link]
Rég voltam már fent, ma viszont rajzoltam a strandon, bár nem a legjobb lett, de azért megmutatom
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én itt vettem hegyet nem olcsó dolog.De hát ez van.
Amúgy hegy kiszedő gyürüt nem kaptam hozzá ne is keresd vagy kérdez előre meg.
[Link]
Amúgy hegy kiszedő gyürüt nem kaptam hozzá ne is keresd vagy kérdez előre meg.
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-08-22 11:45:37
(#2271) En par hete vettem meg eletem elso A4-es Wacomjat es szornyen imadom. Evekig volt a kicsi Graphire4 tablam, de most elvaltam tole.
A mostani egy Intuos3 es...hat elotte el kell pakolnom az asztalrol, hogy letehessem ra xD olyan bazi nagy.
Mivel most jott be az Intuos4-es szeria, a 3asnak levittek az arat, szal 111-140 ezer helyett 87ezer volt.
A Cintiq-nek meg elkepeszto ara van, a kicsi 300-400, a 21-es meg 500-700 kozott mozog... durva.
Most szegeny kicsi graphirem pislog a sarokba, lehet el kellene adnom xD
A mostani egy Intuos3 es...hat elotte el kell pakolnom az asztalrol, hogy letehessem ra xD olyan bazi nagy.
Mivel most jott be az Intuos4-es szeria, a 3asnak levittek az arat, szal 111-140 ezer helyett 87ezer volt.
A Cintiq-nek meg elkepeszto ara van, a kicsi 300-400, a 21-es meg 500-700 kozott mozog... durva.
Most szegeny kicsi graphirem pislog a sarokba, lehet el kellene adnom xD
Szerk: Pepa 2009-08-22 11:50:40
beküldve: 2009-08-22 07:50:45
(#2270) Kiome: Örvendek, hogy tetszik.^^ Habár visszaolvastam a "megrendelést" és hopsz... világos kék-zöld izé - na az sok nincs benne, de mindegy . XD
Most lusta vagyok elolvasni a képregényedet, de majd később...^^
necrokid: kösz az észrevételt. Való igaz, hogy az a kékes kicsapó nyavaja eléggé szűkíti a teret, de már csak ilyen klausztrofób hangulatom volt. :P He-he, nem rossz ez az új fejezet - talán még az előzőnél is jobb. Főleg a slussz poén, hogy "legyünk barátok!!", "ööö... jó" X'DD külön pozitívum, hogy termelsz mint az állat.
EMBEREK!! Én is "bambuszos" vagyok és rohamosan kopik a tollam hegye! Mit kellene vele csinálni (Ne használd! - kössz XD), vagy esetlegesen ki lehet-e cserélni, vagy mi van??
Most lusta vagyok elolvasni a képregényedet, de majd később...^^
necrokid: kösz az észrevételt. Való igaz, hogy az a kékes kicsapó nyavaja eléggé szűkíti a teret, de már csak ilyen klausztrofób hangulatom volt. :P He-he, nem rossz ez az új fejezet - talán még az előzőnél is jobb. Főleg a slussz poén, hogy "legyünk barátok!!", "ööö... jó" X'DD külön pozitívum, hogy termelsz mint az állat.
EMBEREK!! Én is "bambuszos" vagyok és rohamosan kopik a tollam hegye! Mit kellene vele csinálni (Ne használd! - kössz XD), vagy esetlegesen ki lehet-e cserélni, vagy mi van??
beküldve: 2009-08-21 14:23:59
(#2269) Félre értések elkerülése véget azért elárulom, hogy én is egy Bamboo tulajdonosa vagyok, amit úgy jellemeznék, hogy belépő szint a Wacom-nál. Egyelőre nem is tervezem nagyobb monitor tábla vásárlását ez csak egy álom. Mikor elhatároztam a digi tábla vásárlását, először körbe szaglásztam és végül a Bamboo-nál maradtam. Az ok szeretném még jó pár évig használni, és így inkább egy minőségi dologba mentem bele. Így is el kellett adnom a gitárom, hogy megvegyem.
Kiome nagyon ígéretes viszont én elégé elfogult vagyok, mert mocsokmód tetszik, amit csinálsz. Szóval mástól lehet, hogy kapsz még egy kis kritikát. Ami szerintem inkább egy teljes műnél lényeges nem az első két oldalakra.
Kiome nagyon ígéretes viszont én elégé elfogult vagyok, mert mocsokmód tetszik, amit csinálsz. Szóval mástól lehet, hogy kapsz még egy kis kritikát. Ami szerintem inkább egy teljes műnél lényeges nem az első két oldalakra.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-08-21 14:11:45
(#2268) Kiome:nekem tetszenek a rajzok, a szövegezés ami fura, meg a bubik méretezése és elhelyezése az, amin lehetne még javítani.
beküldve: 2009-08-21 13:59:20
(#2267) Juj, belenéztem a rajzolós videóba...nos, tényleg durva. Az enyém úgy működik, mint egy toll-formájú egér.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-21 13:25:01
(#2266) beküldve: 2009-08-21 11:56:41
(#2265) De ma még csak a Matsuri van.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-21 11:11:34
(#2263)