Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Sok szerencsét hozzá!
Remélem nem lesz olyan, mint Fan-chané... az a stílus rohadtul tud irritálni D:
(bocsi, magánvélemény..)
XD
Nem is miatta kezdtem el
Már 4 éves korom óta rajzolok ilyen képregényeket, most meg úgy döntöttem, csinálok egy blogot :P
Aprorpó: Fanchan stílusában mi irritál annyira?
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Sok szerencsét hozzá!
(bocsi, magánvélemény..)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-08-18 23:51:28
(#3240) Amúgy:
Sziasztok!
Elindítottam a blogogmat, amin a saját miniképregényeimet teszem közszemlére.
Minden hétvégén teszem fel a heti "termést", mert ha jön a suli ( ) csak akkor lesz időm.
Néha fel fogok rakni néhány életemben megtörtént egy oldalas regényt, amiből be kell valljam, csak 10% az igaz.
Itt a cím: [Link]
Sziasztok!
Elindítottam a blogogmat, amin a saját miniképregényeimet teszem közszemlére.
Minden hétvégén teszem fel a heti "termést", mert ha jön a suli ( ) csak akkor lesz időm.
Néha fel fogok rakni néhány életemben megtörtént egy oldalas regényt, amiből be kell valljam, csak 10% az igaz.
Itt a cím: [Link]
Szerk: Crimson Moon 2010-08-18 23:52:40
Csíkoszoknik terén szerencsére bőven választhatok, van vagy 4 pár x)
Köszönjük, bár az ötlet nem saját, Necro kért meg rá, hogy valósítsam meg
Én már kezdek rá visszaszokni... sokkal jobban feldobja a rajzot, ha sikerül egy épkézláb hátteret odaraknom mögé.
Pont, hogy képregénynél nem rakok hátteret -magyarázat rá, hogy egyelőre egy sötét folyosón játszódik még a történet és ezt megspórolja nekem... XD
Én már kezdek rá visszaszokni... sokkal jobban feldobja a rajzot, ha sikerül egy épkézláb hátteret odaraknom mögé.
Pont, hogy képregénynél nem rakok hátteret -magyarázat rá, hogy egyelőre egy sötét folyosón játszódik még a történet és ezt megspórolja nekem... XD
Hát, jó neked
Igen, pont az, hogy értelmet ad a rajznak... De én mindig elfelejtem! XD
Csíkoszoknik terén szerencsére bőven választhatok, van vagy 4 pár x)
Én imádom a csíkos zoknikat, csak kár, hogy nekem egy sincs...
Ez ötletes! Tetszik :3
Én valamiért mindig csak alakokat rajzolok, hátteret soha... Azt meghagyom a képregényemnek
Ez ötletes! Tetszik :3
Én valamiért mindig csak alakokat rajzolok, hátteret soha... Azt meghagyom a képregényemnek
Tényleg, ha már a képregénynél tartunk: Mostanában nagyon kifogytam a sztoriötletekből, ezért szívesen venném, ha jelentkezne valaki írónak! :3
aki tud, küldjön sztoriötletet, ha nekem is tetszik, indulhat a közös munka!
email: luca.varga@hotmail.com
midalany@gmail.com
aki tud, küldjön sztoriötletet, ha nekem is tetszik, indulhat a közös munka!
email: luca.varga@hotmail.com
midalany@gmail.com
beküldve: 2010-08-16 10:38:14
(#3236) Itt egy skicc, amit, ha lesz időm a héten, be fogok fejezni.
