Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-10-11 14:28:40
(#3317) Új firkálmány, mspaintben
[Link]
[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Majd meséljetek!
Na végül is elmentem, és nem bántam meg X3
A vetítés érdekes volt, bemutatták a japán manga és a koreai manhwa különbségeit, meg a stílus fejlődését.
Aztán volt kis beszélgetés, lehetett kérdezgetni a vendégektől meg ilyenek. A hangulat is jó volt. ^^
iRészemről ismerkedés helyett turista-arckifejezéssel nézegettem a csodaszép falakat meg a rajzokat. XD
De tényleg tökjó hely a Meido^^ Ezentúl gyakrabban megyek majd oda ^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-10-09 18:59:33
(#3315) Én szívesen mentem volna... ha nem kéne három órát odavonatozni, meg ugyanannyit vissza. TAT
Majd meséljetek!
Majd meséljetek!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Hello, Mangafan tagok! A nevem Zsani és még új vagyok ezen az oldalon és szeretnék megismerkedni több manga és anime rajongóval, mivel én is imádom őket, és jó lenne, ha lenne valaki, akivel vannak közös témáink.
Gyere a társalgóba, szívesen látunk!
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Mindeképp gyertek a Meidoba a mangarajzolók előadására, elkészpetően jó. Akkor is nagyon hasznos, ha nem akarod megmutatni a rajzaidat - ők ezt tanulják doktori szinten, kompozíció, sztori, prezentáció, stb. Nagyon hasznos tudás, érdemes meghallgatni!
Köszönöm szépen az információt, úgy döntöttem, hogy elmegyek és megnézem. Viszek komplett rajzfelszerelést is, mert tuti ideges leszek és muszáj lesz rajzolnom/színeznem...^^
A biztonség kedvéért viszek néhány rajzot (=vázlatfüzetek^^), igaz, magamtól biztos nem mutatom meg, de rá lehet beszélni.
Szerk: Ewy-chan 2010-10-08 18:43:00
beküldve: 2010-10-08 15:53:58
(#3312) Hello, Mangafan tagok! A nevem Zsani és még új vagyok ezen az oldalon és szeretnék megismerkedni több manga és anime rajongóval, mivel én is imádom őket, és jó lenne, ha lenne valaki, akivel vannak közös témáink.
Mennék én szívesen, de sajnos pont énekkari fellépésem lesz...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mindeképp gyertek a Meidoba a mangarajzolók előadására, elkészpetően jó. Akkor is nagyon hasznos, ha nem akarod megmutatni a rajzaidat - ők ezt tanulják doktori szinten, kompozíció, sztori, prezentáció, stb. Nagyon hasznos tudás, érdemes meghallgatni!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2010-10-08 14:29:24
(#3309) Lula: Megkérdeztem facebookon, de ahogy leírtad, tök jól hangzik ^^ még a végén el is megyek...O.O XD
Hajaj, most rajzokat kéne válogatni (vagy mi) hogy mit vinnék, ha vinnék...márpedig vinnem kéne, úgy érzem...á, francba is, viszem az egész vázlatfüzetet (ha megyek) XD
Még ki megy a Mondomeet-re? ^^
Ui: a rajzos dolgokhoz még: most már szinte bánom, hogy angol tagozatra jelentkeztem és nem rajzra XD de sebaj, van egy fősuli valahol az Örs környékén, ott tökjó rajzos szakok vannak, ilyen grafikusi meg hasonlók...jáááj odaakarokmenniiii! X3 (Amúgy még egy évem van érettségiig, de nem baj XD)
Hajaj, most rajzokat kéne válogatni (vagy mi) hogy mit vinnék, ha vinnék...márpedig vinnem kéne, úgy érzem...á, francba is, viszem az egész vázlatfüzetet (ha megyek) XD
Még ki megy a Mondomeet-re? ^^
Ui: a rajzos dolgokhoz még: most már szinte bánom, hogy angol tagozatra jelentkeztem és nem rajzra XD de sebaj, van egy fősuli valahol az Örs környékén, ott tökjó rajzos szakok vannak, ilyen grafikusi meg hasonlók...jáááj odaakarokmenniiii! X3 (Amúgy még egy évem van érettségiig, de nem baj XD)
Váza meg barátai az alapok
De akkor gondolom te "ifjúsági" szakkörre jársz (gondolom, mert nem tudom hány éves vagy), ha még ezeket veszitek.
