Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Szerk: SötétOldal 2010-06-06 13:13:20
emogombóc
ÉS MEGVÁLTOZTATTA A NEVÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!XDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
ÉS MEGVÁLTOZTATTA A NEVÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!XDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 13:13:15
Szerk: SötétOldal 2010-06-06 13:08:59
lolXD én is olvasom nemsoká tovább...
csak legyen vége ennek a rohadt vizsgának...
és gyerekek ne olvassátok el a szpojlárt!
üdv köztünk sütilány
csak legyen vége ennek a rohadt vizsgának...
és gyerekek ne olvassátok el a szpojlárt!
üdv köztünk sütilány
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 13:05:18
beküldve: 2010-06-06 12:58:04
(#108) jelentem alássan
két nappal ezelőtt befejeztem a op olvasását
mind az 587 fejeztet befaltam
(kb 2 hetembe tellet )
s ezzel behoztam szégyenletes op-s lemaradásom/tudatlanságom
fejethajtok a nagy mű előtt és csendben belépek a rajongók sorába
két nappal ezelőtt befejeztem a op olvasását
mind az 587 fejeztet befaltam
(kb 2 hetembe tellet )
s ezzel behoztam szégyenletes op-s lemaradásom/tudatlanságom
fejethajtok a nagy mű előtt és csendben belépek a rajongók sorába
siratom ace-t és imádom örökkön örökké
több.
beküldve: 2010-06-06 05:08:14
(#106) Én anno RTL2-őn kb az első 140 részt láttam aztán nagy szünet majd a Nico Robin kiszabadítása és most kb torrenten töltöttem le 395-453-ig de össze akarom szedni az összeset és behozni a lemaradást mert most egyre inkább van hozzá magyar felirat mint anno. És lehet botorság ilyet kívánni de remélem még ennyi része lesz ennek a remekműnek...hajrá Eichiro Oda!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Nem kell e-mail, csak tegyétek Spoiler kód alá... ott, ahol írod a hozzászólást van olyan gomb, h "spoiler", illetve légyszi ne postolj egymás után többször, ha már elküldted a hozzászólást, de valami még eszedbe jut, használd a szerkesztés gombot.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-06 00:55:24
és a duplapostot sem szeretjük:) a szövegdobozod jobba lsó sarkában használd a szerkeszt gombot, ha valamit elfelejtettél.
És Shanksnak hívják:)
És nem tudunk egyelőre sokat róla, ezért is olvasom tovább a mangát hamarosan
És Shanksnak hívják:)
És nem tudunk egyelőre sokat róla, ezért is olvasom tovább a mangát hamarosan
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 00:54:45
Lehetőleg ne nagyon spojlározz, vannak itt olyanok is, akik még csak az első 200 részt látták.
okok bocsi akk E mailbe ha valakinek lenne ideje megírnia nekem nagyon megköszönném
meg azt a nyomorult Shin-chant XDDD.
XD azt is rég láttam már kb én is így voltam az OP vel próbáltam elérni mindig hogy lássam de egyszer csak ugyértem haza hogy nincsen RTL2 hát asszem 3-4 es lehettem hát hallod sírva fakattam :-/
Lehetőleg ne nagyon spojlározz, vannak itt olyanok is, akik még csak az első 200 részt látták.
MIANEVED?!
a 413. résznél álltam meg, hogy gyűljenek a részek. az előző 412-t többször is. az első 50-et 6x
az igen én vagy 1 éven keresztül kezrestem mindenhol mert megakadtam a 319. résznél de végül sikerült megtalálnom 343 ig és itt most megint nem tom hogy tovább XD
Én is anno németen néztem kisebb megszakításokkal (gyakran ismételték...bár az első pár évadot sokszor láttam így is egyszerűen imádtam!!) és bevallom megszerettem a német szinkront Luffy (Ruffy) hangja oltári jó volt volt nagyon hozta a karaktert akárcsak Son Goku német hangja hiányoznak is rendesen
ezzel nem vagy egyedül én így így vok ezzel neten pró megtalálni most a részeket de egyszerűen nem megy Son Goku nak magyarul találták egy nagyon rosszul sztem a hangját XD de One piece-t szeretném végig nézni de egyenlőre azt sem tom hány részből áll XD Dragonra viszont kíváncsi vagyok ;) meg persze Shenks re nem tom hogy tett szert ekkora erőre jézusom talán ő is evett egy jó kis gyümit ;) valaki felvilágosítana vele kapcsolatban ?
a 413. résznél álltam meg, hogy gyűljenek a részek. az előző 412-t többször is. az első 50-et 6x