![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
One Piece
beküldve: 2010-01-23 14:11:15
(#37) OMG az első Opening feldolgozva! Miezmár?XD olyan a végén a We Are! - felkiáltás mintha egy csapat kasztrált operaénekes férfi sikkantanaXDXDXDDDDDDDD ez volt az első anime op aminek szóról szóra megtanultam a szövegét és erre tessék... XDXDDDDD LIMIT BREAKET JELENTEK!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-22 13:07:52
(#36) jaja, és köszi a kérdést, épp túladagolom magam annak örömére, hogy már csak 2 UV-m lesz és mind2-re tanultam
és tudom h az egyik úgyse fog sikerülni, szal amiatt nem is aggódom
![](http://th07.deviantart.net/fs43/300W/f/2009/120/2/d/One_Piece_by_Muu_cow.jpg)
![](/var/images/emotions/14.png)
![](http://th07.deviantart.net/fs43/300W/f/2009/120/2/d/One_Piece_by_Muu_cow.jpg)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 13:09:37
beküldve: 2010-01-22 10:32:59
(#34) óóóó egy nagyon kedves barátom kiírta nekem a 295-350-ig a HoldfényConra <3 sőt mi több 2 nap alat meg is néztem őket<3 utánna meg már találtam az aarinfantasyn működő linket, most is azt szedem<3
Sikerült találni oldalt,ahonnan a One Piece részeket le lehet vadászni?
Mert ha nem,akkor az isohunt.com a megoldás.
Mert ha nem,akkor az isohunt.com a megoldás.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-02 14:42:40
(#32) kár
akkor kaparászok tovább
![](/var/images/emotions/16.png)
Köszi, letöltős linket is tudnál adni? Sajnos nem értek valami nagyon a számítógépekhez <:3
sajna azt nemigazán
beküldve: 2010-01-02 14:18:11
(#30) Köszi, letöltős linket is tudnál adni? Sajnos nem értek valami nagyon a számítógépekhez <:3
Hali! Nem tudna valamelyikőtök megdobni egy működő linkkel ahonnan le tudom szedni a további részeket? a 297-től kéne...XD
A fan-ságról csak annyit, hogy figurák közül eddig Sanji és Franky van meg, 2 nagy Wallscroll lóg a falamon, karácsonyra OP-s táskát kaptam, soha nem tanultam angolul és az OP miatt kezdtem el, veszem a mangát, hamarosan nekiállok egy 62 centis Luffy BJD-nek és az egyik életcélom, hogy megépítsem az életnagyságú Going Merryt
Nekem soha nem voltak hőseim, példaképeim vagy ideáim. Na, 18 éves koromra lettek. És sokkal jobban érzem magam
nem rossz nem? így leírva kicsit meglepő nekemis. heheXD
A fan-ságról csak annyit, hogy figurák közül eddig Sanji és Franky van meg, 2 nagy Wallscroll lóg a falamon, karácsonyra OP-s táskát kaptam, soha nem tanultam angolul és az OP miatt kezdtem el, veszem a mangát, hamarosan nekiállok egy 62 centis Luffy BJD-nek és az egyik életcélom, hogy megépítsem az életnagyságú Going Merryt
Nekem soha nem voltak hőseim, példaképeim vagy ideáim. Na, 18 éves koromra lettek. És sokkal jobban érzem magam
ezen a linken fenn van az összes op rész angol felirattal, némeyik rész nem túl jóminőségű, de nézhető : [Link]
beküldve: 2010-01-02 13:54:02
(#28) Hali! Nem tudna valamelyikőtök megdobni egy működő linkkel ahonnan le tudom szedni a további részeket? a 297-től kéne...XD
One Piece nélkül elég üres lenne a világ.
Erre szerintem jobb az a kifejezés hogy: anime(-manga) nélkül üres lenne a világ...
Akkor legyen úgy
![](/var/images/emotions/19.png)
Erre szerintem jobb az a kifejezés hogy: anime(-manga) nélkül üres lenne a világ...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-28 18:28:57
(#25) Én sem vagyok az a kimondott One Piece fan,de ha vkinek ennyire nem tetszik,az tarsa meg a véleményét magának.
Szerk: Souichiro 2009-12-28 18:29:42
Úgy tűnik,németen láttam az animét,borzalmas ![](/var/images/emotions/28.png)
![](/var/images/emotions/28.png)
Elhiszem hogy nem tetszik, én sem vagyok fan de azért nem muszáj ennyiszer és ennyire hangoztatni nemtetszésedet..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
db után világ legjobb mangája-animéje.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Egyetértek,mert tényleg jó