Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-07-29 20:16:23
(#3992) beküldve: 2011-07-29 13:20:30
(#3991) nekem is tetszik, bár én már devin(mint beggirl) kifejtettem a véleményemet ;)
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
dejóó *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-29 11:11:18
(#3989) Nekem is tetszik.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
ennek nagyon örülök ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-28 16:11:20
(#3986) itt van egy új rajzom^^
bár nem mangás, de remélem azért értékelitek ettől függetlenül visual kei rajongók biztos
[Link]
bár nem mangás, de remélem azért értékelitek ettől függetlenül visual kei rajongók biztos
[Link]
Szerk: Kotoko 2011-07-28 16:11:32
beküldve: 2011-07-26 16:34:29
(#3985) Lula : Nagyon tetszik a rajzod:3 Imádom a színezést és az egész kompozíciót.:P gratulálok :)
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
Köszönöm Yuuki =)
Sütiszörny: Sajnos van belőlük bőven, de ha nem vetted őket észre, nem rontom el a "varázst" x)
Sütiszörny: Sajnos van belőlük bőven, de ha nem vetted őket észre, nem rontom el a "varázst" x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Nekem is naon tetszik.
Am milyen hibákról beszélsz? Én egyet se vettem észre.
Am milyen hibákról beszélsz? Én egyet se vettem észre.
-
Szerintem klasz a rajzod. :)
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-07-24 15:46:05
(#3981) Utóbbi napokban amazonjaim veszem elő és rajzolom, a legutóbbi képem róluk. Tergemin kihívásra készült, Telihold témára: [Link]
Tisztában vagyok az anatómiai hibákkal, szóval NEM kérek kritikát, de mással kapcsolatos észrevételeket, tanácsokat szívesen fogadok =)
Tisztában vagyok az anatómiai hibákkal, szóval NEM kérek kritikát, de mással kapcsolatos észrevételeket, tanácsokat szívesen fogadok =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Mások is azt mondják,sztem a szája fura :O
Talán, mintha, minimálisan el lenne csúszva a felső ajak, bár lehet csak az aprócska kép miatt látom rosszul. :)
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-07-23 01:13:15
(#3979) Hááát,ez Yukari akart lenni a Paradise Kiss-ből,nekem annyira nem tetszik>.<
Pedig szerintem jó lett, első ránézésről felismertem..
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"