Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-08-26 18:42:35
(#2308) Csak, hogy végre én is mutassak valamit.
[Link]
Valamint a NeuroWest nuladik fejezetének fejezetképe. Még vázlat formában.
[Link]
[Link]
Valamint a NeuroWest nuladik fejezetének fejezetképe. Még vázlat formában.
[Link]
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: panda. 2009-08-26 16:42:45
Igen, mind a 28 oldalt, kössz . [Link]
LOL....
a bárány még mindig éééééééédes!
hamarosan lesz deviantartom! yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:)
és csak mellékesen : ma van a szüli napom :)
nos azt hiszem ez egy igazi jól sikerült off hsz volt , bocs ...^^"
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-08-26 16:26:41
beküldve: 2009-08-26 14:23:32
(#2305) wakka: Dejó, akkor mindenki örül! XD S igen, ahogy necrokid is írta a bicskanyitogatós buborék nagyon ötletes!
--
Nos, Mune-t és barátait egyelőre félreteszem, most ismét M-egér lázban égek...
De azért a kutya- és cicalány vázlatot feltöltöttem: [Link]
--
Nos, Mune-t és barátait egyelőre félreteszem, most ismét M-egér lázban égek...
De azért a kutya- és cicalány vázlatot feltöltöttem: [Link]
beküldve: 2009-08-26 11:36:16
(#2304) Wakka: Én is mondanék egy kis kritikát, ha megnem haragszol A grafika tényleg nagyon szép, egyszerűen szemet gyönyörködtető, a panelek elrendezése is jó és nagyon tetszenek az ilyen kreatív ötleteid mint pl.: a bicskanyitogatás a szövegbuborékban. Talán csak néha a fogalmazással vannak apróbb bajok, de ezek sem zavaróak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-26 08:28:57
(#2303) Hella: Örvendek, hogy örvendsz.^^
Dz: Amennyiben nem keresel vele pénzt nyúgodtan, ha meg igen akkor is... XD
Lawliete: Köcce.
Andzsinszan: Huh. Szép terjedelmes eszmefuttatás - ahogy szeretem.^^ Agyam kevéske RAm mennyisége lehetetlenné teszi az észrevételek kommentálását, de próbálok okulni belőle.
Mélységes hála minden kedves elolvasónak.
(Róka lány és farkas fiú párosításra szavaznék... Úgy mellékesen.)
Dz: Amennyiben nem keresel vele pénzt nyúgodtan, ha meg igen akkor is... XD
Lawliete: Köcce.
Andzsinszan: Huh. Szép terjedelmes eszmefuttatás - ahogy szeretem.^^ Agyam kevéske RAm mennyisége lehetetlenné teszi az észrevételek kommentálását, de próbálok okulni belőle.
Mélységes hála minden kedves elolvasónak.
(Róka lány és farkas fiú párosításra szavaznék... Úgy mellékesen.)
Szerk: wakka 2009-08-26 08:30:54
Hella lemaradtam egy körrel. Mi lesz a karakterek sorsa?
Jelen pillanat én sem tudom.
beküldve: 2009-08-25 20:30:11
(#2301) Holnap belekezdek egy mini mangába, ha kész lesz akkor mindenképpen feltöltöm, és elkldöm a képeket!
A rakznak egy kicsit Dearses beütése van (rókalány?), a képregény is jo!!!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:21:29
beküldve: 2009-08-25 19:19:00
(#2299) Hella lemaradtam egy körrel. Mi lesz a karakterek sorsa?
Sötétség nélkül nincs fény.
Mielőtt még mindenki halálra unná magát ajánlom a képregényem figyelemre vételét. Kissé régi, de korántsem annyira mint az eddigiek, szal ezt tessék szerte-szét kapni.
Most épp átlapozom az egészet megint, hogy eszembe jussanak, amiket akartam írni, szóval lehet, hogy kicsit random sorrendben jönnek az információk.
Szóval a végén valahogy kikerül a középpontból a gyerek, amit talán azért érzek, mert miután jön a sokszereplős konfliktus meg a náspáng meg a mellékszereplők ezutáni sorsa, nem jelenik meg újból és von le valami következtetést vagy ilyesmi.
Szép hitelesnek látszik a népmesei környezet, jók a kivágások, meg a dinamika. A szálkás vonalakon gondolom tudnál javítani, ha akarnál egy kis photoshoppal.
A történet indulása több oldalt kitölt, aztán jön egy hosszabb "és aztán mentek meg minden" rész, a végén viszont nem érzem ezzel egyensúlyban a csattanót, illetve a központi történést, a bárány csodaképességét és annak következményét. Ez persze a Magyar népmesékben is sokszor előfordul.
Jó, ahogy a népmesei szövegstílus jön elő, de néhány helyen a modern nyelezetbe való váltás szerintem kizökkent, de lehet hogy másnak meg ez tetszik. A poénhoz szükséges modern hatás már úgyis ott van a rajzstílusban meg a sztorik mixelésében. A bicska kinyílik a zsebében pl. jó ötlet. Tetszenek a tónusok is, meg az épületeket kívülről mutató képek.
A 13. o. első panelén jól néz ki a perspektívikus torzulás. Jó a gyűrű pikkelydizájnja, meg ahogy a gyerek mekkora handicap-pel indul a juhász mesterségben (a mezőn nem találja a mellette álló fa mögött megbúvó birkát), meg amikor belebeszél a "mikrofonba".
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Vagy legyen lány cica és fiú kutya és akkor bonyolódik a helyzet!
Tiszta szappanopera... Am a kutya biztosan lány, mivel a barátnőmről mintáztam. Közben megszületett egy gothloli cica is, úgyhogy nem tudom mi legyen, legfeljebb több azonos állat is lesz, s akkor nem kell a bonyodalom. ;) De egyelőre a szerkesztőktől várom a válaszlevelet, addig nagyon semerre nem lépegetek - max előre... XDDD
Legyen kicsi lány cica meg kicsi fiú cica. Egyszerűsitsük a dolgot ;D
Vagy legyen lány cica és fiú kutya és akkor bonyolódik a helyzet!