Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nekem a ceruzás jobban teccik, bár ha elfogadsz egy tanácsot akkor szerintem figyelj oda jobban a színezésre, hogy ne látszódjanak annyira a ceruzavonások, próbáld meg jobban kitölteni, mert az még sokat dobna a rajzon ^^
És ha már megint írtam, megint megosztok egy rajzot, bár ezt nem most készült el, de most tudtam felrakni...jöhetnek a kommentek is^^ [Link]
És ha már megint írtam, megint megosztok egy rajzot, bár ezt nem most készült el, de most tudtam felrakni...jöhetnek a kommentek is^^ [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-29 18:05:28
beküldve: 2011-01-29 17:24:50
(#3526) Hali!Feltámadok hamvaimból és letelepszem közétek, megfertőzöm tudatotok és látó szerveitek, és világuralomra török!!! Szóval légyszi nézzétek meg, hogy tervem valóra váljon, de ha már láttátok kritizáljátok is ha lehet.;P
Nah ő egy saját:[Link]
Ez meg Rodi és Elizabeth:[Link]
Azért remélem annyira nem rosszak
Nah ő egy saját:[Link]
Ez meg Rodi és Elizabeth:[Link]
Azért remélem annyira nem rosszak
meh....
Szerk: Maryke 2011-01-29 17:31:54
azta *-* nagyon szép lett , ügyi vagy ! : D
barátnőmmel mindig be szoktuk mutatni a rajzainkat rajztanárnak, és akar a rajzainkból egy kiállítást csinálni a suliban ... : S
Mutogatnám én... ha lenne a suliban rajz. :(
De nyáron megmutatom majd egy festő ismerősömnek és ő majd megmondja h mit lehet ebből kihozni.^^
De nyáron megmutatom majd egy festő ismerősömnek és ő majd megmondja h mit lehet ebből kihozni.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-29 17:06:14
Nekem nagyon teccik a rajzod Nagyon ügyi vagy. ^^
És ha már úgyis írok ide, megragadnám az alkalmat, hogy mindenkit ösztönözzek arra, hogy mutogassa a rajzait a rajztanárjának, még akkor is, ha ő nem igazán szereti ezt a stílust, mert akár még azt is mondhatja rájuk, hogy nagyon szépek...velem ez történt, és mostanra összehoztunk egy kiállítást a képeimből, ki vannak rakva az első emeleten, és eddig nagyon sok pozitívat kaptam diákoktól, tanároktól egyaránt...szóval mindenki hajrá, és tessék reklámozni magatokat
És ha már úgyis írok ide, megragadnám az alkalmat, hogy mindenkit ösztönözzek arra, hogy mutogassa a rajzait a rajztanárjának, még akkor is, ha ő nem igazán szereti ezt a stílust, mert akár még azt is mondhatja rájuk, hogy nagyon szépek...velem ez történt, és mostanra összehoztunk egy kiállítást a képeimből, ki vannak rakva az első emeleten, és eddig nagyon sok pozitívat kaptam diákoktól, tanároktól egyaránt...szóval mindenki hajrá, és tessék reklámozni magatokat
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-28 14:47:59
(#3522) Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2011-01-28 14:48:31
Legújabb kész rajzom. Szívesne várok véleményeket. [Link]
Naon jó... csak azok tüntek nekem kicsit furának, amelyikek profilból voltak.
-
beküldve: 2011-01-27 15:02:39
(#3520) beküldve: 2011-01-27 13:08:30
(#3519) Legújabb kész rajzom. Szívesne várok véleményeket. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ööö...Number 1...Beleszerettem :$ ...na vicceet félre téve nagyon jóóó!!!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:00:42
beküldve: 2011-01-25 19:58:12
(#3517) beküldve: 2011-01-25 18:33:16
(#3516) beküldve: 2011-01-24 16:05:41
(#3515) A legújabban, két kedvenc saját karakterem (a májusban a KzV3-ban megjelenő képregényem főszereplői)[Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Kiome 2011-01-21 22:05:23
beküldve: 2011-01-21 20:59:08
(#3513) énis linkelek (:
[Link]
egy Ootani : D
épp most lett kész, 4 óra volt, próbáltam részletes lenni meg ilyesmik
váárom a véleményeket (:
[Link]
egy Ootani : D
épp most lett kész, 4 óra volt, próbáltam részletes lenni meg ilyesmik
váárom a véleményeket (:
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;