Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Tudod-e hol és mikor született kedvenc anime karaktered?
is-is... de főleg a sztorikat... a szereplőkben inkább gyönyörködöm (mindegyik kész műalkotás - bárcsak én is tudnék ilyeneket rajzolni) [/QUOTE]naigen, az utolsó szóig egyetértek :)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Moderátor 2009-06-03 09:05:27
...a sztorikat, vagy őket magukat?
is-is... de főleg a sztorikat... a szereplőkben inkább gyönyörködöm (mindegyik kész műalkotás - bárcsak én is tudnék ilyeneket rajzolni)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Moderátor 2009-06-03 09:06:14
Én ezzel arra gondoltam, hogy a "tudod-e" kérdésre a válasz igen vagy nem, és nem a "július 15-én a keleti pusztaságban" vagy az "1899. február 3-án Bécsben" ...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
tök mindegy, mikor születtek, a lényeg, hogy szeretjük a sztorikat, amikben megjelennek, nem?
...a sztorikat, vagy őket magukat? *Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-03 09:07:05
beküldve: 2007-12-14 19:20:14
(#13) általában nem tudni...
Narutó-ét könnyű megjegyezni: október 10
Bleach: Ichigo, pedig asszem július 15
amúgy ez miért volt kérdés?
Narutó-ét könnyű megjegyezni: október 10
Bleach: Ichigo, pedig asszem július 15
amúgy ez miért volt kérdés?
"hn" :/
beküldve: 2007-12-14 18:34:52
(#12) És nem csak a Bleach-ben... az FMP-ben is, meg az Inuyashában is, és még lehetne sorolni... de tény, hogy ez nem központi kérdés... tök mindegy, mikor születtek, a lényeg, hogy szeretjük a sztorikat, amikben megjelennek, nem?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy konkrét időpontot megadtak volna, hogy mikor "született" az adott karakter. Ráadásul a manga/anime szereplők szvsz kor nélküliek, mivel ha valaki pl. 16 éves akkor az 2007-ben, meg 2269-ben is ugyanannyi lesz, tehát ezen szerintem fölösleges és értelmetlen dolog gondolkodni.
hát a bleccsben minden szereplőnek meg van adva a születési időpontja
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy konkrét időpontot megadtak volna, hogy mikor "született" az adott karakter. Ráadásul a manga/anime szereplők szvsz kor nélküliek, mivel ha valaki pl. 16 éves akkor az 2007-ben, meg 2269-ben is ugyanannyi lesz, tehát ezen szerintem fölösleges és értelmetlen dolog gondolkodni.
csak 1 példa: shaman king. xDaz más kérdés, hogy évszámot megadni sztem is hülyeség x_x a hónap-még elmegy mondjuk...
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A szomorú és egyesek számára elfogadhatatlan igazság, hogy egy mangaszereplő csak kitaláció és az első ficka időpontjában születik, onnantól kezdve pedig örökéletű.
beküldve: 2007-12-14 11:34:40
(#8) Én még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy konkrét időpontot megadtak volna, hogy mikor "született" az adott karakter. Ráadásul a manga/anime szereplők szvsz kor nélküliek, mivel ha valaki pl. 16 éves akkor az 2007-ben, meg 2269-ben is ugyanannyi lesz, tehát ezen szerintem fölösleges és értelmetlen dolog gondolkodni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Jaj hát de buta kérdés, az enyémek egy mangaka fejében születtek, vagy egy íróasztalon telefonfirkák eredményeként! És egyszer rég...
Lehet, de a mangaka is meg szokott adni egy születési időpontot és helyszínt (főleg a mangákban, ha az animekben nem is)
LOL, jah meg hát az is kérdés, hogy ha az ismétlést nézem, akkor megfiatalodott?
Ha visszaemlékszel valamire az életedből megfiatalodsz?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Nem
gondolom ez is teljesen korrekt válasz
LOL, jah meg hát az is kérdés, hogy ha az ismétlést nézem, akkor megfiatalodott?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-12-14 09:53:13
(#5) Nem
gondolom ez is teljesen korrekt válasz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-14 09:26:42
(#4) Jaj hát de buta kérdés, az enyémek egy mangaka fejében születtek, vagy egy íróasztalon telefonfirkák eredményeként! És egyszer rég...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-12-14 06:24:25
(#3) 86 január 1
és
85 május 12
...
szép is lenne ha ezt nem tudnám XD
jó topic, Rikaszan =)
és
85 május 12
...
szép is lenne ha ezt nem tudnám XD
jó topic, Rikaszan =)