Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
hogy még vánpíszes fanságom előtt olvastad
Ez 100%. Majd visszakeresem a forumot, de tuti ez a nicknév volt.
Igen, most már én sem tudnám ezt elképzelni más grafikával..
MIANEVED?!
Ez tényleg jó! Szeretem az ilyen jól sikerült képeket.
Amúgy ssj2gohan1, ha jól emlékszem valahol olvastam, hogy te kifejezetten utáltad a One Piece-t első ránézésre Szapultad a grafikát stb.
Hogy is volt ez pontosan?
Amúgy ssj2gohan1, ha jól emlékszem valahol olvastam, hogy te kifejezetten utáltad a One Piece-t első ránézésre Szapultad a grafikát stb.
huuu... az igazat megvallva (és én őszinte ember vagyok) semmi ilyesmire nem emlékszem. Szerintem rosszul emlékszel a névre. Épp a grafika az egyik dolog amit imádok a vánpíszben. Azt még elképzelhetőnek tartom (nagyon kicsi eséllyel) hogy még vánpíszes fanságom előtt olvastad (ami nem is lehetett olyan rég(már ha irtam), mert csak 1 éve vok animés).
Ez tényleg jó! Szeretem az ilyen jól sikerült képeket.
MIANEVED?!
a chibi-zoros kép már gyanus volt, de a gurren lagannos után tuti hogy a képek anouncerguy rajzai. Itt van még egy művészimunka tőlle :
az ebay a barátodXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-11 01:03:08
Bal karom adnám 1ilyenért, vagy bal karom adnám egy ilyenért?
Amúgy is tcipő b*zi vagyok.
Amúgy is tcipő b*zi vagyok.
MIANEVED?!
nekem nem jött be annyira csak a hajaxD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az
ohh pretty nice
ha egy ilyen wallscroll lenne a szobámban...<3
ohh pretty nice
ha egy ilyen wallscroll lenne a szobámban...<3
Szerk: Gilje-sama 2010-06-11 00:15:58
csak úgy csöpög a szavaimból az cinizmus de mind1...>3
jaj de megijedtem...
Nem eeez. Hanem az a kép amit linkeltél előbb =)
OP x DB párossal semmi gondom nincs
OP x DB párossal semmi gondom nincs
MIANEVED?!