Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
Most már a mangattack-os könyvek is 2000-be kerülnek... Szóval inkább Élni, mint Rémmetró.
beküldve: 2008-04-27 11:10:43
(#43) Most van egy kis pénzem, sajnos Élni vagy Hellsingre nem elég, de egy Mangattackosra elég. Gondoltam Nyári srácokat vagy Rémmetrót veszek. Fel is néztem mangattack honlapjára és elolvastam pár oldalt mindkét mangából. Egyik se tetszik igazán. Nyári srácok szerintem csúnyán van megrajzolva, Rémmetró meg tök kusza. Szóval inkább vettem mást.
beküldve: 2008-04-27 11:02:33
(#42) Soron következő manga a Rémmetró. Először elolvastam a Káosz kapui mellékletet. Jaj, de jó, hogy nem vettem meg. Mondjuk ez a jó sok oldal melléklet számomra átverés volt. Na mindegy. Eddig 2 "megállót" olvatsam el. Remélem, hogy a történetek majd összekapcsolódnak komolyabban is, nem csak rövidebb kalandok vannak benne.
Persze, hogy átírták, hiszen az egész kötetben a fonetikus megoldást alkalmazzák... Ez egyébként kellemes meglepetés volt számomra.
Azért nekem nagyon nem tetszett. Én az ilyen neveket mindig megpróbálom úgy mondani, hogy inkább hallatszódjon Rei-nek, mint Rej-nek.
beküldve: 2008-04-25 14:29:34
(#40) Én megvettem a J pop bálványt, de tőlük most csak ezt az egyet. Viszont nekem nagyon tetszett. ^^ A Rémmetrót Barim vette meg, szóval azt is elkezdtem olvasni. Elég... ööö... Darabos. XD Talán a második kötete jobb lesz...
Az Ördög mennyasszonyát pedig majd holnap délután végre ki tudom olvasni...
Az Ördög mennyasszonyát pedig majd holnap délután végre ki tudom olvasni...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Persze, hogy átírták, hiszen az egész kötetben a fonetikus megoldást alkalmazzák... Ez egyébként kellemes meglepetés volt számomra.
Viszont maga a manga egy szörnyedvény, nagyon nem tetszik. Igen, szépek voltak a mintaoldalak. De a történet... Ejj...
Viszont maga a manga egy szörnyedvény, nagyon nem tetszik. Igen, szépek voltak a mintaoldalak. De a történet... Ejj...
beküldve: 2008-04-21 19:47:02
(#38) Nagyon pénzkölthetnékem volt a Con-on, így mégis vettem egyet a kiadványok közül. Nem nehéz kitalálni, melyik volt az. A Rémmetró. Nem olvastam még ki, de úgy belelapozgattam, valamint neten belekukkantottam a magyar verzióba. Ahogy lapozgatok a könyvben, valamin megakad a szemem. Totális kiakadás. Rei nevét átírták Rej-re.
beküldve: 2008-04-17 17:23:49
(#36) beküldve: 2008-04-12 21:32:15
(#35) Én speciel szívesen látnám maygarországon majd a Mary Alice által rajzolt Poisoned Apple könyvet, és a Bizi szerepjátékot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 21:30:12
(#34) Nem lesz Con-on Nyári srácok 3? Félig jó, félig rossz. Azért jó, mert ezzel megspórolok 1490 Ft-ot.
Jpop idol kivételével a többi jónak tünik, valószínű megrendelem őket neten, mert úgy mégis olcsóbb.
Valaki ismeri a Jpop idol-t?
Milyen lehet?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Még jó hogy eddig csak az egyik új manga nevét tudjuk No offense
Még jó, hogy ez itt a Mangattack topic.
Mármint az új Mangattack-os címek. Dark Metro, Devil's Bride, Doors of Chaos, J-Pop Idol.
Engem speciel egyiksem érdekel az új mangák közül, viszont a Nyári Srácok 3. kötete annál inkább.
Még jó hogy eddig csak az egyik új manga nevét tudjuk No offense