Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Tudod-e hol és mikor született kedvenc anime karaktered?
Még jóóó hogy tudom mikor született a kedvenc anime szereplőim csak azt nem tudom hogy hol:
Hogy hol... Hát ahol a mangaka megrajzolta^^"...
(Na jó, tudom, h ez hülye válasz.)
---Vash Zwingli, Svájc (Hetalia): Augusztus 1.
Kiba Inuzuka (Naruto): Január 30
Vannak más animéből is kedvenc kariim de azoknak sajna nem tudom a szülinapjukat.
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-01-27 17:56:18
nem, július 27 (asszem)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-01-27 17:57:16
beküldve: 2010-12-30 21:04:34
(#30) nemvagyok benne biztos de aszem okt.24
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
a Death Note-ben Light papájának a hajában egyre több az ősz sáv
az nem azért van mert öregedik hanem mert meg akarják mutatni menyire megviseli a munka
*Toronyidézetidéze t megnyírva. A moderátor*
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: Moderátor 2011-01-27 17:58:16
beküldve: 2009-07-04 14:14:48
(#28) Még jóóó hogy tudom mikor született a kedvenc anime szereplőim csak azt nem tudom hogy hol:
Kedvencem L: 1979.október 31.
Mello: 1989.december 13.
Near: 1991. augusztus 24.
Kedvencem L: 1979.október 31.
Mello: 1989.december 13.
Near: 1991. augusztus 24.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-06-03 09:01:49
(#27) Death Note-ból L az egyik kedvencem.Október 31.-én van a szülinapja mint nekem.
at the end,we all die alone
Haha, mindkettőjüknél idősebb vagyok!!!
Egy példát tudok, amikor látszik egy animében az öregedés (bár az se igazán az, és a karakter alapból öreg): a Death Note-ben Light papájának a hajában egyre több az ősz sáv
Egy példát tudok, amikor látszik egy animében az öregedés (bár az se igazán az, és a karakter alapból öreg): a Death Note-ben Light papájának a hajában egyre több az ősz sáv
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2011-01-27 17:57:03
beküldve: 2009-01-29 18:01:36
(#25) Hát persze, hogy tudom, mikor született Matty! 1990. február 1-jén! De még azt is tudom, hogy Mello mikor született: 1989 dec. 13-án!
Amúgy hallottam valami olyasmiről, hogy a Mail, meg a Mihael név a MAtthew és a Michael szlovén változatai
Amúgy hallottam valami olyasmiről, hogy a Mail, meg a Mihael név a MAtthew és a Michael szlovén változatai
Hát számomra a legnagyobb rejtétjt még mindig L jelenti ! Mert őt sem tudja senki biztosra A szármázásáról nem is beszélve
Ja, igazából csak azt tudom(az eddigi megézett 30 rész alapján), hogy van az az árvaház, ami ilyen ,,L képző". Nemtom, ő is ott nevelkedett??? De a szüleiről, a családjáról tényleg semmit nem tudunk.
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Sok kedvencem van, de nem tudom mikor születtek. NAgyon nem is érdekel. Rajzolt mivoltuk miatt nem öregednek...
Plusz információnak jó. Egyébként igen, jó lenne egy olyan anime, ahol szemmel látható az öregedés! ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-11 08:41:37
(#22) Hát számomra a legnagyobb rejtétjt még mindig L jelenti ! Mert őt sem tudja senki biztosra A szármázásáról nem is beszélve
beküldve: 2008-10-11 08:15:22
(#21) Sok kedvencem van, de nem tudom mikor születtek. NAgyon nem is érdekel. Rajzolt mivoltuk miatt nem öregednek...
beküldve: 2008-10-11 00:43:53
(#20) Sora Naegino: Tokió, 1988. november 23.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Hungarian Link 2008-10-11 00:44:26
Ha visszaemlékszel valamire az életedből megfiatalodsz?
Attól függ, hogy mire emlékszel vissza és mennyire...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-17 16:41:58
(#18) Általában nagyjából látatlanban is lehet tudni, hogy kb. mennyi idős egy anime karakter, főleg ha esetleg még iskolás, viszont a múltkor néztem a Beck c. animét, amiben a sorozat felelénél derült ki számomra, hogy az együttes énekese még csak 17-18 éves lehet, pedig végig azt hittem, hogy már dolgozik. Nem vagyok az ilyen adatok megszállottja, de azért néha hasznos tudni, hogy képben legyek.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.