Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
ezzekkel az országokkal valahogy énsemvagyok kibékülve... = =
Vajon csak nekem magas h mit akartál ezzel... mármint ahoz a hozzászóláshoz amihez ezt írtad hogyan illett?
Ha valaki mégis érti, megköszönném ha leforditaná.^^"
-
Szerk: C-san 2011-01-31 15:40:42
o.O Foggalmam sincs. MINDENKI!! de Kanada, Oroszország ,Ausztria ,Poroszország no meg Magyarország főleg és kizárólag Franciaországot nem szeretem...
Sztem Franciaország is poén a maga nemében. Szal én télleg mindenkit bírok belőle. De akik mégis a kedvenceim az: Svájc (ő a legjobb^^), Oroszország, Fehér oroszország és persze Magyarország.
ezzekkel az országokkal valahogy énsemvagyok kibékülve... = =
takeshima konoame
Most teljesen el foglak keseríteni de igaza van...
Ha nincs protekciód, nem jártál "kisképzőbe" és/vagy a névsor vége felé vagy, akkor esélytelen elsőre. Rajztanáromat hatodjára vették fel... >_>
Kotoko: gratula.
És egyetértek, lehetőség szerint mutogatni kell, csak úgy veszik észre az embert. Mondjuk nekem nincs más választásom, rajzszakkörön körbeülnek a picik és még a 18+-os oldalakat is mindenáron meg akarják nézni... :_D
Sajnos saját kiállításom nem volt, mivel tradíció hogy jön a helyi tévéadó, riportot készít és interjút a kiállítóval... ott helyben rosszul is lennék.
Szakkörös kiállításon viszont voltak már kint képeim, a fiatalságnak tetszettek, hogy végre látnak mangás rajzokat is. Külön büszke vagyok, hogy volt aki a képeim miatt íratkozott be szakkörre
De hogy ne csak a szám járjon itt egy friss darab: [Link]
Maryke: Gyakorolj sokat ^^
A profil és az anatómia még fejlesztésre szorul, de a ceruzás rajzod már kicsit jobb, igaz ott is fura még az anatómia. Általános jó tanács, amit mindenki mondani szokott: előbb tanuld ki a hagyományos eszközöket, gyakorold az anatómiát, aztán lehet átmenni a digitális dolgokra. De addig ne.
Ha nincs protekciód, nem jártál "kisképzőbe" és/vagy a névsor vége felé vagy, akkor esélytelen elsőre. Rajztanáromat hatodjára vették fel... >_>
Kotoko: gratula.
És egyetértek, lehetőség szerint mutogatni kell, csak úgy veszik észre az embert. Mondjuk nekem nincs más választásom, rajzszakkörön körbeülnek a picik és még a 18+-os oldalakat is mindenáron meg akarják nézni... :_D
Sajnos saját kiállításom nem volt, mivel tradíció hogy jön a helyi tévéadó, riportot készít és interjút a kiállítóval... ott helyben rosszul is lennék.
Szakkörös kiállításon viszont voltak már kint képeim, a fiatalságnak tetszettek, hogy végre látnak mangás rajzokat is. Külön büszke vagyok, hogy volt aki a képeim miatt íratkozott be szakkörre
De hogy ne csak a szám járjon itt egy friss darab: [Link]
Maryke: Gyakorolj sokat ^^
A profil és az anatómia még fejlesztésre szorul, de a ceruzás rajzod már kicsit jobb, igaz ott is fura még az anatómia. Általános jó tanács, amit mindenki mondani szokott: előbb tanuld ki a hagyományos eszközöket, gyakorold az anatómiát, aztán lehet átmenni a digitális dolgokra. De addig ne.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-31 12:27:26
Ajánlom figyelmedbe a "Ki vagy?!" játékot neked ez a mostani könnyű lenne^^
-
Szerk: C-san 2011-01-29 21:49:50
o.O Foggalmam sincs. MINDENKI!! de Kanada, Oroszország ,Ausztria ,Poroszország no meg Magyarország főleg és kizárólag Franciaországot nem szeretem...
