![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nagyon jó lett.Csak szerintem a róka füle túl vékony és hosszú
lett.
lett.
![](/var/images/emotions/14.png)
Igen, mert valôjâban egy nyuszi... xD
Yoroi: kôssz a gondolataid megosztâsât.
![](/var/images/emotions/19.png)
Andzsinszan: âhâ... az emlîtett harmadik oldalon ecsettel hûzgâltam a pacavonalakat, îgy ahol egyenetlen volt a papper, ott nem fogta a tus. De valahogy inkâbb annak ôrûltem, hogy meg tudtam rajzolni a cuccot, nem hittem volna, hogy ilyen zavarô, habâr ha digitâlisan szînezek valamit, akkor jobban idegel a dolog.
![](/var/images/emotions/13.png)
beküldve: 2009-08-29 15:13:23
(#2336) Igen igen igen igeeeeen!
Király vagy, nagyon köszönöm! Hálám üldözni fog csak nehogy utolérjen.
![](/var/images/emotions/12.png)
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-08-28 22:56:30
(#2335) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-08-28 22:28:16
(#2334) Nekem annak az oldalnak a kezelése nagyon nem megy.
Azt hiszem lemondhatok arról a képről.
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/10.png)
Boldog szülinapot Zabi! ^^
Köszi !^^
És élvezd ki az ajándékot amit wakka említett XD
Ki más említhette volna...?
Hella : imádom a sivatagi rókákat !
![](/var/images/emotions/02.png)
a fiúnak mintha egy kicsit kicsi lenne a keze .am tök jó^o^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Húha, elvileg ugyanott vannak, azon az oldalon. Azt írták, a főmappában vannak. Én nem láttam főmappát, de biztos van valahol...
![](/var/images/emotions/13.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-28 18:39:55
(#2331) Olyan linket is tudsz adni amin a tavasziak vannak fenn? Csak mert a helyben rajzolós versenyen tavasszal a zene és kert volt a téma. Egy csaj pedig rajzolt egy képet garfittal amin egy lány gondozza a rózsákat közben pedig egy srác gitározik a fán. Annyira szívesen megtalálnám azt a képet de még nem sikerült sehol se fellelnem.
Ja és Rudnyek jó nagy 0-át kapott a rajzára! ![](/var/images/emotions/12.png)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:19:48
beküldve: 2009-08-28 12:31:49
(#2329) Róka lány farkas fiú? Én is rajzoltam, de az nem mangás, és egy népmese illusztrációjának készült, aránylag büszke vagyok rá [Link]
Ja és a pályázatos és helyben rajzolt képet le lehet tölteni innen: [Link]
Az idei mezőny nagyon erős volt, csak néztem, hogy milyen jó képek vannak. CG-ben is rengeteg jó volt, és egyre több! Rudnyek rajzát például láttam. :)
A következő pályázatra a kézzel rajzolt képimet kiszínezem. És maradok a jól bevált módszernél: egy, max két ember, jó közelről, lehetőleg csak a fejük. mert az megy jól. Ne a pályázaton akarjak már kísérletezni.
Ja és a pályázatos és helyben rajzolt képet le lehet tölteni innen: [Link]
Az idei mezőny nagyon erős volt, csak néztem, hogy milyen jó képek vannak. CG-ben is rengeteg jó volt, és egyre több! Rudnyek rajzát például láttam. :)
A következő pályázatra a kézzel rajzolt képimet kiszínezem. És maradok a jól bevált módszernél: egy, max két ember, jó közelről, lehetőleg csak a fejük. mert az megy jól. Ne a pályázaton akarjak már kísérletezni.
![](/var/images/emotions/16.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mivel ő sivatagi róka, s azoknak nagy, hosszú fülük van! :P
Tessék, itt egy kép az állatról: [Link]
Tessék, itt egy kép az állatról: [Link]
Szerk: Dan 2009-08-28 10:53:02
Róka lány és farkas fiú párosításra szavaznék...
Úgy mellékesen.
![](/var/images/emotions/17.png)
Oké, rajzoltamegy farkas fiút, habár nem chibi...
[Link]
beküldve: 2009-08-27 22:27:28
(#2325) Köszi a kritikát.
Hát samiel fejet azért vékonyabb vonalú mert azt rotringgal rajzoltam plusz elsőre eltaláltam. A teste már ceruzával van rajzolva és a beállás miatt többször lett áthúzva az azért vastagabb. Majd letisztázom. A lába meg talán azért hat rövidnek mert ül. Ahogy lemértem arányilag rendben van.
A csajnak viszont lehet, hogy tényleg hosszabításra szorul a lába. még jó, hogy azt nem véglegesítettem.
Hát samiel fejet azért vékonyabb vonalú mert azt rotringgal rajzoltam plusz elsőre eltaláltam. A teste már ceruzával van rajzolva és a beállás miatt többször lett áthúzva az azért vastagabb. Majd letisztázom. A lába meg talán azért hat rövidnek mert ül. Ahogy lemértem arányilag rendben van.
A csajnak viszont lehet, hogy tényleg hosszabításra szorul a lába. még jó, hogy azt nem véglegesítettem.
Csak, hogy végre én is mutassak valamit.
[Link]
Valamint a NeuroWest nuladik fejezetének fejezetképe. Még vázlat formában.
[Link]
[Link]
Valamint a NeuroWest nuladik fejezetének fejezetképe. Még vázlat formában.
[Link]
Jók a rajzok, bár - nem tudom, direkt vagy véletlenül - néhány vonalat erősebbre húzol, valamint a lábuk is lehetne hosszabb - de lehet ez is csak a sok hosszúlábú mangaszereplők miatt van
Bár nem igazán hiszem, hogy pont nekem kellene osztani itt az észt xD
Szerk: _gabi 2009-08-27 21:36:23
beküldve: 2009-08-27 21:30:56
(#2323) A kép rajzot amit linkeltem nyugodtan lehet kommentelni azért osztottam meg veletek.
Hát a rajzszakkörökről nekem is csodás élményeim vannak. Nyolcadikban én is jártam ilyenre de ott a tanár csak a pénzt kérte el. Úgy alkalmanként egyszer körbement megnézte ki mit rajzol utána néma csöndben visszaült az asztalhoz és lapozgatta tovább a festményeket és egyéb alkotásokat tartalmazó albumát. Egy év alatt mindössze egyszer voltam megtisztelve azzal, hogy elmondja a véleményét és az is csak a vonal húzási technikámig terjedt. Komolyan mondom többet tanultam a szintén ott rajzolóktól mint a tanártól. Éljen a mindent elsöprő rajzoktatás.
Hát a rajzszakkörökről nekem is csodás élményeim vannak. Nyolcadikban én is jártam ilyenre de ott a tanár csak a pénzt kérte el. Úgy alkalmanként egyszer körbement megnézte ki mit rajzol utána néma csöndben visszaült az asztalhoz és lapozgatta tovább a festményeket és egyéb alkotásokat tartalmazó albumát. Egy év alatt mindössze egyszer voltam megtisztelve azzal, hogy elmondja a véleményét és az is csak a vonal húzási technikámig terjedt. Komolyan mondom többet tanultam a szintén ott rajzolóktól mint a tanártól. Éljen a mindent elsöprő rajzoktatás.