Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ennél csak cukibb lesz... XD Na jó, majd szólok ha fentt lesz az összes.
Andzsin szan: Hmm érdekes... remélem nem vagyok túl indiszkrét ha a korod után érdeklődök...
Andzsin szan: Hmm érdekes... remélem nem vagyok túl indiszkrét ha a korod után érdeklődök...
beküldve: 2009-08-15 02:44:51
(#2201) Halihó!
Ezt is véleményezzétek, ha gondoljátok:[Link]
A koncepció: antipatikus, sötétzöld beállítottságú karakteremet olyan helyzetbe hozom, hogy kénytelen legyen megtagadni az elveit:) 4 oldalon át, szóval még keresgélni kell a galerimben, ha a linkelt oldalt megtekintettétek.
Ezt is véleményezzétek, ha gondoljátok:[Link]
A koncepció: antipatikus, sötétzöld beállítottságú karakteremet olyan helyzetbe hozom, hogy kénytelen legyen megtagadni az elveit:) 4 oldalon át, szóval még keresgélni kell a galerimben, ha a linkelt oldalt megtekintettétek.
Szerk: Andzsinszan 2009-08-15 02:46:51
Tudom én...........
a "parasztos" képregényedben nagyon éééédes az a bárány !
a "parasztos" képregényedben nagyon éééédes az a bárány !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-08-14 21:01:04
Mert egy szar világban élünk... Amúgy egy sztorit sokkal könnyebb úgy befejezni, hogy mindenki elpatkol a végén, mivel így nincs gond az elvarratlan szálakkal.
Meg hát a tucat történetekben túlélik, hát akkor itt ne. Ennyi.
Meg hát a tucat történetekben túlélik, hát akkor itt ne. Ennyi.
beküldve: 2009-08-14 12:57:06
(#2198) Természetesen lehet. Nekem is pár képem ebben a formátumban van fenn. A feltöltés módja sem változik semmiben sem.
Sötétség nélkül nincs fény.
Pixel artok fő fájtípusa is png, szóval gondolom lehet.
Gyorsabb lett volna kipróbálod mint megkérdezned.
Gyorsabb lett volna kipróbálod mint megkérdezned.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-14 09:33:08
(#2196) Kérdés: deviantArtra lehet PNG-t feltölteni? csakmert a képregényem második fejezetét abban szeretném feltölteni, és nemtudom, lehet-e.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-14 08:34:32
(#2194) Örülök és szerintem Márk is örül ha valakinek tetszik. Az első oldal azért kézzel írot mert még nem voltam benne biztos, hogy megfelel. A Photoshopos átfutással csak az a gond van, hogy nekem nincs plusz az összes vonal átrajzolása nélkül nem tudnám kezelni az meg a kézzel rajzolt képeknek szerintem csak a kárára lenne. És itt van a másik ok is amiért kézzel írtam. A PS-ben lehet, hogy van fehér árnyékos betű, de nekem sajnos egy programom nem rendelkezik ezzel. Bár most úgy állok, hogy elméleti szinten már meg van oldva a probléma. Köszönöm a kritikát és a felsoroltaktól eltekintve igyekeszem megfogadni azt amit tudok.
beküldve: 2009-08-14 00:43:59
(#2193) Remélem tetszeni fog nektek a történet, amit közösen csinálunk Eris-sel. Én meg vagyok vele elégedve, remélem ti is meg lesztek XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
miért kellet megölni szerencsétlen gyereket , miért mindig a hülyék élik túl ?miért nem működik a jó öreg darvini kiválogatódás ,?amúgy nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-08-13 18:21:06
(#2191) Eris: tetszik a képregényed, talán inkább a szöveget géppel írnám és az egészet átfuthatnád egy photoshoppal. Szövegbeíráshoz ajánlom a comic sans-t, vagy az Anime Ace nevű betűtípust, amivel a Mangafan is írja a Narutot. Különben tetszik a stílusod, egész jó ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A történet címe NeuroWest.
[Link]
[Link]
Várom a fojtatást!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-13 16:53:51
(#2189) Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-13 17:40:16
beküldve: 2009-08-13 15:29:07
(#2188) Na most regélni fogok. Annak idején írtam ide egy óhajt, hogy a saját mangám történetével nem vagyok kibékülve (látszik is mert azóta se fejeztem be a harmadik oldalt ), ezért ha valaki írói vénával van megáldva igazán készíthetne nekem egy történetet. Márk erre reagált és így megszületett koprodukciós munkánk első fejezete a nulladik. Ez csak egy oldalból áll. kíváncsiak vagyunk a véleményre.
[Link]
[Link]