Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime szereplőnek milyen fegyvert adnál a kezébe?
beküldve: 2008-08-23 20:18:10
(#38) jó de akk ennyierővel carlos szemüvege mögül meg használhatna lézerszemek.. és egy elferdül kaleido szinpadot vezetnének "minden este szakrális gyilkosság"címen kicsit groteszk.. de egyre jobb:P
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-08-23 20:14:41
(#37) ohh jól mutatna sora kezébe zabuza fegyvere ha simán elbirná elmehetne 1 brutális öldöklős animéba egész jól mutatna
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-23 20:15:14
Bangdzsának egy Desert Eagle 0.50-et, hogy végre komolyan vegyék.
ez nagy!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Az a mázlim hogy tojok a Narutóra. A lenti Bangdzsás tényleg jó volt
Én meg veszem rendszeresen a Naruto és Árnybíró köteteket is. (Szóval nekem nagyobb spoiler volt.)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-08 18:16:13
Hát Gaara tanítványának (Matsurinak) biztos,h nem egy 100 kilós husángot adnék
Köszöni szépen minden kedves tag, aki ezt elolvasta és nem ismeri a Naruto-t. Mert ez spoiler volt!
Az... ráadásul mi értelme volt odaírni a nevet??
Akinek nem spoiler, amúgyis tudja...aki meg nemtudja, nem kell lespoilerezni. Nemtom mit gondolt mi értelme zárójelben odatenni Az a mázlim hogy tojok a Narutóra. A lenti Bangdzsás tényleg jó volt
(Ízlésben lázadok: Alapból nem érdekel semmi, ami túlságosan népszerű, sem zene, sem anime, sem lány)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-08 18:09:20
Hát Gaara tanítványának (Matsurinak) biztos,h nem egy 100 kilós husángot adnék
Köszöni szépen minden kedves tag, aki ezt elolvasta és nem ismeri a Naruto-t. Mert ez spoiler volt!
beküldve: 2008-07-08 17:28:45
(#32) Hát Gaara tanítványának (Matsurinak) biztos,h nem egy 100 kilós husángot adnék
Télen telelek; nyáron nyaralok
Bangdzsának egy Desert Eagle 0.50-et, hogy végre komolyan vegyék.
Oké, ez odavert...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-25 17:55:19
(#30) Hmmm.... Sunako-chan-nak egy machete-t... vagy egy uzit??? Nem is tudom... nehéz kérdés...
Két keze van, nem?
beküldve: 2008-06-24 20:07:20
(#28) Hmmm.... Sunako-chan-nak egy machete-t... vagy egy uzit??? Nem is tudom... nehéz kérdés...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-24 20:01:51
(#27) Csidori Kaname bármilyen súlyos zúzófegyverrel... mondjuk kétkezes csatabárddal...
beküldve: 2008-06-24 19:32:20
(#26) Yuriy Ivanov kezébe egy kalasnyikov. Hozzá még illene is mivel orosz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-24 18:50:07
(#25) Pikachunak egy Kalasnyikovot?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Nyuszifül... látszik, h ifjú vagy, s bohó... a varázsceruza lengyel mese volt...
Itt a családban minden "olyan régi" mese csehszlovák... Asszem le kell ülnöm apámmal beszélgetni...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.