Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Természetesen elfpgadnám, de megvenni már nem biztos - nem biztos h megéri az árát... Persze a technikán is múlik meg minden de amit mutatott a videón azt tök simán meglehet csinálni a kisebb táblákkal is, ráadásul ha az ember tanuló státuszban van nem árt ha kicsit szenved mert az csak fejleszti... szóval én nem vagyok limuzin párti, az persze más ha partyra megy az ember és fel akar vágni - na akkor limuzin!
beküldve: 2009-08-21 10:32:01
(#2261) Nekem mondjuk bamboo van, lehet hogy nem egy csúcsminőség, de nekemmegfelel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ű
Nagyon durva de én félnék egy ilyen drága bigyóval rajzolgatni
Nagyon durva de én félnék egy ilyen drága bigyóval rajzolgatni
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-08-21 10:14:49
(#2259) én elfogadnám
csakhát...mennyi is egy luxuslimuzin?
csakhát...mennyi is egy luxuslimuzin?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-21 09:58:37
El se tudom képzelni, hogy mit jelent az, hogy a Wacom sokkal jobb a Geniusnál, tekintve, hogy olyat én még nem is láttam közelről...én csak színezni szoktam a kis drágámmal, de ott nincs vele semmi probléma. Lehet, hogy a Wacommal könnyebb lenne digitális körvonalat húzni?
Ami különbséget fel tudnák vázolnia Wacom és Genius digi tábla között az anyag minőség, nyomásérzékenység, és még dőlésszög érzékelése, továbbá Wacomnál nem kell elemet cserélgetni a tollba. És hát azt se felejtsük el, hogy a Genius az elmúlt néhány évbe kezdett normális digi táblát készíteni, amíg a Wacom már több mint tíz éve a piacon van a digi tábláival és a profi stúdiók is, ezt használják. Még egy pont a Wacomnak hogy japán cég.
Ettől függetlenül nem mondanám, hogy a Genius sz@r csak, azt hogy minőségben még fejlődhet.
A Genius egy terepjáró, a Wacom meg egy luxuslimuzin.
Szerk: Holci 2009-08-20 23:22:46
beküldve: 2009-08-20 22:15:59
(#2255) Nagyon szépen köszsönöm! Pont ilyet szerettem volna, ki is raktam rögtön Köcci!Köcci!!!!
Kiome/SEn Arashi
Nah, végre megszűltem, egy kis farkasos kékes kép, csak Kiome-nak: [Link]
Merem remélni, hogy az elképzelés valami hasonlatos volt, ha nem, akkor igazítunk rajta.
Merem remélni, hogy az elképzelés valami hasonlatos volt, ha nem, akkor igazítunk rajta.
Grat, majd ha betudja tölteni a DA-t kap egy favot.Jó lett, csak egy kicsit olyan a kép, hogy nem jutsz levegőhöz /nincs túlsok szbad hely, kicsit telített, olyan megerőszakolja-az-ember-szemét style./ De a photoshoppos efektezésbe kétségkívül nincs párod.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-08-20 19:05:36
beküldve: 2009-08-20 14:40:04
(#2252) beküldve: 2009-08-20 13:23:28
(#2251) El se tudom képzelni, hogy mit jelent az, hogy a Wacom sokkal jobb a Geniusnál, tekintve, hogy olyat én még nem is láttam közelről...én csak színezni szoktam a kis drágámmal, de ott nincs vele semmi probléma. Lehet, hogy a Wacommal könnyebb lenne digitális körvonalat húzni?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-20 12:49:49
(#2250) Nah, végre megszűltem, egy kis farkasos kékes kép, csak Kiome-nak: [Link]
Hát erről beszélek, eltűnsz pár percre, és válasznak benyomsz egy ilyen gyors rajzod.
Ami halál jól néz ki, és kifejezi a döbbenetet és szerénykedést egybe.
Mi ez, ha nem profizmus mondhat bárki bármit.
Különben ajánlom figyelmetekbe ezt a két videót.
Most találtam: JAMP BANG adása, ahol Taito Kubo lakásába látogatnak el.
A mester mutat pár érdekes dolgot. Na persze a Copic készlete se piti.
[Link]
[Link]
Ami halál jól néz ki, és kifejezi a döbbenetet és szerénykedést egybe.
Mi ez, ha nem profizmus mondhat bárki bármit.
Különben ajánlom figyelmetekbe ezt a két videót.
Most találtam: JAMP BANG adása, ahol Taito Kubo lakásába látogatnak el.
A mester mutat pár érdekes dolgot. Na persze a Copic készlete se piti.
[Link]
[Link]
Szerk: Kiome 2009-08-19 21:54:51