Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Én viszonylag hamar ráéreztem a digitábla ízére és a digitális rajzba az tetszik hogy rengeteg eszközt tudok használni.Lehet neked is ki kénne probálnod egy Wacom táblát ha jól emlékszem Geniust használsz.
Ha jól tudom itt kiprobálhatóak: [Link]
Sajnos lépnem kel de szeretném ha folytatnánk egyszer ezt a színes-progis rajzolást érdekel a téma és a profitól nem szégyen tanulni (mármint tőled).
HALI.
Ha jól tudom itt kiprobálhatóak: [Link]
Sajnos lépnem kel de szeretném ha folytatnánk egyszer ezt a színes-progis rajzolást érdekel a téma és a profitól nem szégyen tanulni (mármint tőled).
HALI.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-19 21:27:57
Igen, igen a Layer beállításban vannak ott kell megkeresni külön-külön a színeket és az árnyalatokat én csak úgy tudtam megfesteni vele,hogy az átlátszóságot változtattam..nekem bonyolult nagyon..de a körvonalak szépsége miatt szeretem használni,mert olyan a progi,hogy érzékeli, hogy a grafikus tollam milyen erősen nyomom a padra (minél erősebben,annáll vastagabb vonalat húz).De ezekell a lapokkal nagyon nehéz dolgozni..legalábbis nekem megszokni nehéz..
Az égős cigis lenyelősre válaszolva: én aztat nem láttam, magamtól vagyok ilyen hülye (meg gonodlom így műveletlen is, márhogy nem láttam...)
Az égős cigis lenyelősre válaszolva: én aztat nem láttam, magamtól vagyok ilyen hülye (meg gonodlom így műveletlen is, márhogy nem láttam...)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-08-19 21:19:48
Manga studio?Nagyon jó kis progi és egyáltalán nem az amire általában gondolnak(gondolok arra hogy nem amolyan összerakom a karakterem előre gyártott testrészekből).Ha nem tudsz rajzolni Manga Studioval sem sikerül.Színes rajzokat még nem probáltam vele de láttam volna róla videókat mintha külömböző rétegekkel oldoták volna meg.
Szerk: Holci 2009-08-19 21:15:02
Remélem lesz belőle. de ezzel a programmal nagyon sok türelemre lessz hozzá szükség. és időe...egyenlőre az álomcél egy igényes kis fekete-fehér manga elkézítése..
Kiome/SEn Arashi
Köszi.Érdekes én is probálók egy meghatározó részbe belekapaszkodni után viszont elég sokat radirozgattók ,amig nem találom elfogadhatónak.
Esetleg valami színes manga is lesz ezekből a karakterekből?
Vagy csak gyakorolgatsz?
Esetleg valami színes manga is lesz ezekből a karakterekből?
Vagy csak gyakorolgatsz?
azt mondják a tükör is hatásos, de én nem szeretem magam nézegetni és furán is néz ki..én a képkeresőbe beírom, hogy póz...és akkor néha a ...pózokon kívül kijön néhány használható figura is:) de ez a bábús nem is olyan rossz őtlet..
a mangák tanulmányozása is sokat segít, én az Inu-Yashát nézegetem és a Fushigi Yuugit..ha rájössz a kéz szisztémájára akkor nyert ügyed van...én a hüvelykujjat tekintem meghatározónak, annak van egy csinos kis szöglete...a többi ujj jön utánna
Kiome/SEn Arashi
Ez a vérző szem is tetszik.Látszik hogy a karaktereidenk van lelke nem csak egy csomó vonal ami össze áll egy emberi testbe.
Anatomia:most ruháztam be egy modell bábúba remélem ez által könnyebben tudom megjeleniteni a mozdulatokat és a tetstartásokat esetleg lenne más tipped hogyan tudnám könnyebben ábrázolni öket.Mert eddig magamat fényképezgettem pár kéztartás miatt.
Ja majd elfelejtetem rájöttem hogy Spike a Cowboy Bebop-ból nyelte le egyszer az egő cigit.
Anatomia:most ruháztam be egy modell bábúba remélem ez által könnyebben tudom megjeleniteni a mozdulatokat és a tetstartásokat esetleg lenne más tipped hogyan tudnám könnyebben ábrázolni öket.Mert eddig magamat fényképezgettem pár kéztartás miatt.
Ja majd elfelejtetem rájöttem hogy Spike a Cowboy Bebop-ból nyelte le egyszer az egő cigit.
Szerk: Holci 2009-08-19 21:16:39
Köszönöm szépen:) Anatómiából tavaly levizsgáztam elsőre..hála Istennek... szerintem a manga nem arról szór, hogy arényos legyen, meg anatómiailag tökéletes, de dolgozom rajta, hogy mindent a helyére tegyek,Köcci!!!
Kiome/SEn Arashi
kösz!öö nem tudnál várni karácsonyig?xd mert nem vaygok mostanság túlságosan gazdag.
Sajnos ahogy a dolgok állnak még karácsonykor is meglesz, mivel senki sincs eleresztve.
Küldjél mailt amint érdekel.
Kiome gratulálok nagyon szépen kidolgozott.Érdekes a színvilága a munkáidnak ez tetszik.Apróbb anatomiai hibák vannak .De kinek nincs (gondolok magamra köhh).
Hát..ez egy érdekes kérdés..a tesóm szerint meglátta Kiszell Tünde naptárát....de igazából a fájdalom miatt,amit érez.Ő nem igazán akart gyilkolni, de a tűz erejével bír és fel kell égetnie az útjába kerülőt...vagyis én lerajzoltam az ő szemét és ezt láttam benne...kellett hozzá a vér..nekem így kerek a kép...lehet beteges...
Kiome/SEn Arashi
Öhm...ő nem igazán ugrik,ez egy beállás...vagy nem tom minek látszik... és ez a fotoszintetizálós nagyon jó ötlet!!!lehet fogom alkalmazni nála:P
Miért vérzik a szeme?
Öhm...ő nem igazán ugrik,ez egy beállás...vagy nem tom minek látszik... és ez a fotoszintetizálós nagyon jó ötlet!!!lehet fogom alkalmazni nála:P
Kiome/SEn Arashi
kösz!öö nem tudnál várni karácsonyig?xd mert nem vaygok mostanság túlságosan gazdag.
legalább tud fotoszintetizálni, nem kell ennie, csak vízre és cukorra van szüksége. sivatagi túlélésre nagyon alkalmas
-
www.necrokidy.deviantart.com
nekem is van egy Bloody-Mary nevű karim ^_ _^
Én egy könyvből egy Bloody Mary nevű vezérhiénát ismerek XD
népszerű név
Kiome: miközben előre mozdul miért fordul a feje oldalra ,? 0_o
a háttér nagyon tetszik !
(az meg már egy másik érdés hogy nem szeressem a zöld hajat . bio fej ... )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-08-19 15:13:19