Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
na meg ezértXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 20:38:08
(#291)
Szerk: sütilány 2010-06-13 20:49:55
okéXD mondjuk itt van egy kép mikor túszulejtettem Sparrow KAPITÁNY-t
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 20:21:25
(#288) ezek tökéletesek lesznek XD
jaja istenkirályjófejvagy majd én biztosítalak róla XDXD
majd ha aktuális lesz a talidolog hozzádvágok én egy fotót és akkor te is meg barátaid is inkognitóban maradhattok .... legalább nagyobb lesz a meglepetésXD
ez elég lesz?XD amúgy raknék be képet, de rajta van egy bizonyos illető aki megkért h ne tegyek be róla, éshát én oylan kedves ember vagyooooook...
...
vagy nem???? >8D
de
beküldve: 2010-06-13 20:01:17
(#286) wááááááááá!!!!
miért nincs monitor fejelgetős smile?!?!?
az kéne most nekem
jóóóó sok
miért nincs monitor fejelgetős smile?!?!?
az kéne most nekem
jóóóó sok
Murphy összes törvénye szerint azoknak nektek kellett lenni
Így van! XD
És nem veszi tolakodásnak Tuti
És nem veszi tolakodásnak Tuti
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-13 20:00:24
beküldve: 2010-06-13 19:47:13
(#284) GILJEEE!!!
kerestelek itt forumon pénteken mert gondoltam tegnap megkereslek éshátszóvvalizé meg akartamvolt beszélni véled a dolgot
mivel mondtad h op zászló leszel gondoltam "hogyafenébe ne találnálak meg"
tévedtem
először egy csávót láttam op zászlóval a kezében
de aztán lebeszéltzem maga a merényletről h letámadom és megkérdem tőle h ismer e egy giljét
aztán mikór már a távozás mezején voltunk akkor láttam meg még két leányzót op zászló-szoknyában...
Murphy összes törvénye szerint azoknak nektek kellett lenni rem legközelebb ,de csak ha nem veszed tolakodásnak
mivel mondtad h op zászló leszel gondoltam "hogyafenébe ne találnálak meg"
tévedtem
először egy csávót láttam op zászlóval a kezében
de aztán lebeszéltzem maga a merényletről h letámadom és megkérdem tőle h ismer e egy giljét
aztán mikór már a távozás mezején voltunk akkor láttam meg még két leányzót op zászló-szoknyában...
Murphy összes törvénye szerint azoknak nektek kellett lenni rem legközelebb ,de csak ha nem veszed tolakodásnak
beküldve: 2010-06-12 14:17:32
(#283)
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-12 14:18:49
hát én még nem találtam OP-nél jobb animét és sztem nem is fogok :) egyszerűen tökéletes ^^
beküldve: 2010-06-11 19:55:14
(#281) Hát valahogy én is így gondolom. Eddig talán a Trigun világa közelítette meg ezt a kidolgozottságát de csak a mangában (Maximum) de annak a terjedelme a OP-hez képest igen csekély. Szóval tényleg eddig egyedülálló a számomra
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Nemis tudom lesz e valaha ilyen részletesen kidolgozott világú és ilyen monumentális terjedelmű anime amit ennyire szeretni fogok a jövőben
Őszintén? Nem hiszem..
Ez tökéletes, nem tudom elképzelni, hogy lenne jobb.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-11 19:21:05
(#279) Szerintem is a grafika az ami talán nekem a legjobban bejön a sorozatban. Néha már unom a hatalmas csillogó szemű animecsajokat és a tökéletesen megrajzolt karaktereket. Bár ahogy elnéztem az utóbbi időben pár mangának ijesztően hasonló a rajza lásd Fairy Tail ami nem feltétlenül baj csak megjegyeztem (mondjuk annak az anime változatának már változtattak a rajzolásán) De a One Piece überfasza hangulatához tényleg nagyban hozzájárult a grafikája és a színes, már-már groteszk megjelenésű karakterei. Nemis tudom lesz e valaha ilyen részletesen kidolgozott világú és ilyen monumentális terjedelmű anime amit ennyire szeretni fogok a jövőben
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-11 19:09:41
(#278) Ez a zoro jó fej
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?