Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
tuuuudom, tőlük rendelemXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jaja
Remélem,hogy minél több ilyen nagy kötetes One Piece kijön az elkövetkező pár évben.Eddig 4 kötet kapható az animelanden.Legalábbis ennyire emlékszem.
Nyugi,én is rosszul lettem,amikor megláttam eme gyönyörűséget.
Remélem,hogy minél több ilyen nagy kötetes One Piece kijön az elkövetkező pár évben.Eddig 4 kötet kapható az animelanden.Legalábbis ennyire emlékszem.
Nyugi,én is rosszul lettem,amikor megláttam eme gyönyörűséget.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-07 12:33:35
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ RÁWÜRÁWÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Oda, te ISTEN!
ez nagyon csúnya volt épp ne nézhetek One Piecet és felborul miatta a hormonháztartásom
Oda, te ISTEN!
ez nagyon csúnya volt épp ne nézhetek One Piecet és felborul miatta a hormonháztartásom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-07 12:32:21
beküldve: 2010-03-07 12:23:58
(#49) One Piece manga collection 1-3.
Na ha lesz pénzem lehet beruházok egy ilyenre.Olcsó,na meg 3 kötetet tartalmaz.
Na ha lesz pénzem lehet beruházok egy ilyenre.Olcsó,na meg 3 kötetet tartalmaz.
Szerk: Souichiro 2010-03-07 12:24:43
beküldve: 2010-02-09 22:44:23
(#48) Gondoltam, írok már ide (is)... Top 10 shounen-animém egyike (nálam ez nagy szó, rengeteget nézek/láttam). Igaz, egyéb teendőim miatt lassan haladok vele, úgy a 110. résznél járok... nyáron akarom feltornászni^^"
Kedvenc szereplőm fiúk közül Sanji (bejön ez a LoveCook-stílus, én is alkalmaztam már :)), lányok közül Nami (Robin és Vivi előtt egy orrhosszal ;)). Látom, Franky és Brook is Szalmakalaposok lesznek, róluk még nem tudok ugyebár véleményezni igazán, de olvastam róluk wiki-n, szóval azt levettem mindkettőről, hogy eléggé... khm, érdekes és szórakoztató figurák
Majd még írok, jók legyetek!
Kedvenc szereplőm fiúk közül Sanji (bejön ez a LoveCook-stílus, én is alkalmaztam már :)), lányok közül Nami (Robin és Vivi előtt egy orrhosszal ;)). Látom, Franky és Brook is Szalmakalaposok lesznek, róluk még nem tudok ugyebár véleményezni igazán, de olvastam róluk wiki-n, szóval azt levettem mindkettőről, hogy eléggé... khm, érdekes és szórakoztató figurák
Majd még írok, jók legyetek!
beküldve: 2010-01-24 14:52:19
(#47) gondolom sokan nem vették a dvd-t, hanem letöltötték és rápirítottak usteamre...? fene tudja
A linkeknél amit küldtem mindent megtalálsz ami OP én ma néztem meg a 363. részt pl
Ez viszont baj
Néha azé frissíthetnék a készletet xD Bár pár anime esetében ez megtörténik.
A Bleach meg miért lett eltávolítva az oldalról,ez még a mai napig rejtély...
Néha azé frissíthetnék a készletet xD Bár pár anime esetében ez megtörténik.
A Bleach meg miért lett eltávolítva az oldalról,ez még a mai napig rejtély...
Szerk: Souichiro 2010-01-24 14:40:36
beküldve: 2010-01-24 14:36:20
(#45) Én is onnan szedtem, de egy idő után nem raktak többet és keresgélnem kellett újakat
Am most jutott eszembe,hogy nekem van
Usteam-hez felhasználónév és jelszó,ott is fent van a One Piece,meg egy csomó másik anime is xD
beküldve: 2010-01-23 19:24:23
(#43) Nekem a Dragon Ball... de ez sokkal jobb
Danke schön
One Piece nélkül unalmas az élet,legalábbis nem teljes,ezért nézem majd meg a moviekat.Meg kell egy kis változatosság is,imádom az idióta poénokat,meg a stílust,ami jelen van ebben az animében
Talán ez volt az első igazi Shounen fight anime,amelynek hála megismertem a műfajt.
One Piece nélkül unalmas az élet,legalábbis nem teljes,ezért nézem majd meg a moviekat.Meg kell egy kis változatosság is,imádom az idióta poénokat,meg a stílust,ami jelen van ebben az animében
Talán ez volt az első igazi Shounen fight anime,amelynek hála megismertem a műfajt.
beküldve: 2010-01-23 15:35:35
(#41) Guten Appetit Tudom One Piece nélkül nem lehet meglenni. Illetve lehet, de érdemes? nekem már majd az összes movie lent van, de még nem néztem meg őket, amolyan aranytartalékok
macskám megint idefingott az orrom alá... én is téged Grimmjow...
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 15:36:56
Köszi,megmentetted az életemet ^.^
Az 1. és a 4. moviet már szedem is éppen
Na meg ennek örömére kajálok egyet Luffy stílusban
Az 1. és a 4. moviet már szedem is éppen
Na meg ennek örömére kajálok egyet Luffy stílusban
beküldve: 2010-01-23 15:15:48
(#39) segítek kedves [Link] [Link] [Link] [Link] ezek vannak mg nekem és itt van még1, bár ez mostanában halódik: [Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 15:22:18
One Piece movie-kat honnan lehet leszedni? Egy linket esetleg tudnál dobni?
Bár én is keresgetek éppen...
Az isohunt.com vmi végett meghalt,így az elsőszámú beszerzőhelynek lőttek
Bár én is keresgetek éppen...
Az isohunt.com vmi végett meghalt,így az elsőszámú beszerzőhelynek lőttek