Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
én is szívesen meg mutatnám mangáimat csak nem tom h hogyan kell berakni h megtudjátok nézni
aki segít megköszönném
aki segít megköszönném
http://www.kepfeltoltes.hu/
ide könnyen feltöltheted a rajzaid ,és majd kapsz egy linket is ,amit beszúrhatsz ide ^^
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-04 19:44:34
(#3570) én is szívesen meg mutatnám a rajzaimat csak nem tom h hogyan kell berakni h megtudjátok nézni
aki segít megköszönném
aki segít megköszönném
Szerk: Németh Kira 2011-02-04 19:47:49
beküldve: 2011-02-04 19:38:32
(#3569) juuj nagyon széép
nekem nagyon tetszik (:
nekem nagyon tetszik (:
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
beküldve: 2011-02-04 15:56:13
(#3567)
Szerk: C-san 2011-02-04 15:31:35
beküldve: 2011-02-04 15:21:31
(#3565) Gondoltam én is megmutatom már egy rajzomat ..pár napja fejeztem be . imádom a Kimi ni todoke-t =D
[Link]
remélem jól töltöttem fel, és jól is linkeltem ˇˇ"
[Link]
remélem jól töltöttem fel, és jól is linkeltem ˇˇ"
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-04 13:54:25
(#3564) Lula: a vissza olvasást én , naon ki vok tom hogy hülyeség ezt ötletnek nevezni de nekem most még ez is az
mostanában mindig fáradt vok
mostanában mindig fáradt vok
Szerk: Sora94 2011-02-04 13:57:02
Fiszi: Nagyon jól néz ki, csak nem egy kényszerű borotválás fog történni? xD
Hú vazze, erre még nem is gondoltam Tényleg úgy néz ki.
Kotoko: Köszi! ^^ Egy évvel ezelőttig én is bajlódtam a ruhagyűrődésekkel, most már többnyire sikerülnek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nm
Tapasztalatszerzés és mások trükkjeinek kipróbálása és elsajátítása vezetett idáig, amit elég régóta művelek már.
Egyébként jártam rajzfaktra, ahol tanultunk művtörit, perspektívát és kockológiát, utóbbi két évben pedig rajzszakkörre járok, ahol sokszor van modell és van lehetőség akt- és alakrajzolásra. A tanár közben gyakorta kritikákat mond a képekről, hogy min kellene javítanod.
Azt hiszem ezek nem számítanak iskolának
Tapasztalatszerzés és mások trükkjeinek kipróbálása és elsajátítása vezetett idáig, amit elég régóta művelek már.
Egyébként jártam rajzfaktra, ahol tanultunk művtörit, perspektívát és kockológiát, utóbbi két évben pedig rajzszakkörre járok, ahol sokszor van modell és van lehetőség akt- és alakrajzolásra. A tanár közben gyakorta kritikákat mond a képekről, hogy min kellene javítanod.
Azt hiszem ezek nem számítanak iskolának
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-02-04 09:55:49
ÚÚ, ez nagyon jóóó ...Tetszik, hogy ennyire ki vannak dolgozva a részletek És úgy irigyellek, hogy ilyen élethűek a ruhagyűrődések...én azokkal mindig nagyon megszenvedek
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-02-03 21:48:28
(#3560) Egy egyelőre kiszínezetlen képem saját karakterekről. :) Hát, nem éppen mangastílus, de remélem, tetszik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
WoW!!Ez tök jó! Nagyon ügyi vagy! Meg most láttam a Misty forest-et és aaaaaz!!!<3
Hú, köszi. :):):):) Évek munkája. (mármint, hogy évek óta majdnem mindennap rajzolok. De majd mutatom, hogy én hol kezdtem.)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Nos, köszi a tippeket.
Még azt szeretném kérdezni, h te a rajzolást valahol tanultad v egyedül hoztad össze h ilyen jól megy?
Még azt szeretném kérdezni, h te a rajzolást valahol tanultad v egyedül hoztad össze h ilyen jól megy?
-
Szerk: C-san 2011-02-03 14:18:55