Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime szereplőnek milyen fegyvert adnál a kezébe?
beküldve: 2012-09-06 18:49:06
(#68) Nahát, ilyen topic is van?
Én ha a kedvenceimmel kiszúrni akarnék, akkor...
-Svájcnak vízipisztolyt adnék, és ha már Hetalia akkor Chibi-Magyarorszának v Chibi-Poroszországnak Sagara Sonosuke első kardját adnám, h lehetőleg fel se tudják emelni^^
-A Claymore szereplőknek jó lesz a konyhából az étkezős kés.
-Tressnek szintén jó lesz a vizipisztoly. Esztert meg csak autóba öltetném, h azt vezesse... v legyen akkor már tank (h hatásosabb legyen)?
Én ha a kedvenceimmel kiszúrni akarnék, akkor...
-Svájcnak vízipisztolyt adnék, és ha már Hetalia akkor Chibi-Magyarorszának v Chibi-Poroszországnak Sagara Sonosuke első kardját adnám, h lehetőleg fel se tudják emelni^^
-A Claymore szereplőknek jó lesz a konyhából az étkezős kés.
-Tressnek szintén jó lesz a vizipisztoly. Esztert meg csak autóba öltetném, h azt vezesse... v legyen akkor már tank (h hatásosabb legyen)?
-Orochimaru pedig korbáccsal meg domina szerelésben...
De ez nem biztos, h kiszúrás lenne vele; az ellenfeleit annyira lesokkolná talán, h az elég előny lenne neki.
Most kapásból ennyi jutott eszembe...De ez nem biztos, h kiszúrás lenne vele; az ellenfeleit annyira lesokkolná talán, h az elég előny lenne neki.
-
Szerk: C-san 2011-06-03 05:09:34
beküldve: 2011-06-02 19:16:50
(#66) Chrno-nak kardot
Sakura-nak mérgezett tűt ahogy Haku-nak
Kakashi-nak bármilyet
Sakura-nak mérgezett tűt ahogy Haku-nak
Kakashi-nak bármilyet
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:38:18
beküldve: 2010-01-12 17:57:13
(#64) erről helyból ez ugrott be: [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 17:35:13
(#63) beküldve: 2010-01-12 15:30:27
(#62) Aizennek KRIPTONITOT!!!
öngyilkossághoz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 15:26:16
(#61) Szagara Szoszke történelemkönyvvel.
"A történelem gyúlékony anyag, de nem úgy mint a papír, hanem úgy mint a napalm."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-12 15:12:18
(#60) Én egyértelműen Misát nézném meg a holdpengével
Tutira azzal is inkább beállna egy szexi pózba, mint az animében a fotózáson, minthogy felemelje.
mondjuk el se bírná
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-07 21:03:08
(#59) Én még kedvenceimmel is jól kicsesznék: Ichigo kapna egy kunait, nah azzal bankai-ozzál csórikám! Lightnak odaadnám az irodalomfüzetemet, abba írkálhat nyugodtan. Sakura kapna egy izomsorvasztókrémet, (ügyesen álcázva ) az acéltörpe meg egy teáskanalat, amúgy is néha azzal egyenlő az érzelmi szintje, és azt transzmutálgathatja, ahogy tudja. Maka egy papírdarabot kapna, ha azzal fejen tud vágni a megszokott kráteres módon valakit, megdicsérem. Egyenlőre csak ennyi jutott eszembe...
Én inkább Light-ot tudnám elképzelni korbáccsal (meg domina felszerelésben ).
Nem.
18+
Inkább egy szexi szopóálarcot a megalománnak, elé meg egy kajánul vigyorgó Ryukot...
Ha már Light: egy ízléses, bőrtokba csomagolt, igényesen elkészített, kecses vonalú, nem túl díszes, inkább konzervatívan kidolgozott...
... Parker tollat.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-06 22:55:51
az újság amivel amúgy is csapkodja Souskét
Az legyező "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-06 21:59:46
(#56) Én Kaname egyik kezébe korbácsot adnék a másikba meg maradhatna az újság amivel amúgy is csapkodja Souskét
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-01-06 16:29:43
(#55) Byakuyának egy Holdjogart a Sailor Moonból. Kenpachinak már a mosolya is lehengerlő, szóval fogfehérítót. Ichimaru Ginnek magamat adnám. Dokuro-channak egy életlen kést, Maka-nak pedig szurkolólány-pomponokat. hehe
beküldve: 2010-01-06 14:02:13
(#54) hát én naruto kezébe egy vizeslufit
sakuráéba egy tükröt
korbácsot meg a Hidannek
at itachinak meg egy pisztolyt (játékpisztolytXD)
sakuráéba egy tükröt
korbácsot meg a Hidannek
at itachinak meg egy pisztolyt (játékpisztolytXD)
csokinyul96