Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Csak azért mondod mert nem láttad.
Majd ha jobbak lesznek (és saját, nem másolt) akkor felteszek párat.^^
Majd ha jobbak lesznek (és saját, nem másolt) akkor felteszek párat.^^
-
beküldve: 2011-01-21 15:22:58
(#3511) Feltöltöttem egy négy oldalas, fullszínes képregényt, Catman címmel, remélem tetszeni fog nektek. Nyugodtan írjatok véleményeket/kritikákat.
1.oldal:[Link]
2.oldal: [Link]
3.oldal:[Link]
4.oldal: [Link]
1.oldal:[Link]
2.oldal: [Link]
3.oldal:[Link]
4.oldal: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-21 15:23:28
Igazából annyi negatívumot tudnék mondani, hogy a mellbimbók néhol furák -nagyok, túlzottan kiállnak, stb. Legalábbis nekem, de én eléggé kényes vagyok a mell témára.
De stílusilag, színügyileg szépek a képeid ^^
Eliza: Olyan nincs, hogy nem rakod fel. Tessék megmutatni ˇ-ˇ
Lehet jobbak azok a chibik, mint gondolod... Mondjuk én is csak nemrég tanultam meg normális chibit rajzolni egyik dA-s ismerősöm hatására, ő nagyon ügyes chibirajzoló :3
De stílusilag, színügyileg szépek a képeid ^^
Sora: Um, miféle ötletet...? o__O
Eliza: Olyan nincs, hogy nem rakod fel. Tessék megmutatni ˇ-ˇ
Lehet jobbak azok a chibik, mint gondolod... Mondjuk én is csak nemrég tanultam meg normális chibit rajzolni egyik dA-s ismerősöm hatására, ő nagyon ügyes chibirajzoló :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-21 15:09:55
Sztem is naon kawaiik ezek a chibik.
Meg az előzőek is jók... legalábbis sztem.^^
Én is próbálkoztam azzal, h chibiket rajzoljak, de ezeknek amiket itt lehet látni sztem a nyomába se ér... úgyhogy nem rakom fel. Most gyakorlásképp a Hetaliából v más egyéb helyről másolok chibiket, csak h elkezdjem valahol... és majd meglátom meddig jutok vele. _O.O_
Meg az előzőek is jók... legalábbis sztem.^^
Én is próbálkoztam azzal, h chibiket rajzoljak, de ezeknek amiket itt lehet látni sztem a nyomába se ér... úgyhogy nem rakom fel. Most gyakorlásképp a Hetaliából v más egyéb helyről másolok chibiket, csak h elkezdjem valahol... és majd meglátom meddig jutok vele. _O.O_
-
Szerk: C-san 2011-01-21 14:33:52
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:02:31
Az előzőek is nagyon szépek, emlékszem anno én is próbálkoztam rajzolással, de a kézügyességem a béka feneke alatt van.^^"
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
De édes, nagyon jó lett! :)
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-01-21 10:03:34
(#3504) beküldve: 2011-01-20 23:32:20
(#3503) Mi hagyjuk az egészet klasszikus, fekete-fehéren :)
Remélem hamarosan itt is tudok majd mutatni belőle mintát XD
Remélem hamarosan itt is tudok majd mutatni belőle mintát XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szeretem a kocka képregényeket...Várjuk
Én is dolgozom egy közös projecten barátommal. Ő már kész van, de nekem még hátra van a szerkesztés (ami nem megy, mert 1. nem vagyok ebben tapasztalt 2. betegen nem szeretek gépezni, főleg nem színezgetni >_>)
Én is dolgozom egy közös projecten barátommal. Ő már kész van, de nekem még hátra van a szerkesztés (ami nem megy, mert 1. nem vagyok ebben tapasztalt 2. betegen nem szeretek gépezni, főleg nem színezgetni >_>)
És nem is tévedsz XD
Lesz benne minden: szerepjátékok, MMORPG-k, filmkritikák, meg minden, ami kimeríti az abszolút kockaság fogalmát XD
És köszi szépen :)
Amúgy korábban rosszul írtam, mert nem haver tervezi, hanem közösen tervezzük.
Lesz benne minden: szerepjátékok, MMORPG-k, filmkritikák, meg minden, ami kimeríti az abszolút kockaság fogalmát XD
És köszi szépen :)
Amúgy korábban rosszul írtam, mert nem haver tervezi, hanem közösen tervezzük.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-01-20 23:08:16
Heh, elég kockán hangzik :'D
Sok sikert a projekthez =)
És ezt nem pejoratívan kell érteni, köztudottan koczka vagyok én is x)
Sok sikert a projekthez =)
Szerk: Lula 2011-01-20 23:02:00
beküldve: 2011-01-20 22:51:17
(#3499) Csak néhány panelesek lesznek, de azért lesznek benne hosszabb rövidebb történetek is.
Már én is nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre XD
A címe RPGeeks lesz (legalábbis eddig ez a project neve XD)
Már én is nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre XD
A címe RPGeeks lesz (legalábbis eddig ez a project neve XD)
Szerk: A Márk 2011-01-20 22:53:01
Nem hangzik rosszul =)
És szabad kérdezni milyen formátumú lenne? Rendes képregény vagy apró, néhány paneles comic strip?
És szabad kérdezni milyen formátumú lenne? Rendes képregény vagy apró, néhány paneles comic strip?