Én ezeken már túl vagyok, letettem rajzból meg műv.töriből az érettségit és 2évre rá elkezdtem járni szakkörre. Mi már portrét, aktot (=luv), kompozíciós feladatokat, csoportos beállításokat, festést csinálunk. A portré szerintem az alapok után nektek is lesz, bár én ki nem állhatom, brr~
Ewy: Az ilyenek nagyon jók szoktak lenni.
Gondolom hangulatában hasonló, mint Conon a DAmeetek: megismerkedünk, aztán áradozunk a másik rajzairól
Szerintem nyugodtan kérdezősködj pl. Facebookon a Mondonál, biztosan elmondják a tapasztalataikat azok, akik már voltak =)
De akkor gondolom te "ifjúsági" szakkörre jársz (gondolom, mert nem tudom hány éves vagy), ha még ezeket veszitek.
Én ezeken már túl vagyok, letettem rajzból meg műv.töriből az érettségit és 2évre rá elkezdtem járni szakkörre. Mi már portrét, aktot (=luv), kompozíciós feladatokat, csoportos beállításokat, festést csinálunk. A portré szerintem az alapok után nektek is lesz, bár én ki nem állhatom, brr~
Gondolom hangulatában hasonló, mint Conon a DAmeetek: megismerkedünk, aztán áradozunk a másik rajzairól
Szerintem nyugodtan kérdezősködj pl. Facebookon a Mondonál, biztosan elmondják a tapasztalataikat azok, akik már voltak =)
Na igen ez egyelőre még csak amolyan "hobbi" féleség. De ettől az évtől kezdtem el komoylabbban rajzolni. Szal megfogom próbálni én is az érettségit (max nem sikerül)
Ewy:Én is ilyen voltam, sőt annyira bennem maradt a szorongás h még kicsit most is ilyen vok.(lehet azért mert félek más véleményétől...)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-10-08 11:00:57
Váza meg barátai az alapok
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-10-08 09:27:42
beküldve: 2010-10-07 22:07:48
(#3305) pár napos kép, anatómiába ne tessék bele kötni, tudom, hogy nem jó, de hát hirtelen jött az ihlet, gyorsan lefirkantottam
[Link]
[Link]
beküldve: 2010-10-07 21:53:51
(#3304) Hajjaj...tudom, hogy ez nem annyira tartozik ide, de valahogy mégis, mert rajzos téma:
Láttam a főoldalon ezt az októberi Mondo meet-es kis plakátot/képecskét, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire szoktak sokan lenni? Meg olvastam hogy lesznek igazi rajzolók is *-* najó, mindenki igazi rajzoló, a vendégekre értettem ^^'.
Meghogy ott az a rajzmutatás is, hogy véleményt mondanának róla...
Szóval egyik részemet érdekelné nagyon is, főleg a hangulata, hogy milyen lehet új animésekkel találkozni, beszélgetni más rajzolókkal, esetleg venni valahonnan bátorságot és megmutatni egy-két rajzot...
Másik részem meg fél, de rettenetesen. Az új emberektől, a kritikáktól, a tömegtől, a sok-sok profi rajzostól mert csak kezdő szinten vagyok satöbbi...
Az utóbbi, félős részem ellen tudnék olyannal érvelni, hogy valóban nem harap itt senki a fórumon, kivéve ha azt hangoztatom hogy mekkora béna vagyok satöbbi, de az is puszta jó szándék, mert ez senkinek nem jó, hogy alábecsülöm magam, tudom. ><
Szóval a társaság szerintem biztos jó lenne. A másik a kritika. Itt is szintén a nem-harap-itt-senki a lényeg, mert leszólni senki nem szólja le a másikat azért mert nem olyan profi, a vélemény meg nem olyasmi hogy "Jaj de kezdő vagy, hogy néz már ki az a láb" hanem inkább arra mutat rá, hogy hogyan lehetne még jobb a rajz, pl. "Ha kicsit is hosszabb lesz a lába, már tökjó lesz", hogyan fejlődhetne a rajzoló...nem?
