Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Tudod-e hol és mikor született kedvenc anime karaktered?
beküldve: 2013-03-07 17:11:49
(#48) Én nem igazán tudom, mikor születtek (max. ha mondják az animében, ill. az Animefüggők Oldalán szoktak ilyet kirakni), mivel én nem nagyon tartom olyan fontosnak, de amúgy szinte minden mást tudok róluk. xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-09-06 18:26:54
(#47)
Szerk: JaakuHebi 2012-09-06 18:27:31
Na most elmondom, hogy mindenki megérthesse nemtől, kortól függetlenül
Az értelme az, hogy nincs értelme. Ez egy egyszerűen értelmetlen hülyeség.
Nem kell benne keresni semmi magasztosat, hátsó jelentést, vagy bibliai utalást. Ez csak egy szimpla fa vicc volt.
Nem kell benne keresni semmi magasztosat, hátsó jelentést, vagy bibliai utalást. Ez csak egy szimpla fa vicc volt.
Amúgy sztem nagyon jó poén csak azt hittem először én vagyok csak olyan idióta h ilyen poénokat írják
Ezért gondoltam hogy elírás
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-29 12:37:06
Szerk: C-san 2011-01-29 12:27:00
Na most elmondom, hogy mindenki megérthesse nemtől, kortól függetlenül
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mindegy, nem benned van a hiba, ez egy hülye poén XD
ja úgy már okés xd
Én még mindig nem értem , de előfordúlhat h csak bennem van a hiba.
Hááát általában az idióta pojénokat csak a fiúk értik xd (ezt a női nem tagjai vehetik bóknak és így senkinek sem romlik a testi épsége :))
ja úgy már okés xd
Én még mindig nem értem , de előfordúlhat h csak bennem van a hiba.
-
ja úgy már okés xd
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
szerda, és 5 között született.
szerda és 5 között ? nem szerda és 5.-e körül ? mert így nem értem
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-27 23:19:51
beküldve: 2011-01-27 23:00:16
(#38) Shizuka sensei a Highschool of the Dead-ből, szerda, és 5 között született.
beküldve: 2011-01-27 22:53:21
(#37) Én nem tudom de különösebben nem izgat ... megtudom ha épp látom valahol de am nem :) régen volt hogy mániákusan mindig összehasonlítottam,hogy melyik családtagommal vagy barátommal született egy napon a kedvencem :) de már nem szoktam...
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-27 22:55:02
Én sajna nem tudom:/
De ha vki meg tudja mondani h a Soul Eater föbb szereplői mikor és hol születtek annak nagyon megköszönném
De ha vki meg tudja mondani h a Soul Eater föbb szereplői mikor és hol születtek annak nagyon megköszönném
Nem tudom ki mikor de annyit tudok (hátha segít),hogy Tsubaki 18 éves a többiek kb. 13-14 évesek.Tudom nem nagy segítség de ennyit tudok ^^"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-27 19:42:29
beküldve: 2011-01-27 19:25:35
(#34) Én sajna nem tudom:/
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."