Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
beküldve: 2008-02-05 00:40:55
(#14) Érdekesek ezek az új kötetek... de ezeket előbb alaposan szemügyre veszem, mert nincs kedvem még egy Bigyizé-hez hasonló pofáraeséshez...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ami még érdekelne: megmaradnak a jól bevált - és általam igencsak remélt - 2000 Ft/manga árnál, vagy drágábbak lesznek a kötetek?? Ti mit tudtok erről?
erről még sajna nincs hír... amint megtudok vmit írok ide is.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-02 11:42:26
(#12) Ami még érdekelne: megmaradnak a jól bevált - és általam igencsak remélt - 2000 Ft/manga árnál, vagy drágábbak lesznek a kötetek?? Ti mit tudtok erről?
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
beküldve: 2008-02-02 10:06:47
(#11) Most nézelődtem bele a mangákba, amiket a Mangattack ki fog adni, de a J-Pop Idol-ba nem tudtam. A Devil's Bridge-t nem fogom megvenni. Nem tetszik a rajzolása. Túl hülye formájú az emberek feje. Ezeken kívül a másik kettőt viszonz valószínűleg be fogom szerezni, vagy ha nem is, akkor elolvasom valahol magyarul. Csak így tovább Mangattack. (De a Mangafan-t nem győzheti le.)
Olvastad már, azért mondod hogy tetszik a stílus?
hát azt a pár fejezetet ami fennt van tokyopop honlapján. annyiból nekem tetszik. meg én nagyon megszerettem a kóreai műveket. a rajzstílus nekem nagyon bejön.
Eléggé úgy hangzott mindkettőtöktől, mintha a kiadókon szeretnétek leverni a dolgot! bocs, ha félre értettem. Az meg hogy kinek mi a jó, az teljesen izlésfüggő. De ez megint nem támadás ám!
A Devils Bride-nál is ezt kell hogy mondjam. A borító olyan szörnyű hogy el se mertem olvasni az első fejezetet. De nem ítélek ez alapján, majd Conon beleolvasok.
A Devils Bride-nál is ezt kell hogy mondjam. A borító olyan szörnyű hogy el se mertem olvasni az első fejezetet. De nem ítélek ez alapján, majd Conon beleolvasok.
lumana.wordpress.com
Már nem azért, de a csúszás vagy a nyomdai hibák sztem nem a kiadó hibái, hanem a nyomdáé, nem?
miért ki írta h a kiadó hibája? én csak azt nem értem h miért lenne jobb a mangafan helyzete amikor nekik 3ból 2 volt hibás, míg a mangattacknál ez az arány azért jóval kisebb! igaz itt is 2 csúszott, de kijött több jó példány is nemcsak egy mint a mangafannál...
on:
nekem tetszik a Devils Bride rajzstílusa, bár el kell ismernem h a borító tényleg eléggé fura lett. legalábbis a száj az ami nem tetszik....
Már nem azért, de a csúszás vagy a nyomdai hibák sztem nem a kiadó hibái, hanem a nyomdáé, nem?
Amúgy sztem is a Doors of chaos tűnik a legéletképesebb címnek a 4 közül.
De a Devil's Bride idegesítően csúnya sztem. És még mindig nem tudok rájönni, hogy ez yaoi, vagy sem, mert az ismertetőjéből nem nagyon jöttem rá (lehet h csak én vok lassú )
Eddig úgy tűnik, hogy a Doors of chaost és a Dark Metrot fogom megvenni. Bár majd meglátjuk, ha belenézek ott helyben.
Amúgy sztem is a Doors of chaos tűnik a legéletképesebb címnek a 4 közül.
De a Devil's Bride idegesítően csúnya sztem. És még mindig nem tudok rájönni, hogy ez yaoi, vagy sem, mert az ismertetőjéből nem nagyon jöttem rá (lehet h csak én vok lassú )
Eddig úgy tűnik, hogy a Doors of chaost és a Dark Metrot fogom megvenni. Bár majd meglátjuk, ha belenézek ott helyben.
lumana.wordpress.com
Szerintem nem rossz kiadó. A Mangafan után a második nálam. A mangák nem rosszak amiket kiadtak. Azért ők is csúsznak. Legalább a Mangafan a Con-ra előhozakodott egy jó nagy adag mangával, náluk meg se Nyári srácok 2., se Földfény 2.
én úgy tudom h a mangafannál nem lehetett venni Élni-t (na jó, nekem megvan a hibás) meg az Árnybírót is rengetegen kicseréltették... szóval 3ból 2 rossz volt. a mangattacknál hogy is volt ez? mennyi műből mennyi volt nyomdahibás v nem jött ki???
a Doors of chaos biztosan a polcomon lesz és az 1 kötetes kóreai mű is. a másik kettő nem igazán hoz lázba. megnéztem a bemutatófejezeteket a horror mangából. inkább nem mondanám el h milyen sz.r a mű szerintem!
beküldve: 2008-02-01 21:07:35
(#5) Szerintem nem rossz kiadó. A Mangafan után a második nálam. A mangák nem rosszak amiket kiadtak. Azért ők is csúsznak. Legalább a Mangafan a Con-ra előhozakodott egy jó nagy adag mangával, náluk meg se Nyári srácok 2., se Földfény 2.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem egyértelmű: a Devil's Bridge most BL, vagy nem?
A Devils Bridge YAoi
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-01 16:41:08
(#3) Már megennt sok lovettát hagyok ott a conon... érzem.
...
Gazdag, jóképű, huszonéves mecénást keresek, akik toleránsak, elfogadják szőke fejem és megveszik nekem ezeket. Jah, nem feltétlenül csak egy személyt!
...
Gazdag, jóképű, huszonéves mecénást keresek, akik toleránsak, elfogadják szőke fejem és megveszik nekem ezeket. Jah, nem feltétlenül csak egy személyt!
flower-of-ice.deviantart.com
Szerk: Katsu 2008-02-01 16:43:22
beküldve: 2008-02-01 15:35:12
(#2) Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem egyértelmű: a Devil's Bridge most BL, vagy nem?
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
beküldve: 2008-02-01 11:18:04
(#1) Nos, gondoltam létrehozok egy ilyen topicot, ahol a Mangattack kiadványairól (illetve magáról a kiadóról) beszélgethetünk.
A tavaszi Conra 4 újdonsággal fognak kijönni:
Dark Metro (16+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]
Devil's Bride (13+ korosztály, 1 kötetes)
[Link]
Doors of Chaos (16+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]
J-pop Idol (13+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]
A tavaszi Conra 4 újdonsággal fognak kijönni:
Dark Metro (16+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]
Devil's Bride (13+ korosztály, 1 kötetes)
[Link]
Doors of Chaos (16+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]
J-pop Idol (13+ korosztály, 3 kötetes)
[Link]