Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-12-26 17:24:04
(#3377) Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-23 16:08:54
(#3376) Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Pontosabban az érdekelne, hogy valaki közületek használt már raszterfóliát /screentone/. Érdekelne, hogy honnan lehet beszerezni. A másik kérdésem, hogy rotring artpennel el tudom érni azt a hatást, mint ha japán G-pent használnák?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Pontosabban az érdekelne, hogy valaki közületek használt már raszterfóliát /screentone/. Érdekelne, hogy honnan lehet beszerezni. A másik kérdésem, hogy rotring artpennel el tudom érni azt a hatást, mint ha japán G-pent használnák?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2010-12-22 18:11:04
(#3375) Na szóval. Még jó múltkor bátorkodtam nekikezdeni. Paint-el csinálom. Miről lehet szó, miről lehet szó?
Hát egy valamilyen gyenge képregényről. (Bátorkodom annak nevezni.) Igazából csak az én agyam egy garázdálkodó lénye csinálja ezt a "cuccost".
Néha vicces jelenetek, poénok. Gyenge rajzolás pipa, agyfárasztás pipa, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most csak az első lapja.
[Link]
Hát egy valamilyen gyenge képregényről. (Bátorkodom annak nevezni.) Igazából csak az én agyam egy garázdálkodó lénye csinálja ezt a "cuccost".
Néha vicces jelenetek, poénok. Gyenge rajzolás pipa, agyfárasztás pipa, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most csak az első lapja.
[Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-12-16 21:51:40
(#3374) Itt egy rajz a fekete-fehér technika kedvelőinek...kissé elvont, de én szeretem az elvont rajzokat [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Mattkitsune , avatarodon ki van ?
Azt hiszem az ott Matt akar lenni a Death Noteból, de javítsatok ki ha nem így van.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-12-13 19:28:20
beküldve: 2010-12-13 18:26:36
(#3372) ....xD 20ezredik DA-m xD : http://robituszindan.deviantart. com/gallery/
bár ez nem manga de biztos lesz itt oylan művész akit érdekel
bár ez nem manga de biztos lesz itt oylan művész akit érdekel
beküldve: 2010-12-10 17:23:46
(#3371) Mattkitsune , avatarodon ki van ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-12-10 17:24:07
még egy fekete fehéres ! :)
színezni nem tudom miért, de .. utálok. ^^"
szerintem színek nélkül sokkal jobban mutatnak a rajzaim és sokkal jobban kitudom magam fejezni ha csak a fekete ceruzát nézzük
színezni nem tudom miért, de .. utálok. ^^"
szerintem színek nélkül sokkal jobban mutatnak a rajzaim és sokkal jobban kitudom magam fejezni ha csak a fekete ceruzát nézzük
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Mattkitsune
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:25:22
Igen én is a fekete fehér rajzokat kedvelem mert szerintem jobban mutatnak.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:24:59
beküldve: 2010-12-09 20:44:22
(#3368) [Link]Egy barátnőmnek készítettem ezt a rajzot, de rem nektek is teccik ^_^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-12-09 20:44:41
Szia, én is általában fekeze-fehér rajzokat készítek:)
jobban szeretem a fekete-fehér árnyalatokkal játszani: http://nikol89.devaiantrt.com netán ha érdekelnének a rajzaim:)
jobban szeretem a fekete-fehér árnyalatokkal játszani: http://nikol89.devaiantrt.com netán ha érdekelnének a rajzaim:)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:24:36
Hát most , hogy nézegettem a rajzokat szerintem csak én vagyok egyedül aki fekete fehér rajzokat készít , vagy van más is ?
hmm nem vagy egyedül ^^
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Nekem van mindenféle....színes és fekete-fehér is...bár tény, hogy a színesek nagyobb arányban vannak
beküldve: 2010-12-08 17:46:57
(#3364) Hát most , hogy nézegettem a rajzokat szerintem csak én vagyok egyedül aki fekete fehér rajzokat készít , vagy van más is ?
beküldve: 2010-12-08 11:22:08
(#3363) Ej, be régen jártam erre, de örömmel látom, hogy azért rajzolgattok ti is x)
Mostanság csoportképeket gyakorlok és rajzolgatok, hihetetlen módon egész jól sikerültek:
Az első hó: [Link]
Csoportkép néhány karakteremről: [Link]
Remélem tetszeni fognak
Mostanság csoportképeket gyakorlok és rajzolgatok, hihetetlen módon egész jól sikerültek:
Az első hó: [Link]
Csoportkép néhány karakteremről: [Link]
Remélem tetszeni fognak
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-12-08 11:22:28