Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-08-13 08:50:11
(#2187) dan: Jogos, jogos! ;P Mentségemre legyen szólva, hogy több óra gép előtt üléstől nem csak nekem szokott az agyam leszívódni. °...°
Kiome: Értékelem a megfigyeléseidet , de inkább nem álok le magyarázni, hogy a kép "alsó kameraállásból" készült, ezért a főéleghogy felfelé szegett fej agykoponyája nem látszik annyira - a francba, mégis. XD Ha nagyon nem hiszed el, akkor rakok fel magamról egy hasonló képet zsíros, lelapúlt hajjal, ahol még hátra is van fogva. (Na jó, leálltam....X'DDDDD)
A képregényekről csak annyit, hogy 2 van, így kissé konkretizáljunk.^^" A biciklis már nagyon régi, a másik "csak" egy éves.
Reményeim szerint felrakom a "parasztos" képregény összes oldalát, ami még a legutóbbinál is fiatalabb.
Kiome: Értékelem a megfigyeléseidet , de inkább nem álok le magyarázni, hogy a kép "alsó kameraállásból" készült, ezért a főéleghogy felfelé szegett fej agykoponyája nem látszik annyira - a francba, mégis. XD Ha nagyon nem hiszed el, akkor rakok fel magamról egy hasonló képet zsíros, lelapúlt hajjal, ahol még hátra is van fogva. (Na jó, leálltam....X'DDDDD)
A képregényekről csak annyit, hogy 2 van, így kissé konkretizáljunk.^^" A biciklis már nagyon régi, a másik "csak" egy éves.
Reményeim szerint felrakom a "parasztos" képregény összes oldalát, ami még a legutóbbinál is fiatalabb.
Szerk: wakka 2009-08-13 08:53:55
beküldve: 2009-08-12 21:43:33
(#2186) Wakka: megy a waccs, rem jön is vissza ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na emberek most, hogy alakulgat a "galeri" tessék "fikázni" azt is: [Link]
Már van képregény, cucc, mucc-muc, meg izé is. Be happy.^^
igen jó az a képregény!nem akarok okoskodni csak gondolom szólok hogy az utolsó oldalon kimaradt egy a betű az azt és a firkáló szó között. amúgy meg nagyon tetszik a stílusod is
*Idézet javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-12 22:08:18
Nagyon jó a galériád, "watchollak" is. ;)
--
M-egér helyett egy új karaktert igyekszek alkotni. Szóval kíváncsi lennék, hogy tetszik nektek az új figurám: Marinu.
[Link]
Szerk: Hella 2009-08-12 18:15:49
beküldve: 2009-08-12 13:50:56
(#2183) Azt hiszem én csak annyit tudok mondani, hogy le a kalappal.
Sötétség nélkül nincs fény.
uuuuuu... nem neked volt aza a parasztos képregényed abban az egyedi stílusban??? várjá megnézegetem...
igen, igen, a legfrissebb kép a 12C:Nekem bejön ez az egyedi színezés arra azonban figyelj, hogy mindenkinek ott végződjön a koponyája ahol kő, mert a bal alsó pánkos fiúnál a haja mintha kicsit le lenne lapulva jobb szélen és szerintem nem akartál ennyire kerek fejet neki(remélem nem sértve fogalmazok, csak ezt nehéz kifejezni máshogy)amúgy minden arány Ok, ez egy szabad sítlus, a tied, és nagyon jól kijöttek a jellegzetességeik!
A farkasos naplemente: nekem nagyon tetszik olyan szép harmónikus! ebből a fajtából csináljá má nekem egy ilyen zöldes élénkes kékes színest mert szeretném kirakni háttérnek(bármilyen témában)!!!Előre is köszi!!!
A képregény: nem tudom de nekem annyira látszik,hogy magyar.. érdekes megoldás..a hátterek külön illusztrációk, nagyon látszik hogy dolgozol velük, gratulálni tudok hozzá csak, de a karaktereket én a helyedben bővebb láncra engedném és a mangától jobban hajlanék a valódi karakterek felé..olyan amerikai stílusban és akkor jobban összhangban lenne a háttér és a figura...
