Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egy kicsit megkésve ugyan de boldog szülinapot Fiszi!
Most már én is nagyon kiváncsi vagyok arra történtre ! nekem is elküldöd légyszíves ?
Most már én is nagyon kiváncsi vagyok arra történtre ! nekem is elküldöd légyszíves ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-21 16:36:31
(#2744) Köszi a tanácsot, de azthiszem az elöl rövidebb mint hátul az én hibám. A DVD borító nyomtatására meg olyan programot használtak amiben egy DVD keeretbe húzták bele a képet és nyomtatták ki. Tehát valahogy hosszabítanom kéne az elején. Na meg persze ott a szín probléma, de azon meg sajnos nem lehet változtatni.
Nekem nem akarja valaki megmutatni a skicceket vagy magát a történetet? Karakterek kitalálásában profi vagyok. Na jó ez túlzás volt. Szóval tudok kitalálni figurákat különösebb gond nélkül. jah és az eddigi komentek is felkeltették az érdeklődésem.
Nekem nem akarja valaki megmutatni a skicceket vagy magát a történetet? Karakterek kitalálásában profi vagyok. Na jó ez túlzás volt. Szóval tudok kitalálni figurákat különösebb gond nélkül. jah és az eddigi komentek is felkeltették az érdeklődésem.
Sötétség nélkül nincs fény.
Jelentem a ködfürkésző conceptje nekem is kész.
Nekem is? Megnéztem wakkáét is, és örültem, hogy tök máshogy képzelte el, mint én...kíváncsi vagyok a tiedre is. ha végre vizsgaidőszak lenne, több időm lenne, és megpróbálkoznék, mert eddig igen kevés van csak meg, az is nagyon vázlatosan. De van pár -füzetbe firkált- szereplőtervem. majd felteszem a lefényképezett verziót, valamikor.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: alister 2009-11-20 21:50:02
beküldve: 2009-11-20 19:33:15
(#2741) Jelentem a ködfürkésző conceptje nekem is kész.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-20 18:21:18
(#2740) Közben megkaptam wakkától az általa készített vázlatokat, és ettől megint belelkesedtem, szóval aki konceptartokkal, rajzokkal meg karaktervázlatokkal akar bombázni, annak ezúton is hajrá!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-20 18:21:34
beküldve: 2009-11-20 17:19:52
(#2739) Eris, gondolom a DVD tokoknál is van valami szabály, hogy mennyit kell hagyni a nyomdának levágáshoz. Szerintem nézz utána, tegyél hozzá fehéret és aztán próbáld kinyomtatni valahol.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-20 17:11:50
(#2738) Tök pipa vagyok. Nekem nem színes nyomtatóm így gondoltam fénymásoló studióban kinyomtatom. Ismerek egy olcsó helyet, így természetes hogy oda mentem. Vázoltam az óhajomat, hogy ki szeretném nyomtattatni a DVD borítómat és odaadtam a pendraivot, hogy kivitelezni lehessen. Erre kinyomtatják kicsibe és odaadják. Enyhén szólvam eglepődtem és megkérdeztem, nem lehetne-e egy kicsit nagyobba, hogy belelehessen tenni a tokba. Erre kinyomtatja akkorában, hogy úgy meg az ajánló egy részét kéne levágni, hogy beférjen. Másfél órás kóborolás után találtam egy helyet ahol volt olyan program amit ilyen óhajokra találtak ki. Ott kinyomtatták, de ott meg a színek nem lettek olyanok mintamilyenre megcsináltam őket, plusz elöl majd egy centivel rövidebb mint maga a tok. És a guta meg ne üssön.
Az, ingyenes.
De lehet fizetős tagságot is venni mindenféle csilivili jóságadalék gyanánt.
Amúgy alapjáraton fapadosan ingyenes.
Köszi! :) (megmentettél! XD X3 )
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Az, ingyenes.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-11-20 14:14:53
(#2735) Sziasztok!
Nem nagyon tartozik ide; csak be akarok regisztrálni a Deviantart-ra, és azt szeretném megtudni, hogy ez az oldal most ingyenes-e?
Nem nagyon tartozik ide; csak be akarok regisztrálni a Deviantart-ra, és azt szeretném megtudni, hogy ez az oldal most ingyenes-e?
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
beküldve: 2009-11-20 13:14:02
(#2734) Köszi! Megszenvedtem vele, főleg ami a betűket illeti. Attól úgy belassult a programom, hogy kénytelen voltam minden sort külön rétegre tenni, de ettől csak a tempó lett kicsit gyorsabb, de a kezelhetőség nem sokban változott. Na mindegy moast már megvan és csak ki kell nyomtatni, hogy díszíthesse a DVD-met.
beküldve: 2009-11-20 11:06:45
(#2733) Neeeeem... csak sárkányokat láttam -amit feltehetőleg te rajzoltál
@Eris
*tapsvihar* Megérte a munka ;)
Egyébként már megint rajzoltam.
Tegnap hazaérve leültem, rajzoltam nagy boldogan és egy dagadt nő kezdett kirajzolódni a lapon. Aztán fogyizott kicsit. És ez lett belőle: [Link]
@Eris
*tapsvihar* Megérte a munka ;)
Egyébként már megint rajzoltam.
Tegnap hazaérve leültem, rajzoltam nagy boldogan és egy dagadt nő kezdett kirajzolódni a lapon. Aztán fogyizott kicsit. És ez lett belőle: [Link]
Még nekem is tetszik.. *leüti az egoista énjét*
De már előre látom milyen jó lesz kibogarászni színezéskor, hogy mi hova tartozik... xD
Emellett csináltam avákat, de szerintem egyedül ez lett jó: [Link]
Füleeees (L)
De már előre látom milyen jó lesz kibogarászni színezéskor, hogy mi hova tartozik... xD
Emellett csináltam avákat, de szerintem egyedül ez lett jó: [Link]
Füleeees (L)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2009-11-20 11:14:53
beküldve: 2009-11-20 10:27:39
(#2732) Lula-chan: húha, benne voltam az álmodban? Remélem, nem Garelről álmodtál...
Én most újakat nem csináltam, illetve befejeztem a már emlegetett csajt, de majd inkább újraszínezem.
Én most újakat nem csináltam, illetve befejeztem a már emlegetett csajt, de majd inkább újraszínezem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-20 08:33:34
(#2731) [Link]
befejezettnek nyílvánítom a Gankutsuou DVD borítómat. Remélem tetszik.
befejezettnek nyílvánítom a Gankutsuou DVD borítómat. Remélem tetszik.