Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
De!!Rudi!!!!Megrajzoltad már őt mangás figuraként is? Mert szerintem ebből a videóból elindulhatna egy jó kis manga is!!!!
Nem de ez nem elvetendő ötlet! Viszont animestíluson gondolkodtam de csak mikor a videó vége felé jártam és szenvedtem a színezéssel - hogy Ó te hülye mért nem csináltál animét akkor nem kellene ennyit vacakolni - viszont az nem illett volna annyira hozzá meg kevésbé lett volna realisztikus... viszont van egy száma (Nudity) ami japános és a koncertjének is volt egy része ahol ezt énekelte - aminek Naughty Manga Girl volt a címe és ott egy gésát alakított szal ahhoz jó lett volna anime... Nah de mostmár mindegy - de ezt a mangás dolgot kipróbálom amit mondtál akár csak egy illusztrációnak is! :)
Én nem ismerem annyira Kylie Minyót de a South parkban(asszem az a rész volt amikor Tengeri ge...kat tenyésztettek és a tanárnő bekrepált..) egyszer ezt adták meg jelszónak, ha baj van és Tweeknek alig jutott eszébe...(nem tom láttátok-e???)és akkor elkezdett valami számát énekelni és akkor beugrott...akkor sem értettem miért kellett egy ilyen bonyolult jelszavat használni, de Kílieról mindig az jut eszembe először.. Tudom ez nem ehhez a fórumrészhez tartozik, előre is bocsi!!!
De!!Rudi!!!!Megrajzoltad már őt mangás figuraként is? Mert szerintem ebből a videóból elindulhatna egy jó kis manga is!!!!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-09-02 20:20:05
A videó szupppi....Tripla pont hogy Kylie Minogue-ot ábrázolja!!!!! nagy fanja vagyok
Nah egy fan társ! Köszönöm szépen!
beküldve: 2009-09-02 17:43:00
(#2380) A videó szupppi....Tripla pont hogy Kylie Minogue-ot ábrázolja!!!!! nagy fanja vagyok
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-09-02 16:47:20
(#2379) A kislány aranyos :3
Egyébként lehet tudni, hogy milyen történet lesz ez? Pl, hogy milyen műfajú
Hát romantikusnak terveztem Egyébként lehet tudni, hogy milyen történet lesz ez? Pl, hogy milyen műfajú
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Fisi, nem a te rajzod volt helybenrajzolóson a tisztbácsi?
Nem, én a félig pók - letépett csajfej képet csináltam. :) De láttam utána az említett képet, és csodálkoztam, hogy jéé, más is csinál ilyet?
És azért lila Garel bácsi, mért lilával árnyékoltam, és hát, ilyen lett. Fogjuk rá, hogy a lila lepedő veti rá az árnyékát. :)
Wakka: Juj, 200 oldal? Én eddig egy képregény oldalt nem bírtam összehozni. Klön írok és külön rajzolok, és sajnos nem is bírok pici embereket.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-02 14:54:49
beküldve: 2009-09-02 09:22:32
(#2376) kezdek visszatéregetni...rajzolgatni.. folytatom a Vihart is, köszönöm a tanácsokat, próbálok értelmesen írni..csak mire az írásra kerül a sor...elfelejtem mit is akartam írni...
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Ejj, ha ên îgy êrtenêk a programokhoz, meg lenne elêg elhivatottsâgom a munkâhoz, akkor nem kaptam volna mindenre 2-est vagy karô. O _o
Ha mâr videôknâl jârunk az egyetlen nêmileg êrtêkelhetô cuccom ha valaki mêg nem lâtta volna:[Link]
Ha mâr videôknâl jârunk az egyetlen nêmileg êrtêkelhetô cuccom ha valaki mêg nem lâtta volna:[Link]
Hát olyan sok progi nem kellett hozzá csak photoshop meg videoösszerakó program amit most tanultam én is Kicsit láccik
Ejj, ha ên îgy êrtenêk a programokhoz, meg lenne elêg elhivatottsâgom a munkâhoz, akkor nem kaptam volna mindenre 2-est vagy karô. O _o
beküldve: 2009-09-01 22:38:51
(#2373) beküldve: 2009-09-01 22:30:46
(#2372) Jelen pillanatban egy tôbb fejezetes tôrtênetet heggesztek, aminek mâr csak az utolsô fejezetê kell megîrni ês kezdhetem is a rajzolâst. Rengeteg stîlusba beleesik, lesz benne alpârisâg, tanulsâg, viszâly, ârmâny ês mi egymâs - mellesleg a fôszereplô is erôse fog râm hajazni (a vâltozatossâg kedvêêrt). Remêlem 200 oldalnâl hosszabb nem lesz; habâr nem nehêz ennyit rajzolni, csak necces lesz egyetem idôben. Talân nêhâny karaktervâzlatot felrakok, de ez mêg a jôvô zenêje - meg sokat nem êr amûgy se.
wakka készítesz még képregényeket? mert tök jök a képeregényeid
Szerintme is ksézíthetnél Wakka, lenne mit olvasnom, nem unatkoznék /bár ma két és fél órát töltöttem el animációkészítéssel ami megtekinthető a devimen/.
Egy többrészes shounent szívesen látnék tőled
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Apukâm... nem akarod megcsinâlni az egyetemi feladataimat?
Jahhjj dehogynem, hogy találtad ki?!