Jah és úgy látom neked a progik kezelésével nincsenek problémáid...taníts mester!!!!!!!!!!!
igen, igen, a legfrissebb kép a 12C:Nekem bejön ez az egyedi színezés arra azonban figyelj, hogy mindenkinek ott végződjön a koponyája ahol kő, mert a bal alsó pánkos fiúnál a haja mintha kicsit le lenne lapulva jobb szélen és szerintem nem akartál ennyire kerek fejet neki(remélem nem sértve fogalmazok, csak ezt nehéz kifejezni máshogy)amúgy minden arány Ok, ez egy szabad sítlus, a tied, és nagyon jól kijöttek a jellegzetességeik!
A farkasos naplemente: nekem nagyon tetszik olyan szép harmónikus! ebből a fajtából csináljá má nekem egy ilyen zöldes élénkes kékes színest mert szeretném kirakni háttérnek(bármilyen témában)!!!Előre is köszi!!!
A képregény: nem tudom de nekem annyira látszik,hogy magyar.. érdekes megoldás..a hátterek külön illusztrációk, nagyon látszik hogy dolgozol velük, gratulálni tudok hozzá csak, de a karaktereket én a helyedben bővebb láncra engedném és a mangától jobban hajlanék a valódi karakterek felé..olyan amerikai stílusban és akkor jobban összhangban lenne a háttér és a figura...
Jah és úgy látom neked a progik kezelésével nincsenek problémáid...taníts mester!!!!!!!!!!!
Kiome/SEn Arashi
Remélem ezúttal mindenki lelki egészsége megmaradt.
X'DDDD Ááááá durva nagy.
Na emberek most, hogy alakulgat a "galeri" tessék "fikázni" azt is: [Link]
Közönöm szépen, a ruha direkt olyan, szóval nem olyan rövid a felsőtest, hanem a ruhát alakítottam úgy ki, hogy jóval csípő felett kezdődjön
Válasz Nagashi (#2176) üzenetére :
Engem érdekel a véleményed, kérlek írd meg a :kiome@citromail.hu címre!!! Előre is köszi!!!(MSN- emet nem tom beüzemelni mert szórakozik a rendszer és mert most pár napig külföldön leszek, nem tom mikor kerülök gépközelbe!)
Válasz alister (#2177) üzenetére:
Igen,igen az egy olyan strandtáska de benyomta a hóna alá a csaj és a hátteret tényleg odafestettem és most kivételesen egyetlen effektet sem használtam...a rózsaszínes haj eredetileg lilásnak indult...én szeretem ezt az árnyalatot, kicsit pihenteti a szemet asszem..(de én se vagyok rózsaszín mániás, inkább feketében vagy kékben járok) és ez egy pipi akart lenni, a nyaka azért tűnik ilyen hosszúnak mert úgy tűnik a felsőtest túl rövid, de AZ CSAK A SZOKNYA!!! olyan hosszíú gumis felsője van ami a fenék 3/4-éig leér és onnan egy fidre-fodros vékony anyagú ruci kezdődik:)
Köszönöm a kritikákat!!!!!
Válasz Nagashi (#2176) üzenetére :
Engem érdekel a véleményed, kérlek írd meg a :kiome@citromail.hu címre!!! Előre is köszi!!!(MSN- emet nem tom beüzemelni mert szórakozik a rendszer és mert most pár napig külföldön leszek, nem tom mikor kerülök gépközelbe!)
Válasz alister (#2177) üzenetére:
Igen,igen az egy olyan strandtáska de benyomta a hóna alá a csaj és a hátteret tényleg odafestettem és most kivételesen egyetlen effektet sem használtam...a rózsaszínes haj eredetileg lilásnak indult...én szeretem ezt az árnyalatot, kicsit pihenteti a szemet asszem..(de én se vagyok rózsaszín mániás, inkább feketében vagy kékben járok) és ez egy pipi akart lenni, a nyaka azért tűnik ilyen hosszúnak mert úgy tűnik a felsőtest túl rövid, de AZ CSAK A SZOKNYA!!! olyan hosszíú gumis felsője van ami a fenék 3/4-éig leér és onnan egy fidre-fodros vékony anyagú ruci kezdődik:)
Köszönöm a kritikákat!!!!!
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve.
A moderátor*
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Moderátor 2009-08-12 15:03:54
(Az én képemre senki nem kritizált!
Nagyon tetszik De az egy táska a vállán, ugye?
