Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

One Piece		
igen  de amik ezek után jönnek azok kicsit sem utálom a zombikat :-/ bár a horror filmeket imádom
 de amik ezek után jönnek azok kicsit sem utálom a zombikat :-/ bár a horror filmeket imádom  de azok a részek valahogy nagyon nem tetszenek :-/ legszivesebben kihagynám őket de nem szabad
 de azok a részek valahogy nagyon nem tetszenek :-/ legszivesebben kihagynám őket de nem szabad  

hopsz bocsánat a Dupla miatt belefeletkeztem :/ de amik ezek után jönnek azok kicsit sem utálom a zombikat :-/ bár a horror filmeket imádom
 de amik ezek után jönnek azok kicsit sem utálom a zombikat :-/ bár a horror filmeket imádom  de azok a részek valahogy nagyon nem tetszenek :-/ legszivesebben kihagynám őket de nem szabad
 de azok a részek valahogy nagyon nem tetszenek :-/ legszivesebben kihagynám őket de nem szabad  

Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-13 22:31:42

zseniális a hidegvéredXD
zoro: ezek a részek viccesekxD
zoro: ezek a részek viccesekxD
Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 22:24:03
		(#332) 	androgün.

Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\

Szerk: SötétOldal 2010-06-13 22:18:21

ezt vagy valaki a figurákról rajzolta, vagy a fidgurák karaktertervei

Gyáááá.
Kedvenc képem amúgy (egyik):

de csak így van meg... valakinek esetleg az originál? 

Kedvenc képem amúgy (egyik):

de csak így van meg... valakinek esetleg az originál?

MIANEVED?!

jah
Jeeeeej de jó CP-k!!!!   

Basszus a papucs is stimmel szinte mindnél...

Basszus a papucs is stimmel szinte mindnél...
MIANEVED?!

Szerk: SötétOldal 2010-06-13 21:59:19

beküldve: 2010-06-13 21:56:46
		(#324) 	jejj, 4 új kép fenn devianton. jó nap. 
ennek örömére:

ennek örömére:

Mi annak örültünk volna, ha letámadsz tegnap. bazinagy OP zászlót eltéveszteni sem lehet   

(amíg nincs belőlük pár 100 helyben...)
Szerintem elkerültük egymást, ugyanis mi egész nap szinte járkáltunk..
*mert azt írtad, akkor láttál meg minket amikor már indultatok haza
MIANEVED?!

Szerk: SötétOldal 2010-06-13 21:55:12