MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egyetértek Kotokoval, van benned tehetség, nekem a második képed nagyon tetszik. Harcolsz egy kicsit az anatómiával, gyakorolsz és máris jobb lesz. (Nem mintha így nem lenne jó ;))
És ha hiszed, ha nem én is elsápadok néhány rajzos alkotásától és elmegy a kedvem még az élettől is. Szóval ne félj, nem vagy egyedül
És ha hiszed, ha nem én is elsápadok néhány rajzos alkotásától és elmegy a kedvem még az élettől is. Szóval ne félj, nem vagy egyedül
Első ízben, neked is köszönöm a biztató szavakat! Rátapintottál a lényegre, az anatómia nem erősségem. Bár annak a rajznak a keletkezése igen vicces, mert elsőre nem sikerült, majd másodikra annyira felszívtam magam, hogy kitaláltam milyen legyen a szem, és az egész fejet köré rajzoltam..
Köszönöm az észrevételeket, és jótanácsokat!
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-01-06 15:05:07
(#3387) Egyetértek Kotokoval, van benned tehetség, nekem a második képed nagyon tetszik. Harcolsz egy kicsit az anatómiával, gyakorolsz és máris jobb lesz. (Nem mintha így nem lenne jó ;))
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-06 15:05:17
Szerintem tehetséges vagy, szóval érdemes lenne folytatnod a gyakorlást, mert azzal lehet sokat fejlődni, de már most látszik hogy megy ez neked
Köszönöm a biztató szavakat, bár néha elvész a kedvem, a sok, jobbnál-jobb mű láttán.
Noha, ennek inkább ösztönöznie kellene.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerintem tehetséges vagy, szóval érdemes lenne folytatnod a gyakorlást, mert azzal lehet sokat fejlődni, de már most látszik hogy megy ez neked
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-05 22:34:43
(#3384)
Szerk: RozsaA 2011-01-05 22:42:50
beküldve: 2011-01-05 22:00:58
(#3383) Sziasztok, látva a sok nagyszerű alkotást, rám jött egy pár napja a rajzolhatnék, bár azelőtt még sosem próbáltam komolyan venni. A fórumot pedig már régebb óta olvasgatom, afféle önbuzdítás gyanánt, bár még csak most regisztráltam. Egy szó, mint száz, én is szeretném kikérni a véleményeteket, na meg persze tanácsokat kérni a próbálkozásaim eredményeivel kapcsolatban.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Allidos Dowen 2011-01-05 22:02:22
beküldve: 2011-01-04 20:51:05
(#3382) Akemashite omedetou gozimasu!
[Link]
[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2011-01-04 20:52:12
beküldve: 2011-01-04 07:31:00
(#3381) Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2011-01-02 22:40:18
(#3380) Hát ez most készült el...nem kell nagy alkotásra számítani...hangulati rajz XD[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-02 20:53:43
(#3379) Először is boldog, ihletben gazdag új évet mindenkinek!
Nem vagyok túl nagy rajzos kedvemben manapság, így csak chibizek.
Amazon karakterem, Joanna: [Link]
ID, szilveszter este készült: [Link]
Ő pedig egy karácsonyi ajándék volt: [Link]
Remélem tetszeni fog, ha akad valami mondanivaló, kritika, nyugodtan írjatok
Nem vagyok túl nagy rajzos kedvemben manapság, így csak chibizek.
Amazon karakterem, Joanna: [Link]
ID, szilveszter este készült: [Link]
Ő pedig egy karácsonyi ajándék volt: [Link]
Remélem tetszeni fog, ha akad valami mondanivaló, kritika, nyugodtan írjatok
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-01-01 21:02:23
(#3378) Újabb rajz, kommenteket szívesen veszek ^^
[Link]
[Link]"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-26 17:24:04
(#3377) Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-23 16:08:54
(#3376) Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Pontosabban az érdekelne, hogy valaki közületek használt már raszterfóliát /screentone/.
Érdekelne, hogy honnan lehet beszerezni. A másik kérdésem, hogy rotring artpennel el tudom érni azt a hatást, mint ha japán G-pent használnák?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Pontosabban az érdekelne, hogy valaki közületek használt már raszterfóliát /screentone/.
Érdekelne, hogy honnan lehet beszerezni. A másik kérdésem, hogy rotring artpennel el tudom érni azt a hatást, mint ha japán G-pent használnák?Segítségeteket előre is köszönöm.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2010-12-22 18:11:04
(#3375) Na szóval. Még jó múltkor bátorkodtam nekikezdeni. Paint-el csinálom. Miről lehet szó, miről lehet szó?
Hát egy valamilyen gyenge képregényről. (Bátorkodom annak nevezni.) Igazából csak az én agyam egy garázdálkodó lénye csinálja ezt a "cuccost".
Néha vicces jelenetek, poénok. Gyenge rajzolás pipa, agyfárasztás pipa, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most csak az első lapja.
[Link]
Hát egy valamilyen gyenge képregényről. (Bátorkodom annak nevezni.) Igazából csak az én agyam egy garázdálkodó lénye csinálja ezt a "cuccost".
Néha vicces jelenetek, poénok. Gyenge rajzolás pipa, agyfárasztás pipa, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most csak az első lapja.
[Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-12-16 21:51:40
(#3374) Itt egy rajz a fekete-fehér technika kedvelőinek...kissé elvont, de én szeretem az elvont rajzokat
[Link]
[Link]"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)