Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Nyári Srácokról 3-ról semmi hír nincs, még az USA-ban sem jött ki. Sőt, ott a második kötet sem.
de usában nem úgy akarják h egyetlen egy kötetben megjelentetni a 3 kötetet? én mintha vmi olyasmit hallottam volna... hát akkor eggyel kevesebb kötetet "kell" megvennem. =)
A Nyári Srácokról 3-ról semmi hír nincs, még az USA-ban sem jött ki. Sőt, ott a második kötet sem.
akkor conra még nem fog kijönni? csak májusban? mert akkor úgy kell összeállítanom a vásárlási listám...
Bocs,elég hülye kérdés de ilyen téren nem igazán értek a mangákhoz. Milyen az a BL manga?
Boy's Love-vagyis fiúXfiú szerelmet takar,Japánban inkább ezt a kifejezést használják mind yaoi,mind shounen-ai mangákra. Kielégítő?
Szerk.:Bocsi,Lanwell,nem láttam,hogy te is írod,lassú vagyok...
Köszi! Igen,elég kielégítő!
Bocs,elég hülye kérdés de ilyen téren nem igazán értek a mangákhoz. Milyen az a BL manga?
Boy's Love-vagyis fiúXfiú szerelmet takar,Japánban inkább ezt a kifejezést használják mind yaoi,mind shounen-ai mangákra. Kielégítő?
Szerk.:Bocsi,Lanwell,nem láttam,hogy te is írod,lassú vagyok...
BL=Boy's Love, vagyis yaoi, vagyis hímegyedek között szövődő romantikus kapcsolat...
Fíúk, akik 36°-os lázban égnek és tenyérrel vasalnak.
A korábbi kiadós-nyomdás hibákhoz viszont lenne egy kis hozzáfűznivalóm... Bár nem túlságosan fair dolog részemről pont a Mangafan fórumán ezt írni, de: az Alive-os, Árnybírós és Narutós hibákat azért nem teljes egészében kéne a nyomdára kenni. Az Atheneum (akik ugye a Mangattack cuccokért felelősek) tapasztalatának köszönhetően probléma nélkül hozza a könyveket. A Mangafan még viszonylag új szereplő, gondolom ők is mindent megtesznek, és eléggé kellemetlen lehet, hogy a lehető legtöbbet nyújtva (full autentikus mangák, védőborító, stb) mégis becsúszik néhány gikszer. (Pl. Naruto 3 tükrözött oldala, stb.) Ami a nyomda hibája, a felelősség viszont (mármint hogy ilyen formában boltokba kerüljön) a kiadót terheli. A Mangafan hozzáállása azért többnyire korrekt, már csak a tavalyi con-os Alive példájából kiindulva.
A Devil's Bride-ba és a Doors of Chaos-ba belenéztem. Mindkettő tetszik, bár talán a Devil's Bride - a fura fejformák ellenére - jobban bejön. A kötet 5 fejezetéből hármat meg lehetett nézni. Abból az derült ki, hogy ez bizony egy BL.
Bocs, most láttam hogy jóval lejjebb Necrokid már megírta hogy yaoi.