Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nem ígérek semmit, mert lázas vagyok és örültem hogy eljutottam a gépig... =/
Mit szeretnél am.?
Mit szeretnél am.?
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-19 18:59:30
Jók lettek a képek, de stílusilag annyira nem hasonlítanak a régebbi rajzaidra (persze ez nem baj )
Nekem tetszenek ezek is, meg a régiek is :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-01-19 18:59:23
Jók lettek a képek, de stílusilag annyira nem hasonlítanak a régebbi rajzaidra (persze ez nem bej )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-19 18:15:33
(#3479) beküldve: 2011-01-19 14:49:18
(#3478)
Szerk: Sora94 2011-01-19 15:17:29
átfutottam a galériáádat (:
tökjókjóók a chibijeid *-* van bennük valami, ami nemtom' hogy mi de irigylem xD
tökjókjóók a chibijeid *-* van bennük valami, ami nemtom' hogy mi de irigylem xD
Köszi^^ Hát jó sokat gyakoroltam, de még így is mindig látok bennük vmit amit fejleszteni kéne...
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-18 22:26:50
Köszönöm ^^
Ha gyakorolsz, hidd el, fog az menni ;-) Tudod, Lenin is megmondta, во-первых — учиться, во-вторых — учиться и в-третьих — учиться
Teljesen egyet értek veled én is amikor kezdtem nagyon béna voltam, de mostanában egyre többen dicsérik a rajzaimat szóval valamit csak fejlődtem.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Köszönöm ^^
Ha gyakorolsz, hidd el, fog az menni ;-) Tudod, Lenin is megmondta, во-первых — учиться, во-вторых — учиться и в-третьих — учиться
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Télleg tök jók a rajzaid... mármint téma nem egészen olyan ami nekem bejön (de ez egyéni dolog). De azt elismerem, h naon királyul rajzolsz.^^
Bár én is tudnék így!... Bocs, nem akarok nyavalyogni^^
-
Szerk: C-san 2011-01-18 19:20:37
tenkjúú ^^
lehet h hülyén hangzik, de durván csak egy éve kezdtem el embert rajzolni, azelőtt soha egyszer sem próbálkoztam vele xD
de az állatok ma is jobban mennek : D
lehet h hülyén hangzik, de durván csak egy éve kezdtem el embert rajzolni, azelőtt soha egyszer sem próbálkoztam vele xD
de az állatok ma is jobban mennek : D
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Köszönöm. Hát, mitagadás próbálok valami egyedibb rajzstílust használni.
Amúgy a te rajzaid se rosszak, pl. állatok nekem sose mentek annyira.
Amúgy a te rajzaid se rosszak, pl. állatok nekem sose mentek annyira.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
tökjó a macskakoponya (:
amúgy tetszik a stílusod, olyan egyedi, ilyen nem sok van ^^
(pozitív értelemben)
amúgy tetszik a stílusod, olyan egyedi, ilyen nem sok van ^^
(pozitív értelemben)
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
beküldve: 2011-01-18 18:34:05
(#3470) Én is teszek már ki rajzokat, ha már mindneki linkelget. Ezt tegnap dobtam össze gyorsba, egy új ID deviantartra:
[Link]
Egy késüzlő képregényhez karakterek:
[Link]
[Link]
Egy sima rajz, még tavalyi, dá jó:
[Link]
És egy kicsit "akadémikusabb" rajz x):
[Link]
[Link]
Egy késüzlő képregényhez karakterek:
[Link]
[Link]
Egy sima rajz, még tavalyi, dá jó:
[Link]
És egy kicsit "akadémikusabb" rajz x):
[Link]
Egy újabb chibi...bocs hogyha már unalmas, de mostanában csak ezek mennek :\ nemtom miért
De azért remélem teccik^^ [Link]
De azért remélem teccik^^ [Link]
átfutottam a galériáádat (:
Köszi, örülök, ha teccik^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)