Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
viharos szél...(Keleten)
olállá. engem felkapott és arrébb tett. egy dagadt farkaskutyával együtt. mindketten megszeppentünk.
A karaktereid meg valami megaédesek : DDD
Szerk: Dan 2010-06-23 18:52:02
beküldve: 2010-06-22 19:34:23
(#3195) Hát igen, nagyapó fáját épp ma csavarta ki a viharos szél...(Keleten)
Íme egy új próbálkozás kezdete:
[Link]
Íme egy új próbálkozás kezdete:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Nagyon jó kis kép, Kiome! Bár most inkább pont hogy hideg van..
Dan: én szavaznék, csak ahhoz regisztrálni kéne, arra meg lusta vagyok...
Dan: én szavaznék, csak ahhoz regisztrálni kéne, arra meg lusta vagyok...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-22 10:18:16
beküldve: 2010-06-21 16:39:45
(#3193)
Szerk: Dan 2010-06-21 16:39:58
beküldve: 2010-06-19 23:03:28
(#3192) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Őszintén szólva teljesen meg tudom érteni
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-06-13 17:56:57
(#3190) Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-13 17:57:49
Szerk: Moderátor 2010-06-13 14:32:23
Megnézegettem az összes rajzot, a tied tetszett legjobban, ezért rád szavaztam!Sok sikert a versenyen!!!!
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-13 11:10:24
(#3186) Kiome/SEn Arashi
[Link]
Első antromorf karakterem, úgyhogy úgy nézzétek. Tapasztaltabbaktól a témában szívesen várok kritikát =)
Első antromorf karakterem, úgyhogy úgy nézzétek. Tapasztaltabbaktól a témában szívesen várok kritikát =)
Elsőre teljesen korrekt szerintem. Azt esetleg át lehet gondolni, hogy mennyire emlékeztessen az "emberállat" az eredeti állatra, amiből kiindul, magyarán mennyire alaposan figyeljük meg pl. itt a zsiráf anatómiáját, különös tekintettel a fülre, szarvra, pofára e konkrét kép esetében. Szerintem sokkal ütősebbek az ilyen figurák, ha nem csak épp felismerhetőek, (mert aminek hosszú nyaka van az zsiráf, aminek ormánya azt meg elefánt), de karakteresek is, ami a jó megfigyelésből és az egyedi jellegzetességek megfelelő szintű stilizálásából/karikírozás ából keletkezik.
Szerk: Andzsinszan 2010-06-11 12:21:39
Alister: hú, tényleg? Már azt hittem, félbehagytad...
Á, csak elakadtam, meg kizökkentem, de most talán végre sikerül összerakni. Mindenesetre cipelem magammal a jegyzeteim mindenhova."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-06-11 02:38:49
beküldve: 2010-06-11 00:12:04
(#3182) Üdv itt Anett és jobbulást Kiome!
Gilraen: Egyetlen helyet tudok ahonnan le lehet szedni, de nem ingyenes, csak egy egy hónapos próbát kapsz. Bár gondolom azt már te is megtaláltad ^^;
Vizsgaidőszak végével visszatért a rajzolási kedv, első normálisabb képem azóta: [Link]
(WoWkockák ne nézzék, mert nem hasonlít~)
Gilraen: Egyetlen helyet tudok ahonnan le lehet szedni, de nem ingyenes, csak egy egy hónapos próbát kapsz. Bár gondolom azt már te is megtaláltad ^^;
Vizsgaidőszak végével visszatért a rajzolási kedv, első normálisabb képem azóta: [Link]
(WoWkockák ne nézzék, mert nem hasonlít~)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-11 00:12:14