Sztem Franciaország is poén a maga nemében. Szal én télleg mindenkit bírok belőle. De akik mégis a kedvenceim az: Svájc (ő a legjobb^^), Oroszország, Fehér oroszország és persze Magyarország.
-
Szerk: C-san 2011-01-29 21:38:06
meh....
Lehet h engem is csak azért emlékeztet rá mert én most naon a "Heta hatás rabja" v'ok^^
Egyébként neked ki a kedvenced belőle?
Egyébként neked ki a kedvenced belőle?
-
Szerk: C-san 2011-01-29 21:32:27
Én is! Az az az anime ami jöhet minden mennyiségben ;P
Én is pont így v'ok vele^^
(Egyébként az az első rajz engem kicsit Lichtensteinre emlékeztetett, amikor még hosszú haja volt)
-
Szerk: C-san 2011-01-29 21:27:01
Egyébként meg örülök h van itt rajtam kívül még valaki akinek szintén a Hetalia a kedvence.
-
Maryke: Nekem is jobban tetszik az első rajzod, a második... nos őszinte leszek ez még kicsit fejlesztésre szorúl. Szóval hajrá!
Őszintén szólva a második amolyan prototípus.Azon próbálgattam a gépne rajzolást:P AMúgy köszi!^^
Kotoko: A rajz tök jó! És a szobád is tetszik ;)
meh....
Szerk: Maryke 2011-01-29 21:18:16
Ez is naon jó^^
Maryke: Nekem is jobban tetszik az első rajzod, a második... nos őszinte leszek, ez még kicsit fejlesztésre szorúl. Szóval hajrá!
Maryke: Nekem is jobban tetszik az első rajzod, a második... nos őszinte leszek, ez még kicsit fejlesztésre szorúl. Szóval hajrá!
-
Szerk: C-san 2011-01-29 21:16:40
Nekem nagyon teccik a rajzod Nagyon ügyi vagy. ^^
És ha már úgyis írok ide, megragadnám az alkalmat, hogy mindenkit ösztönözzek arra, hogy mutogassa a rajzait a rajztanárjának, még akkor is, ha ő nem igazán szereti ezt a stílust, mert akár még azt is mondhatja rájuk, hogy nagyon szépek...velem ez történt, és mostanra összehoztunk egy kiállítást a képeimből, ki vannak rakva az első emeleten, és eddig nagyon sok pozitívat kaptam diákoktól, tanároktól egyaránt...szóval mindenki hajrá, és tessék reklámozni magatokat
És ha már úgyis írok ide, megragadnám az alkalmat, hogy mindenkit ösztönözzek arra, hogy mutogassa a rajzait a rajztanárjának, még akkor is, ha ő nem igazán szereti ezt a stílust, mert akár még azt is mondhatja rájuk, hogy nagyon szépek...velem ez történt, és mostanra összehoztunk egy kiállítást a képeimből, ki vannak rakva az első emeleten, és eddig nagyon sok pozitívat kaptam diákoktól, tanároktól egyaránt...szóval mindenki hajrá, és tessék reklámozni magatokat
am köszi, de én se tudnám megmutatni mert nálunk sincs rajz >< bváá de majd egyszer erőt veszek magamon és(mivel ö volt a rajztanárom) megmutatom a föcitanárnak(aki meg egyébként festö)szal ahoz képest az én rajzaim nullát érnek><
nah megin szidom magam, amiér meg engem szidnak majd akik szerint jok a rajzaim. nyah de amugy igazta adok tessék csak megmutatni a tanárnak mert az csak tanácsokkal tud ellátni. Nem mint az enyém, aki azt mondta ugy sem vesznek fel képzöművészetire...><
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2011-01-29 19:11:47