Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-11-25 18:38:18
(#2760) [Link] itt van egy kis vérengzős folytatás, Hanon kedvéért. Sajnos csak fél oldal...
Alister: 4 karakter arcát terveztem meg
Alister: 4 karakter arcát terveztem meg
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-24 19:07:45
(#2759) beküldve: 2009-11-24 16:31:05
(#2758) Ma megterveztem Ködfürkésző -úgy látom, ő a legnépszerűbb - és Kőmorzsoló arcát. beláttam, hogy képregényrajzolásilag jelenleg sehogy nem tudok haladni, de emberarcot tervezni mindig tudok. Majd lesz még :) Fölrakom, ha meglesz mind, vagy legalább be lesznek szkennelve
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-24 10:57:53
(#2757) No, itt van a két jómadár: [Link]
Ködfürkésző középen, hullámterelő mellette vigyorog. A többi mellékes.
Ködfürkésző középen, hullámterelő mellette vigyorog. A többi mellékes.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
necrokid: Nos, Ködfürkészőt én magasabbnak és vékonyabbnak képzeltem (így olyan manószerű, és az elég távol áll tőle). Meg a köpenyét is díszesebbnek és sámánosabbnak (és igazából csak egyszer fogják eltemetni...). Viszont az arcát eléggé eltaláltad.
Na ehhez szerintem nekem is lesz egy tervem. :)
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-11-24 00:18:52
(#2755) alister: oké, elkezdem vázolni a második conceptjét.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Megpróbálom majd digitalizálni őket, ahogy tudom. Bár annyira nem lettek jók, mint mondottam volt~
Így elolvasva velem is az lesz a baj, hogy szegény sámánunk túl alacsony lett ^^;
Így elolvasva velem is az lesz a baj, hogy szegény sámánunk túl alacsony lett ^^;
necrokid: Nos, Ködfürkészőt én magasabbnak és vékonyabbnak képzeltem (így olyan manószerű, és az elég távol áll tőle). Meg a köpenyét is díszesebbnek és sámánosabbnak (és igazából csak egyszer fogják eltemetni...). Viszont az arcát eléggé eltaláltad.
Yoroi: Átküldöm.
Fiszi: Engem is meglep... a karakterterveidet pedig nagyon várom már
Lula-chan: Meg is mutatod őket?
Yoroi: Átküldöm.
Fiszi: Engem is meglep... a karakterterveidet pedig nagyon várom már
Lula-chan: Meg is mutatod őket?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Fiszi, Garm mikor eszi már meg azt a két gyökeret? Vért és szenvedést akarok.
Majd...de vérezni fognak. Szenvedni még annyira nem, mert akkor mi lesz később? Majd a következő házidolgozat begépelése közben dolgozom rajta. Amúgy ez egy megtörtént eseten alapult, csak a pasi engem, Yavent meg a hugomat csesztette a libájának. Akit előtte lep*csázott. No komment.
beküldve: 2009-11-23 16:29:01
(#2751) Ködfürkésző kész -olyan lett, mint egy sámán-nekromanta keverék
Széldaloló pedig egyszerűen olyan, mint az én drága Szélistenem, így vele nem is próbálkoztam.
Azt hiszem ma nem vagyok a toppon kreativitás terén...
vagy mint Kel'thuzad jobb állapotában
Hullámterelő kész -úgy néz ki, mint Monte Cristo grófja, csak szőkében, összekötött hajjal és túlcsicsázva.Széldaloló pedig egyszerűen olyan, mint az én drága Szélistenem, így vele nem is próbálkoztam.
Azt hiszem ma nem vagyok a toppon kreativitás terén...
Szerk: Lula 2009-11-23 16:30:00
beküldve: 2009-11-23 16:22:15
(#2750) Fiszi, Garm mikor eszi már meg azt a két gyökeret? Vért és szenvedést akarok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-23 15:21:10
(#2749) Mekkora sikernek örvendsz Alister....szombatig csinálok egy letisztultabb karakter tervet.
beküldve: 2009-11-22 23:31:15
(#2748) Végre nem felejtettem el...
Már rég kíváncsi vagyok a történetedre Alister. Ha valamikor van időd akkor átküldenéd?
Már rég kíváncsi vagyok a történetedre Alister. Ha valamikor van időd akkor átküldenéd?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-22 16:15:22
(#2747) Nos kedves alastair, elnézésedet kérem, hogy megvárakoztattalak. tessék, a Ködfürkésző, remélem tetszik: [Link]
Majd véleményt mondj róla
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-21 23:03:25
(#2746)