Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Fiszinek válaszolta igazából, de szerintem a te műveid is nagyon tetszenek neki. Eh.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha ezt nekem irtad akk, köszi. Igazából nemrég kezdtem el ilyeneket rajzolni, és nem nagyon mutogattam senkinek, így nem volt honnan tanulnom. De már két éve járok rajz szk-ra és egyre jobban fejlődöm (szerintem). És az a baj h nem tok szomoru embereket rajzolni, mert én sem vagyok az *sorry*. Nálam a szomorúság a versekben és a történetekben jelenik meg. Ha lesz bátorságom hozzá akkor azokat is felteszem(valahova)
Ui: Nem vagyok a sarokban =D
Ui: Nem vagyok a sarokban =D
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:26:55
Mindenki pózol és őrülten vigyorog. Tetszik.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-11-05 17:03:23
(#3344) Végre megint elszántam magam hogy tegyek fel rajzokat, és most veletek is megosztom.
Most lehet ám szidni! Kemény leszek és nem fogok a szobám sarkában kuporogni utána *eskü*
De azért remélem tesztenek majd ^^
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Egyelöre ennyi de itt a többi is : [Link]
Lécci majd mondjatok véleményt ha tudtok...><
Most lehet ám szidni! Kemény leszek és nem fogok a szobám sarkában kuporogni utána *eskü*
De azért remélem tesztenek majd ^^
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Egyelöre ennyi de itt a többi is : [Link]
Lécci majd mondjatok véleményt ha tudtok...><
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-11-05 17:04:43
beküldve: 2010-11-05 16:09:18
(#3343) Tetszik ez a topik, itt az én egyik kicsi rajzom, ha valakit érdekel :3 Halloween alkalmából készítettem.
[Link]
[Link]
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-05 13:32:39
(#3342) Rég írtam ide, linkelek pár mostanában készült rajzot.
Régebbi karakteremről egy új rajz: [Link]
Gyors, skiccszerű alkotás:
[Link]
És ismét egy gyorsabb rajz, barátnőm karaktere:
[Link]
Régebbi karakteremről egy új rajz: [Link]
Gyors, skiccszerű alkotás:
[Link]
És ismét egy gyorsabb rajz, barátnőm karaktere:
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ennek nagyon örülök
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Wow, nagyon jó lett! Nekem tetszik ^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:28:57
beküldve: 2010-11-04 22:09:55
(#3339) [Link]
Itt egy újabb (elvont XD) rajzom....azért remélem teccik ^^
Itt egy újabb (elvont XD) rajzom....azért remélem teccik ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-11-02 20:38:12
(#3338) Képreényem első oldala! ha még nem linkeltem volna be
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-02 17:05:01
(#3337) Mai rajzolgatós napom egyik eredménye:
[Link]
Újításként jegyezném fel a néhány ruhagyűrődés kezdeményt és az árnyékszerű satírozásokat. Yay! X3
[Link]
Újításként jegyezném fel a néhány ruhagyűrődés kezdeményt és az árnyékszerű satírozásokat. Yay! X3
Ez tipikusan az a faja rajz, amire ránézek és megkérdezem: ezt meg ki a fene is rajzolta? Merthogy én nem, z tuti. Pedig az előbb rajzoltam meg...XD
Lehet, de csak lehet, hogy fejlődnék? O.O
Lehet, de csak lehet, hogy fejlődnék? O.O
Szerk: Ewy-chan 2010-11-02 18:11:43
beküldve: 2010-10-31 13:59:01
(#3336) Itt van egy újabb rajzolgatásom eredménye
Rem teccik [Link]^^
Rem teccik [Link]^^
Ú, köszi szépen^^
És mindenképpen folytatom, mert egyszerűen nem tudom abbahagyni. Akkor se tudnám abbahagyni, ha akarnám. XD
És mindenképpen folytatom, mert egyszerűen nem tudom abbahagyni. Akkor se tudnám abbahagyni, ha akarnám. XD
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:29:23
beküldve: 2010-10-30 14:38:01
(#3334) Ewy-chan nagyon tetszenek a rajzaid Folytasd...tök jó vagy:)
De amúgy mindenkinek csak gratulálni tudok..szuper ügyes mindenki!!:P
De amúgy mindenkinek csak gratulálni tudok..szuper ügyes mindenki!!:P
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2010-10-25 20:38:04
(#3333) Tegnapi karcolgatásom. X3
Egy papírt bevonnak valamilyen fekete réteggel, és ezt lehet lekaparászni. Arra kell vigyázni, hogy nemigen javítható az amit már egyszer lekapartál.
Igaz, lehet rá valamilyen skiccelő szerszámot kapni, amivel elő lehet rajzolni amit kikaparnál, a ceruza alig látszik rajta.
A háttere meg különböző színű lehet. Van ezüst, fehér, sötétben világító, szivárványos...és vannak előnyomott illetve szabadon karcolható lapocskák. Az utóbbit választottam. X3
Ez a mostani bishounen-szerűség egy szvárványos lapon készült. Remélem tetszik. Nem skicceltem semmit, csak egyből karcoltam, ahogy épp sikerült, olyan lett. ^^
[Link]
Egy papírt bevonnak valamilyen fekete réteggel, és ezt lehet lekaparászni. Arra kell vigyázni, hogy nemigen javítható az amit már egyszer lekapartál.
Igaz, lehet rá valamilyen skiccelő szerszámot kapni, amivel elő lehet rajzolni amit kikaparnál, a ceruza alig látszik rajta.
A háttere meg különböző színű lehet. Van ezüst, fehér, sötétben világító, szivárványos...és vannak előnyomott illetve szabadon karcolható lapocskák. Az utóbbit választottam. X3
Ez a mostani bishounen-szerűség egy szvárványos lapon készült. Remélem tetszik. Nem skicceltem semmit, csak egyből karcoltam, ahogy épp sikerült, olyan lett. ^^
[Link]
Szerk: Ewy-chan 2010-10-25 20:40:23