Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
beküldve: 2010-06-06 00:23:16
(#97) Én is anno németen néztem kisebb megszakításokkal (gyakran ismételték...bár az első pár évadot sokszor láttam így is egyszerűen imádtam!!) és bevallom megszerettem a német szinkront Luffy (Ruffy) hangja oltári jó volt volt nagyon hozta a karaktert akárcsak Son Goku német hangja hiányoznak is rendesen
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-06 00:19:22
(#96) jogos
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
[QUOTE] de az eredeti szinkron elválaszthatalan ezektől a kariktől
igen lehet de sajna a szokás hatalma
beküldve: 2010-06-06 00:07:28
(#93) igen nem minden napi :) de anno az RTL 2 őn ugy néztem és megszoktam neten megtaláltam egy ideig de aztán valahogy nem találtam tovább törölték a mocskosok :-/ és sajna nem tom rendesen 2 felé osztani a figyelmemet hogy feliratot olvassak bár már próbáltam nem egyszer :-/ angolul meg nem tok ezért német szinkron (és bocsi ezért hogy ez miatt írtam )
semmi gond:) sajna németül nem tudok segíteni, én japánul néztem flirattal:) torrentet probáltad már? sok sikert^^
másrészt ugyan nem néztem németül csak amv-kben, de az eredeti szinkron elválaszthatalan ezektől a kariktől
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 00:08:25
Én is az rtl2-n néztem akkoriban a One Piece-t.
én is azon néztem még anno meg neten 343. részig jutottam ahol német szinkronnal megy egyszerűen képtelen vok más nyelven megnézni túlságosan megszoktam ha valaki tudná hogy német szinkronnal hol tudnám megnézni 343 on felül vagy letölteni azt pls írjonn nagyon megköszönném :)
Én is az rtl2-n néztem akkoriban a One Piece-t.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-07 22:18:50
(#90) Az a baj nálam, hogy az animékre gyorsan ráunok. Amit egyhuzamban tudtam nézni az a Casshern Sins volt. A mangával más a helyzet, főleg az OP-vel. Jó persze japánul kínai felirattal nem is nagyon köti le az embert. De az egy egész jó szisztéma volt, hogy az első busszal amit elértem tepertem haza, hogy ne maradjak le. És a németek főműsoridőben! vetítettek ilyeneket, mint pl a Dragon Ball Z-t, meg azt a nyomorult Shin-chant XDDD.
(Ja még az Ergo Proxyt néztem mint a gép)
(Ja még az Ergo Proxyt néztem mint a gép)
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
Szerk: Daur 2010-03-07 22:22:22
boldog gyerekkor? nekem egy barátnőm mutatta meg. Mondtam mutasson egy jó animét. berakta az OP-t, elkezdtem nézni, de nem igazán néztem. aztán pár hónap múlva megnéztem egy nap alatt 20 részt huss, és alug vártam, hogy hazaérjek letöltögetnixD volt egy-ké időszak, amikor nem néztem, de aztán amikor volt időm 100-150 részt ugrottam egyszerre. Erre egyik legszebb példa a tavaszi szünet
beküldve: 2010-03-07 22:07:42
(#88) Akkor azt sem tudtam még mi az az Anime, pláne hogy mi a manga. De az One Piece rögtön megtetszett, szerelem volt első látásra xD. Aztán mikor netem lett neki is estem a letöltésnek. A mangát viszont olyan gyorsan olvastam, hogy minden este agygörccsel sírtam magam álomba a boldogságtól
valóban, ez great 2001-ben talán még Sailor Moont néztem. német adókon nem is néztem animét, nekünk nem volt. régi kis mamatv amin a komédiaműsorban a nyuszi fehér helyett zöld volt...aaaah, régi jó tvink
beküldve: 2010-03-07 21:59:43
(#86) Huh...akkor én 2001 óta. Akkor voltam 9-edikes és akkor még volt rtl2 :(
én megyek, ha más nem a hangulat miatt. most döbbenek rá, hogy csak 2 éve nézem az OP-t... abban az évben kezdtem amikor a 2008-as őszi conon ott volt egy nagy Going Merry
beküldve: 2010-03-07 21:50:54
(#84) Én meg már 30-nál tartok.. Conra meg úgysem megyek.
minekaz? én is épp egy 5ezres rendelésen gondolkodomxD Conon úgyse veszek semmit szinte