[Link]
Ez mengint skicces agyfáradás. Pillangók. [Link]
Ez meg fanart, de igazából nem tudok hátterek rajzolni.[Link]
Tényleg. Hátterek. Amikor teszem azt, középre teszek egy alakot, vagy mondjuk kettőt, milyen háttér a nyerő? Ami jól néz ki, és kicsit a filceken is spórolok. (jah, kissé sajnálom hjasználni a Copicot, tekintve, hogy nem vagyok milliomos)
[Link]
Ez mengint skicces agyfáradás. Pillangók. [Link]
Ez meg fanart, de igazából nem tudok hátterek rajzolni.[Link]
Tényleg. Hátterek. Amikor teszem azt, középre teszek egy alakot, vagy mondjuk kettőt, milyen háttér a nyerő? Ami jól néz ki, és kicsit a filceken is spórolok. (jah, kissé sajnálom hjasználni a Copicot, tekintve, hogy nem vagyok milliomos)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Aranyoska, szeressük a csíkos zoknikat :3
Szintén csíkos zoknis (lett volna), csak ő fiút fog ;) [Link]
Szintén csíkos zoknis (lett volna), csak ő fiút fog ;) [Link]
beküldve: 2010-08-15 19:56:31
(#3234) beküldve: 2010-08-15 19:35:05
(#3233) Egy régebbi, földrajz órán született kissé buta arcú hálóinges csíkos zoknis lány, aki zsebórát fog [Link]
Szerk: Crimson Moon 2010-08-15 19:35:18
No, véleményezek még mielőtt Necro erre járna... x')
Nem tudom mennyire szeretnéd és bírod a kritikát, szóval most próbálok gyengéd lenni ^^;
A legnagyobb bajom: anatómia...
Nem látom a jobb vállát, csak sejtem hogy áll a mellkasa és a jobb keze nagyobb, mint a közelebb eső bal és furán is áll.
De ne keseredj el, az anatómia a kezdők rémálma és azt a legnehezebb megtanulni. Gyakorlás kérdése (mint mindig mondani szoktam). Sokan tanácsolják, hogy ha jobban bele szeretnél menni, akkor használj tükröt. Úgy könnyebb anatómiát tanulni.
Viszont a kézfej tetszik, azt ügyesen oldottad meg és az arc is szép
A szem igaz, hogy nagy, de ez ugye stílusfüggő. A haj is szép, de a copfokkal legközelebb vigyázz -adj nekik nagyobb szabadságot ;D
Összességében első rajzhoz képest nagyon jó
Nem tudom mennyire szeretnéd és bírod a kritikát, szóval most próbálok gyengéd lenni ^^;
A legnagyobb bajom: anatómia...
Nem látom a jobb vállát, csak sejtem hogy áll a mellkasa és a jobb keze nagyobb, mint a közelebb eső bal és furán is áll.
De ne keseredj el, az anatómia a kezdők rémálma és azt a legnehezebb megtanulni. Gyakorlás kérdése (mint mindig mondani szoktam). Sokan tanácsolják, hogy ha jobban bele szeretnél menni, akkor használj tükröt. Úgy könnyebb anatómiát tanulni.
Viszont a kézfej tetszik, azt ügyesen oldottad meg és az arc is szép
A szem igaz, hogy nagy, de ez ugye stílusfüggő. A haj is szép, de a copfokkal legközelebb vigyázz -adj nekik nagyobb szabadságot ;D
Összességében első rajzhoz képest nagyon jó
Szerk: Lula 2010-07-28 14:05:08
Ne mond a saját rajzodra h rossz nagyon is szép csak szerintem azok a szemek túlontúl nagyok.
köszii. csak imádom a szemüket..és egy kicsit túloztam..
Ne mond a saját rajzodra h rossz nagyon is szép csak szerintem azok a szemek túlontúl nagyok.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-07-23 21:05:34
(#3229) itt az első rajzom..kérem szépen a kritikákat, megjegyzéseket hogy min javítsak a továbbiakban..előreis köszönöm!!
(szerintem nagyon béna.. )
[Link]
(szerintem nagyon béna.. )
[Link]
Szerk: szafficska 2010-07-23 21:11:38
Feltöltöd pl. kepfeltoltes.hu-ra vagy más képmegosztó portálra, esetleg DA-ra, a linkjét kivágod. Majd itt rákatt a Link gombra és bemásolod.