Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egy újabb chibi...bocs hogyha már unalmas, de mostanában csak ezek mennek :\ nemtom miért
De azért remélem teccik^^ [Link]
sztem cukik a chibik^^ de jo lett
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-01-17 23:24:38
(#3466) Egy újabb chibi...bocs hogyha már unalmas, de mostanában csak ezek mennek :\ nemtom miért
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
De ezen ne akadjunk már fent... xDDD Vannak jobb témák is mint M nemi identitása :'D
Oké... értem. Csak azért szoltam egyáltalán bele mert már egy csomó ideje erről beszéltek.
Egyébként néha én is szivesen kiprobálnám, h mien lehet egy ilyen alakváltó képességel pasivá válni.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-17 22:11:17
Nem ritka az ilyen a mangákban sem, én is ismerek ilyet :)
Szimplán alakváltó
Szimplán alakváltó
De ezen ne akadjunk már fent... xDDD Vannak jobb témák is mint M nemi identitása :'D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-17 21:46:34
beküldve: 2011-01-17 21:43:58
(#3463) Akkor csak egyszerűen mutáns??
Nem rég olvastam egy mangát amiben hasonló dolog volt: egy csaj át tudott változni pasivá. De sajna, nem emlékszem a címére.
na jó, vicceltem
Nem rég olvastam egy mangát amiben hasonló dolog volt: egy csaj át tudott változni pasivá. De sajna, nem emlékszem a címére.
-
Szerk: C-san 2011-01-17 21:44:17
Maga meg kötekszik, én is értem.
Javíts ki ha tévedek, de a transzvesztita nem azt takarja, hogy férfi, aki nőnek öltözik és a férfiakhoz vonzódik? Mert ha igen, akkor nem ^^
Emno a lányokat szereti, van kiszemeltje (aki nő), nőként meg nem szekálja senki, hogy a férfierejét megtestesítő szarva le van törve x)
Javíts ki ha tévedek, de a transzvesztita nem azt takarja, hogy férfi, aki nőnek öltözik és a férfiakhoz vonzódik? Mert ha igen, akkor nem ^^
Emno a lányokat szereti, van kiszemeltje (aki nő), nőként meg nem szekálja senki, hogy a férfierejét megtestesítő szarva le van törve x)
Szerk: Lula 2011-01-17 21:40:53
Nem, mert ő alapvetően fiú és akként is viselkedik csak kényelmesebb neki átvágni a népet/szabályokat átalakulással x)
Tehát transzvesztita. értjük miezt
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2011-01-17 20:02:23
(#3460) Trükkös! XD
Én is szeretnék ilyen képességet (vagy csokikezet! XD).
Én is szeretnék ilyen képességet (vagy csokikezet! XD).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nem, mert ő alapvetően fiú és akként is viselkedik csak kényelmesebb neki átvágni a népet/szabályokat átalakulással x)
Szerk: Lula 2011-01-17 19:48:05
Szóval, akkor lényegében, ő egy férfi testbe bújtatott leszbikus XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Semmiség ^^
Lehet nincs velük baj, csak én nem így csinálom őket és furán hat. Majd a többiek megmondják ha valami baj van vele ^^;
Lehet nincs velük baj, csak én nem így csinálom őket és furán hat. Majd a többiek megmondják ha valami baj van vele ^^;
Ja... azt hittem a te műveid, amiket mutattál^^"
Örülök, h tetszettek ezek a rajzaim is.
Viszont télleg kiváncsi lennék mit kéne a hajakon még javítani.
Örülök, h tetszettek ezek a rajzaim is.
Viszont télleg kiváncsi lennék mit kéne a hajakon még javítani.
-
Szerk: C-san 2011-01-17 18:59:37
A három illetékes hölgyet tessék kérdezni, ne engem ;)
De amúgy kis leselkedés és gyakorlás és simán tudni fogsz te is ilyeneket, ne aggódj. Persze kell azért egy jó színes készlet is
Itt is a harmadik a szimpi... xD
Nem tudok igazán mit mondani, a szájakban már fejlődtél, ezek szebbek, mint az előző képeiden. A hajak valamiért furák, de megkérdezzük művésztársat, hátha ő tudni fogja ^^
De amúgy kis leselkedés és gyakorlás és simán tudni fogsz te is ilyeneket, ne aggódj. Persze kell azért egy jó színes készlet is
Itt is a harmadik a szimpi... xD
Nem tudok igazán mit mondani, a szájakban már fejlődtél, ezek szebbek, mint az előző képeiden. A hajak valamiért furák, de megkérdezzük művésztársat, hátha ő tudni fogja ^^
Wow... de, ezt sima szines ceruzával tudtad így megcsinálni?
Csak mert naon jó , ehez képest az én szinezésem sajna semmi
Azért sikerült megoldanom a scanneres problémát, úgyhogy most itt van pár rajzom a frissebbek közül is:
[Link]
[Link]
[Link]
Kiváncsian várom a kommenteket.
Jáááj, nekem nagyon teccenek^^ nem is tudom meik a legjobban^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2011-01-17 18:43:14
Wow... de, ezt sima szines ceruzával tudtad így megcsinálni?
Csak mert naon jó , ehez képest az én szinezésem sajna semmi
Azért sikerült megoldanom a scanneres problémát, úgyhogy most itt van pár rajzom a frissebbek közül is:
[Link]
[Link](elismerem, ez megint másolásnak indúlt, ha megnézitek az Avataromat talán felismertek némi hasonlóságot. )
[Link]
Kiváncsian várom a kommenteket.
-
Szerk: C-san 2011-01-17 18:43:20