Hülye egy helyzet. Pedig érdekelne,,,valaki tud róla mesélni hogy milyen egy ilyen Meet? Vagy valami módszer van erre hogy ne féljek ennyire? ^^""""
Előre is köszi!
Láttam a főoldalon ezt az októberi Mondo meet-es kis plakátot/képecskét, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire szoktak sokan lenni? Meg olvastam hogy lesznek igazi rajzolók is *-* najó, mindenki igazi rajzoló, a vendégekre értettem ^^'.
Meghogy ott az a rajzmutatás is, hogy véleményt mondanának róla...
Szóval egyik részemet érdekelné nagyon is, főleg a hangulata, hogy milyen lehet új animésekkel találkozni, beszélgetni más rajzolókkal, esetleg venni valahonnan bátorságot és megmutatni egy-két rajzot...
Másik részem meg fél, de rettenetesen. Az új emberektől, a kritikáktól, a tömegtől, a sok-sok profi rajzostól mert csak kezdő szinten vagyok satöbbi...
Az utóbbi, félős részem ellen tudnék olyannal érvelni, hogy valóban nem harap itt senki a fórumon, kivéve ha azt hangoztatom hogy mekkora béna vagyok satöbbi, de az is puszta jó szándék, mert ez senkinek nem jó, hogy alábecsülöm magam, tudom. ><
Szóval a társaság szerintem biztos jó lenne. A másik a kritika. Itt is szintén a nem-harap-itt-senki a lényeg, mert leszólni senki nem szólja le a másikat azért mert nem olyan profi, a vélemény meg nem olyasmi hogy "Jaj de kezdő vagy, hogy néz már ki az a láb" hanem inkább arra mutat rá, hogy hogyan lehetne még jobb a rajz, pl. "Ha kicsit is hosszabb lesz a lába, már tökjó lesz", hogyan fejlődhetne a rajzoló...nem?
Hülye egy helyzet. Pedig érdekelne,,,valaki tud róla mesélni hogy milyen egy ilyen Meet? Vagy valami módszer van erre hogy ne féljek ennyire? ^^""""
Előre is köszi!
Azért is vagyok ilyen gyáva nyúl, mert eddig tökre ilyen magába forduló antiszoc egyén voltam, aztán el kezdtem megváltozni, és a régi "csaksenkinelássaarajzaima t"-dolog átváltott deviantartozásba, hogy "Ez se lett rossz->megosztaniiiii! X3" Szóval eddig úgymond kerültem is az embereket, most meg éppen közéjük mennék...új ez még, nagyon. ><
Pedig a kockológia mindennek az alapja! ˇˇ
A textília, meg gyűrődések rajzolása nekem spec a kedvenceim közé tartozik, jó az
Matekórám, ofin, föcin lehetett nálunk jókat rajzolni, törin meg se próbáltam, mert ha tanár meglátta áthúzta a rajzokat piros tollal... D:
A textília, meg gyűrődések rajzolása nekem spec a kedvenceim közé tartozik, jó az
Matekórám, ofin, föcin lehetett nálunk jókat rajzolni, törin meg se próbáltam, mert ha tanár meglátta áthúzta a rajzokat piros tollal... D:
A matekóra, az angol, a német, és az ofő és a magyarok téll rajzórák úgymond, meg nálam még a töri is...legaábbis tavaly csak nagyokat nézett rá a tanárnő hogy mit keres pillangótündér a magyar történelem mellett...de nem húzta át. Próbálta csak volna meg...! ><
Én sem merek törin rajzolni^^ attol függ milyen angolon(lektoros vagy nem). Ofőn és magyaron viszont nyoatom ezerrel.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.