Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Reggeli friss!
Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]
Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]
juj nekem nagyon tetszik.. Bírom a kardokat^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-05 10:59:09
(#3916) Nekem kifejezetten tetszik. Nagyon tetszik az egész maga, de a szeme az nagyon..Nem tudom miért, de a szeme megfogtak
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nekem kifejezetten tetszik! Azonban, ha nem gond, rendes véleményt is fűznék hozzá, szerintem a szemek meglehetősen szélesek lettek, az írisz pedig nem egészen egyforma. Ettől eltekintve, mint írtam már, nekem bejövős a rajz.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-05 06:44:34
beküldve: 2011-07-05 00:47:32
(#3914) frissítettem pár rajzzal a blogom,ez a legújabb alkotásom(most végeztem vele lassan hajnali 1kor xD)
blog:[Link]
rajz:
Tudom,hogy kb.el van maszatolva az egész,direkt.
(linkelni nem tudom,a blogomon is ott van a legelején,ha rákattintasz,látni nagyobban)
blog:[Link]
rajz:
Tudom,hogy kb.el van maszatolva az egész,direkt.
(linkelni nem tudom,a blogomon is ott van a legelején,ha rákattintasz,látni nagyobban)
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-07-05 00:52:43
beküldve: 2011-07-04 07:25:20
(#3913) Reggeli friss!
[Link]
[Link]
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Nekem nagyon teccik, olyan jó hangulta is van a képnek ^^ és nagyon cép
és akkor megragadnnám az alkalmat h én is megosszam legújabb munkám ^^ ami nemrég készült el...félig, mert még szinezésre vár xD [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-02 21:28:05
(#3911) Mivel jobb ötletem nincs, ezért ide írok ezzel kapcsolatban :P
Engem is érdekelnek kritikák, csak én nem rajzolok, hanem írok.
Akit érdekel, az szóljon.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az "állásajánlat" nem jelentkeznék (elég nekem a sajátom), viszont mint lelkes szemlélődő érdekelne a projekt. Szabad akkor is belekukkantani? x)
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-07-02 09:05:16
(#3909) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2011-07-02 09:21:32
beküldve: 2011-06-30 19:48:59
(#3908) Yo, minna!
Elkezdtem készíteni egy mangát, és még egy személy kéne a staff-ba, aki kontúrozik Akit érdekel, az jelentkezhet itt a forum-ban, bővebb információ (képek vázlatokról) msn-en...
Elkezdtem készíteni egy mangát, és még egy személy kéne a staff-ba, aki kontúrozik Akit érdekel, az jelentkezhet itt a forum-ban, bővebb információ (képek vázlatokról) msn-en...
beküldve: 2011-06-30 17:00:03
(#3907) Én is írtam commentet DA-n...
Kiome: Az a manga awesome-nak tünik eddig és én is kiváncsi vagyok a folytetásra.
Kiome: Az a manga awesome-nak tünik eddig és én is kiváncsi vagyok a folytetásra.
-
Szerk: C-san 2011-06-30 07:36:06
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2011-06-29 16:30:55
(#3903)