Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
beküldve: 2009-12-28 12:36:51
(#22) db után világ legjobb mangája-animéje.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-12-28 10:44:07
(#21) Jó látni,hogy azért sokan ismerik a One Piece-t.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Végre egy ember aki ezt gondolja.
Azóta már nem így gondolok róla... valahol a 10.résznél jártam de előre haladtam és egyik kedvencemmé vált!
Úgy tűnik,németen láttam az animét,borzalmas
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:03:29
Hmm... Ugylátom DÍva mi egyre több dologban értünk egyet.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-08 23:32:38
(#16) Elképesztően jó anime! Mondjuk nekem inkább a mellékszereplők jönnek be: Bagi, Alvida, Shanks, Mihawk, Tashigi és a legeslegjobb Gol D. Roger
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-06-08 21:39:04
(#15) Ízléstelen 1 anime, a figurák is rondák benne
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-08 21:42:05
beküldve: 2009-02-08 19:33:56
(#14) Én úgy hallottam ,hogy legalább még 5-6 évig biztos folytatódni fog!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-11 10:55:31
beküldve: 2009-02-08 14:10:00
(#12) Egyébként valószínűleg tényleg kb a felénél járhat a sztori, tekintve, hogy a mangában is csak most értek a Grand Line feléhez Szóval remélhetőleg még több évig futni fog Nálam a top fav anime, már régóta, és sz'tem a karikat nem lehet nem szeretni
A személyes kedvencem Nami (már háromszor cosplayeltem is XD) de mindegyik szereplőben van valami szeretni való, ha más nem az, hogy annyira idegesítő tud lenni, hogy már hiányozna, ha nem lenne
A személyes kedvencem Nami (már háromszor cosplayeltem is XD) de mindegyik szereplőben van valami szeretni való, ha más nem az, hogy annyira idegesítő tud lenni, hogy már hiányozna, ha nem lenne
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-02-08 13:58:57
(#11) Sokan irjak, hogy az Enel resz annyira nem volt jo, nekem viszont tetszett, nagyon jo volt egy ilyen viszonylag "nyugisabb" resz az alabasta arc utan.
Remelem meg legalabb 500fejezet van hatra, akkor kb. a felenel jarunk.
De hat Torijama szenszei is megmondta Odanak, hogy a sajat fia is a One Piece-t olvassa, meg neha o is, ugyhogy azt kivanja, folytassa amig szeretne. :)
Remelem meg legalabb 500fejezet van hatra, akkor kb. a felenel jarunk.
De hat Torijama szenszei is megmondta Odanak, hogy a sajat fia is a One Piece-t olvassa, meg neha o is, ugyhogy azt kivanja, folytassa amig szeretne. :)
Szerk: v3g374 2009-02-08 13:59:18
Nálam így jönnek sorban a kedvencek:
Luffy > Zoro > Usopp. Ez a sorrend marad, a többiek meg úgy állandóan változnak. Sanjit nem bírom annyira, az állandó "Nami-swaaan ~ <33'' - ozása miatt, meg azért sem, mert folyton Zorót piszkálja.
A csajok közül Vivit nagyon nem bírtam. Robin elmegy és úgy Nami az a lány a sorozatban, akit a legjobban szeretek.
Chopper aranyos, Franky SUPER, Brook meg... hmm, jó fej, csak nekem még túl ''új''. Ezt úgy értem, hogy valahogy az első száz részben bemutatott szereplők számítanak nálam régi arcnak, a többieket meg úgy még meg kellene szokni... Robin, Franky meg Brook azért elég sok mindenről lemaradt.
Luffy > Zoro > Usopp. Ez a sorrend marad, a többiek meg úgy állandóan változnak. Sanjit nem bírom annyira, az állandó "Nami-swaaan ~ <33'' - ozása miatt, meg azért sem, mert folyton Zorót piszkálja.
A csajok közül Vivit nagyon nem bírtam. Robin elmegy és úgy Nami az a lány a sorozatban, akit a legjobban szeretek.
Chopper aranyos, Franky SUPER, Brook meg... hmm, jó fej, csak nekem még túl ''új''. Ezt úgy értem, hogy valahogy az első száz részben bemutatott szereplők számítanak nálam régi arcnak, a többieket meg úgy még meg kellene szokni... Robin, Franky meg Brook azért elég sok mindenről lemaradt.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-08 09:47:14
beküldve: 2009-02-08 03:10:53
(#9) Miazhogy topik kell. Manga kell! Mangafan be meritek vallalni?
A One Piece a Dragonball folytatasa es kesz.
Tobb mint 500 fejezet es a szinvonal még mindig csak emelkedik....
Azt imadom benne, hogy az egyik legnepszerubb odaat, es nyugaton megsem megy a hype.
Franky-t nagyon nem birtam, de vegul az egyik kedvenc lett. Szandzsit viszont nem lehet nem birni.
Luffy-t meg nem lehet utalni.
A One Piece a Dragonball folytatasa es kesz.
Tobb mint 500 fejezet es a szinvonal még mindig csak emelkedik....
Azt imadom benne, hogy az egyik legnepszerubb odaat, es nyugaton megsem megy a hype.
Franky-t nagyon nem birtam, de vegul az egyik kedvenc lett. Szandzsit viszont nem lehet nem birni.
Luffy-t meg nem lehet utalni.
beküldve: 2009-02-07 23:32:02
(#8) ejj emberek nem gondoltam volna h ien jókis anime lesz ez O.O
egyzser említették h kb az első 100 részt kell végigszenvedni oszt onnantól hozza a színvonalat...de nekem ez kb csak 20 rész volt :) ááá ISTENanime, rajzolásást már megszoktam + a beteg humora is bejön, a fájtokról ugye nem is beszélve ;)
am 165nél járok de haar el fogok érni a végéig
egyzser említették h kb az első 100 részt kell végigszenvedni oszt onnantól hozza a színvonalat...de nekem ez kb csak 20 rész volt :) ááá ISTENanime, rajzolásást már megszoktam + a beteg humora is bejön, a fájtokról ugye nem is beszélve ;)
am 165nél járok de haar el fogok érni a végéig
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...