Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime szereplőnek milyen fegyvert adnál a kezébe?
Én inkább Light-ot tudnám elképzelni korbáccsal (meg domina felszerelésben ).
beküldve: 2010-01-06 11:41:49
(#52) Tsunade kezébe tényleg korbács való..... xDD Narutót megnézném katanával hadonászni.
Light kezébe meg pisztolyt.
Light kezébe meg pisztolyt.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Én Tsunade kezébe korbácsot adnék xD
Ruhának meg vmi bőrszerkót xD
Yagami Light kezében meg bundáskenyeret,erőspaprikával .
Ruhának meg vmi bőrszerkót xD
Yagami Light kezében meg bundáskenyeret,erőspaprikával .
A Glock a legjobb pisztoly a világon!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-05 23:02:27
(#50) -Én szívesen dugnék Naruto kezébe egy Sig Sauert meg egy Glock18-at, és mind2 full fekete XD
-A dögös Tsunade sztem jól nézne ki egy AK-47-sel amin van egy hatalmas reddot és egy 75cm hangtompító XD sztem irtaná a népet XDXDXD
-hhmm..?? hát... Ichigo.... neki mit adja....?? XD MEG VAAN XD ő kap egy M249 gépágyút na azzal fusson mint a villám... XD geci leszakadna a keze futás közben XD bár ha elfárad és mint minden részben hasra érkezik letámasztva pontosabb a fegyver addig is pihen miközben a ravaszt alvás közben lenyomva tartja .. XDXDX TTÁÁNNCOOLLJJ CIIGÁÁÁNNYY XDXDXD
-A dögös Tsunade sztem jól nézne ki egy AK-47-sel amin van egy hatalmas reddot és egy 75cm hangtompító XD sztem irtaná a népet XDXDXD
-hhmm..?? hát... Ichigo.... neki mit adja....?? XD MEG VAAN XD ő kap egy M249 gépágyút na azzal fusson mint a villám... XD geci leszakadna a keze futás közben XD bár ha elfárad és mint minden részben hasra érkezik letámasztva pontosabb a fegyver addig is pihen miközben a ravaszt alvás közben lenyomva tartja .. XDXDX TTÁÁNNCOOLLJJ CIIGÁÁÁNNYY XDXDXD
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-03 20:18:36
(#49) én kíváncsi lennék hogy mutatna Edward Elric a Fullmetal Alchemist-ből Zoey (vadmacskakommandó) csodaharangjával...
beküldve: 2010-01-03 08:15:29
(#48) Én Aizen-nek odaadnám Son Goku varázsfelhőjét xD
Hiszem Aizen szíve úgyis olyan tiszta...
Vagy Lelús (Kód Gísz) kezébe adnék egy tűt,de abba a kezébe,amelyikkel a szemét mindig el szokta takarni a Gísz használata közben.
Hiszem Aizen szíve úgyis olyan tiszta...
Vagy Lelús (Kód Gísz) kezébe adnék egy tűt,de abba a kezébe,amelyikkel a szemét mindig el szokta takarni a Gísz használata közben.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-03 08:44:32
Én a Death Note Light (?)-jának kezébe adnám a régi csehszlovák rajzfilmből a varázsceruzát...
Azt megnézném
Én a Death Note-t leginkább egy síkhülye analfabétának adnám. Például Pitypalattynak.
űűűűűű
Anyám!
Én Grimmjownak vmelyik Sailor Moon-os "fegyvert"
Enyi erövel vizipisztolyt Kempacsinak.
Én a Death Note-t leginkább egy síkhülye analfabétának adnám. Például Pitypalattynak.
űűűűűű
Anyám!
Én Grimmjownak vmelyik Sailor Moon-os "fegyvert"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 01:47:05
(#43) Én akármelyik Naruto-univerzumbeli ninjának odaadnám a Bleaches ügyeletes főgonosz Aizen csinos kis kardját, és akkor ott jól lesajnálnák, hogy az tulajdonképpen csak egy genjutsut tud generálni... De az se lenne rossz, ha a death note-ot kapná meg Osaka (az igazi nevére nem emlékszem) az Azumanga Daioh-ból...
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
beküldve: 2008-08-23 20:48:21
(#42) .
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-23 20:49:55
beküldve: 2008-08-23 20:45:16
(#41) Mondjuk Trunksnak (Dragonball) adnám a Tensa Zangetsut vagyis Ichigo kardját
jó de akk ennyierővel carlos szemüvege mögül meg használhatna lézerszemek.. és egy elferdül kaleido szinpadot vezetnének "minden este szakrális gyilkosság"címen kicsit groteszk.. de egyre jobb:P
ebbe is van valami
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-23 20:25:03
(#39) Hmm...Én Naruto-nak adnám Gamabunta kardját és megnézném mennyit küszködne vele
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"