Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-01-10 18:06:25
(#3407) hát. eddig suliban ugye a rajzórán nem csinálunk semmit, néhány nemnormális egyed miatt :/
a rajztanárnál pedig leginkább csak amiből felvételiztetnek, drapéria tanulmány, forgástestek, szabálytalantestek, gömb, szerkesztések
eddig ezeket vettük, élőlényt még nem kellett rajzolnom xD
a rajztanárnál pedig leginkább csak amiből felvételiztetnek, drapéria tanulmány, forgástestek, szabálytalantestek, gömb, szerkesztések
eddig ezeket vettük, élőlényt még nem kellett rajzolnom xD
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Nincs mit, ha tudunk segítünk ;D
Azon gondolkodom mennyire legyek kritikus... nem tudom mit vesztek rajzon, volt e már portré, drapéria, stb?
Azon gondolkodom mennyire legyek kritikus... nem tudom mit vesztek rajzon, volt e már portré, drapéria, stb?
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-10 15:47:02
beküldve: 2011-01-10 15:42:12
(#3405) köszi ^^
az arcon szerintemis dolgoznom kéne, mert én is éreztem rajta ahogy így elnézegettem hogy valami nem stimmel xD
úgyhogy erre mostmár odafigyelek ^^
és tényleg köszi a tanácsot megmindent (:
az arcon szerintemis dolgoznom kéne, mert én is éreztem rajta ahogy így elnézegettem hogy valami nem stimmel xD
úgyhogy erre mostmár odafigyelek ^^
és tényleg köszi a tanácsot megmindent (:
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
én legutóbb hátteret rajzoltam, meg anatómiáztam, és a rajztanár szerint egész jó úton haladok, bár ő nem értékeli sokra az anime-manga stílust (:
Nem nagyon fogsz olyan tanárt találni, aki értékelni fogja. Az enyém is csak azért kíváncsi rá, mert vonzódik a modern alkotási módokhoz és a giccshez... x)
Igaz nem tudom mi a követelményrendszer, de hajrá!
Kritikát szerintem DA-ra fogok írni, de gyorsan átfutottam a galériád és így első pillantásra azt kell mondanom nem rossz.
Korodhoz képest nagyon jó az anatómiád, a legtöbb emberrel ellentétben neked, ahogy látom, megállnak a karaktereid és a kezeid is ügyesek. A profil szintén megy. Viszont a vállakon és az arc-szem részen még csiszolj. Néhol nagyon pufinak érzem a fejet. De ez ugye lehet stílusjegy is, szóval ebbe nem szólok bele.
Így elsőre ennyi lenne ^^
beküldve: 2011-01-10 15:04:32
(#3403) én legutóbb hátteret rajzoltam, meg anatómiáztam, és a rajztanár szerint egész jó úton haladok, bár ő nem értékeli sokra az anime-manga stílust (:
művészeti suliba készülök, és ha sikerül a felvételi jövőre kezdek ^^
akit meg érdekelnek a rajzok (legfőképp digitális) azoknak
limit-less-13.deviantart.com ^^
a kiritikát megköszönnéém *-*
művészeti suliba készülök, és ha sikerül a felvételi jövőre kezdek ^^
akit meg érdekelnek a rajzok (legfőképp digitális) azoknak
limit-less-13.deviantart.com ^^
a kiritikát megköszönnéém *-*
beküldve: 2011-01-10 09:14:47
(#3402) Pedig a rajzos lányok örülnének több művészzseni fiúnak... x)
Hajrá azzal a gyakorlással Ahogy látom megy ez, de a vállak-lábak még furcsák ^^
Nálunk 3fiú van, kettő közülük fiatalabb és általában mindig ott van a szakkörön. A lánykák mindháromba bele vannak zúgva~
Hajrá azzal a gyakorlással Ahogy látom megy ez, de a vállak-lábak még furcsák ^^
Szerk: Lula 2011-01-10 09:32:58
Én most megsértődtem.
Mellesleg tényleg többen vannak a lányok. Ahova járok rajzolni, ott is ilyen 2:6-os arányok uralkodnak.
Szíves elnézésedet kérem. :) Bezony, nállam is hasonlóak voltak az arányok, bár az is igaz, hogy a rajztanárom feminista volt..:)
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Én most megsértődtem.
Mellesleg tényleg többen vannak a lányok. Ahova járok rajzolni, ott is ilyen 2:6-os arányok uralkodnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-09 23:22:49
beküldve: 2011-01-09 21:27:16
(#3399) "Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Meg nem mondanám, de gondolom a fiúk többsége nem érez magában fantáziát ehhez vagy nem tudja elfoglalni magát úgy, hogy leül és rajzol. Ehelyett inkább barkácsolni szeret vagy sportolni. De olyanról is hallottam aki rajzolt, csak nem hangoztatta, mert égőnek gondolta~
Fiúkat (férfiakat) inkább a szuperhősös/fantasy részlegnél keress xD De fórumon is portyáznak fiú rajzosok ;)
szerk.:
Kis önreklám: gyors rajz egy opinikuszról :3 [Link]
Szerk: Lula 2011-01-09 13:45:07
beküldve: 2011-01-09 01:18:58
(#3397) Az adatlapokat böngészve, mert, hogy én ezzel foglalom el magam unalmas perceimben, feltűnt hogy a rajzolók többsége a hölgyek táborát erősíti, valaki megmondaná miért?
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Itt egy újabb rajz, egy lyukasóra alatt elfoglaltam magam XD
[Link]
[Link]
Lyukas óra időtartamához képest, roppant jól sikerült!
Válaszoltam az emailedre, sajnálom, hogy még csak most vettem észre, sok a dolgom mostanság. :)
Most, hogy közelebbről ismerkedem a mangás dologgal, kondoltam egyet, és berendeltem a Ruroni Kensin 3 kötetét, a NANA 1-2, és a Vampire Knightot is..
Szerk: Allidos Dowen 2011-01-09 00:43:35
beküldve: 2011-01-08 20:43:39
(#3395) Itt egy újabb rajz, egy lyukasóra alatt elfoglaltam magam XD
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-08 10:08:30
(#3394) [Link]
A legújabb. Ötlet úgy jött, szörföltem a Deviantarton, tehát elég sok kép hatására. Mindig szükségünk van mások hatásaira - valamennyire.
A legújabb. Ötlet úgy jött, szörföltem a Deviantarton, tehát elég sok kép hatására. Mindig szükségünk van mások hatásaira - valamennyire.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Igazából a másolással valóban lehet fejlődni, de persze nem a kopírozós fajtával x) (=ráteszem képernyőre/rajzra a lapot és átmásolom) A kopírozós népségeket legszívesebben se-, akarom mondani fenékbe rúgnám, azt hagyjuk meg az 5-10éves korosztálynak~
Jah igen, ezt elfelejtettem hozzátenni, de én is így gondoltam XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)