Ahogy látom, az arányok rendben vannak, talán csak a nyaka hosszú egy kicsit. Illetve a háttér egy kissé olyan, mintha a csaj mögé festették volna.Az már csak egyéni szoc. prob., hogy nekem a rózsaszín haj kilóg a kompozícióból.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-12 00:36:26
Az én képemre senki nem kritizált!Nagashi mi van veled?????
Mint kiderült, itt nem fogadják szívesen az őszinte kritikát, ezért mostmár nem is mondtam inkább semmit.
A kép jó.
Remélem ezúttal mindenki lelki egészsége megmaradt.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Moderátor 2009-08-12 16:15:16
beküldve: 2009-08-11 22:04:19
(#2175) Kiome: Egész jó a képed, szép élénkek a színek. A ruhára tehettél volna több tónust helyenként, bár ez nem zavaró, szóval elhanyagolható. A fák és a homok egszerűen gyönyörű, de a horizontvonalemg a tenger hátul valahogy furcsa...látszik, hogy annak a megoldása kevésbé érdekelt. A dereka lett még kicist fura ésott azt a vonalat tehetted volna lentebb is.
Amúgy ügyes vagy, csak így tovább dear.
Amúgy ügyes vagy, csak így tovább dear.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha még mindig arról a parkos csávóról van szó...ne foglalkozz ennyire a negatív kritikával..elmondja a véleményét...ha segít, akkor fogadd meg, ha nem akkor nem..nem érdemes vele itt vitázgatni...Én már Régóta a folytatást várom!!!!Hogy került a parkba a kiscsákó?????és tényleg jó lenne, ha lenyelné azt a cigit
(Az én képemre senki nem kritizált!Nagashi mi van veled?????
[Link])
(Az én képemre senki nem kritizált!Nagashi mi van veled?????
[Link])
Kiome/SEn Arashi
Az undoritó hogy megköszöntem mások kritikáját?
Ezért forgatod a szemed?
Ne haragudj egy kicsit túll értékeled magad.
Én lezártam a témát ,nem is kívántam semmiféle párbeszédet veled folytatni erre csak oda piszkálsz.
Utána megkérlek szépen hagyd abba de te dacból csak folytatód.
Tudod mit utólsó szó jogán írj egy olyan választ megint hogy hisztizek mást úgysem tudsz.
Megigérem nem válaszolok ,hogy legyen egy kis siker élményed te szerencsétlen.
Ezért forgatod a szemed?
Ne haragudj egy kicsit túll értékeled magad.
Én lezártam a témát ,nem is kívántam semmiféle párbeszédet veled folytatni erre csak oda piszkálsz.
Utána megkérlek szépen hagyd abba de te dacból csak folytatód.
Tudod mit utólsó szó jogán írj egy olyan választ megint hogy hisztizek mást úgysem tudsz.
Megigérem nem válaszolok ,hogy legyen egy kis siker élményed te szerencsétlen.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Én adtam egy korrekt kritikát lennt, elkezdtél rajta nyafogni, mert megsértődtél rajta. Aztán most jöttél azzal, hogy "köszönöm a kritikákat, megfogadom őket". Ez elég undorító volt, ezért forgattam rajta a szemem, és ennyi volt. Nem kellett, nem is lehetett rá válaszolni, de te rákommenteltél egy felesleges hülyeséget megint.
Ugyanúgy vádolhatlak az utolsó szó akarásával, mint te engem.
---
Hogy ne legyen megint egy off, linkgyűjtemény.
[Link]
Nem a legjobb, de kezdőknek hasznos lehet.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Úgy tűnik neked nem esett le.
Nagyon szépen kérlek ne írogas semmiféle választ ,célozgatást a hozászólásaimhoz mert csak vita lesz a vége.Hiszen ha lezártad akkor lezártad.
Elhiszem hogy nehéz, hogy ne a tied legyen az utolsó szó.
De fejezd be.Igy csak szétoffoljuk a topicot.
Most szépen kértelek.
Nagyon szépen kérlek ne írogas semmiféle választ ,célozgatást a hozászólásaimhoz mert csak vita lesz a vége.Hiszen ha lezártad akkor lezártad.
Elhiszem hogy nehéz, hogy ne a tied legyen az utolsó szó.
De fejezd be.Igy csak szétoffoljuk a topicot.
Most szépen kértelek.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-11 18:09:22