• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mangattack
Oldalak: ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 <<>>
beküldve: 2008-04-12 12:53:47
(#29)
Matilda Mattise
Matilda Mattise
[ Új arc ]
Engem speciel egyiksem érdekel az új mangák közül, viszont a Nyári Srácok 3. kötete annál inkább.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-12 12:48:26
(#28)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Jpop idol kivételével a többi jónak tünik, valószínű megrendelem őket neten, mert úgy mégis olcsóbb.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-12 12:21:14
(#27) Válasz vadooc (#26) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Jaja, egyben, de gondolhatod hogy egy 600 oldalas kiadvány ára ugyanannyi, mint 3x200 oldalé...

beküldve: 2008-04-12 12:07:48
(#26) Válasz Zsolti (#25) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Az Atheneum-tól csak a 4 új cím várható a con-ra. (Dark Metro 1, Devil's Bride, Doors of Chaos 1, J-Pop Idol 1)
A Nyári Srácokról 3-ról semmi hír nincs, még az USA-ban sem jött ki. Sőt, ott a második kötet sem.

de usában nem úgy akarják h egyetlen egy kötetben megjelentetni a 3 kötetet? én mintha vmi olyasmit hallottam volna... hát akkor eggyel kevesebb kötetet "kell" megvennem. =)

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-12 11:35:48
(#25) Válasz vadooc (#24) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Az Atheneum-tól csak a 4 új cím várható a con-ra. (Dark Metro 1, Devil's Bride, Doors of Chaos 1, J-Pop Idol 1)
A Nyári Srácokról 3-ról semmi hír nincs, még az USA-ban sem jött ki. Sőt, ott a második kötet sem.

beküldve: 2008-04-12 11:28:50
(#24) Válasz Zsolti (#23) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
A Nyári Srácok befejező kötetére még várni kell.

akkor conra még nem fog kijönni? csak májusban? mert akkor úgy kell összeállítanom a vásárlási listám...

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-12 11:18:38
(#23) Válasz Sakamoto Riku (#22) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
A Nyári Srácok befejező kötetére még várni kell. Mangattack-os cuccok közül nekem kell a Dark Metro, jónak tűnik. Bár, a nagyon komoly felhozatal miatt lehet, hogy kimarad. Jön a Delta Vision-féle Berserk (!!!), Mangafanos Hellsing, új Árnybíró, új Usagi, plusz az általam nagyon várt DHARMA. Lesz mire költeni a pénzt, na.

beküldve: 2008-04-12 11:10:49
(#22)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Most határoztam el, hogy Con-on nem fogok venni egy új Mangattack kiadványt sem, csak a Nyári srácokat. A sok MangaFan kiadvány mellett tú sokba kerülne. Plusz még ott vannak a sok-sok egyéb érdekességek.

beküldve: 2008-03-29 14:49:36
(#21) Válasz Nona (#20) üzenetére
Metal Lady
Metal Lady
[ Új arc ]
Sziasztok!
Bocs,elég hülye kérdés de ilyen téren nem igazán értek a mangákhoz. Milyen az a BL manga?

Boy's Love-vagyis fiúXfiú szerelmet takar,Japánban inkább ezt a kifejezést használják mind yaoi,mind shounen-ai mangákra. Kielégítő?
Szerk.:Bocsi,Lanwell,nem láttam,hogy te is írod,lassú vagyok...

Köszi! Igen,elég kielégítő!

beküldve: 2008-03-26 16:01:17
(#20) Válasz Metal Lady (#18) üzenetére
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!
Bocs,elég hülye kérdés de ilyen téren nem igazán értek a mangákhoz. Milyen az a BL manga?

Boy's Love-vagyis fiúXfiú szerelmet takar,Japánban inkább ezt a kifejezést használják mind yaoi,mind shounen-ai mangákra. Kielégítő?
Szerk.:Bocsi,Lanwell,nem láttam,hogy te is írod,lassú vagyok...

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-03-26 16:02:34
beküldve: 2008-03-26 15:59:22
(#19) Válasz Metal Lady (#18) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Sziasztok!

BL=Boy's Love, vagyis yaoi, vagyis hímegyedek között szövődő romantikus kapcsolat...
Fíúk, akik 36°-os lázban égnek és tenyérrel vasalnak.

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-26 15:49:30
(#18)
Metal Lady
Metal Lady
[ Új arc ]
Sziasztok!

beküldve: 2008-02-15 21:12:00
(#17)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
A Dark Metro jónak tűnik, biztos megveszem, ha megjelenik egyszer...

A korábbi kiadós-nyomdás hibákhoz viszont lenne egy kis hozzáfűznivalóm... Bár nem túlságosan fair dolog részemről pont a Mangafan fórumán ezt írni, de: az Alive-os, Árnybírós és Narutós hibákat azért nem teljes egészében kéne a nyomdára kenni. Az Atheneum (akik ugye a Mangattack cuccokért felelősek) tapasztalatának köszönhetően probléma nélkül hozza a könyveket. A Mangafan még viszonylag új szereplő, gondolom ők is mindent megtesznek, és eléggé kellemetlen lehet, hogy a lehető legtöbbet nyújtva (full autentikus mangák, védőborító, stb) mégis becsúszik néhány gikszer. (Pl. Naruto 3 tükrözött oldala, stb.) Ami a nyomda hibája, a felelősség viszont (mármint hogy ilyen formában boltokba kerüljön) a kiadót terheli. A Mangafan hozzáállása azért többnyire korrekt, már csak a tavalyi con-os Alive példájából kiindulva.

beküldve: 2008-02-14 19:09:11
(#16)
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
nos... az a horror manga 100% hogy kell, a BL 70%, a többibe belenézés után eldöntöm. szurkoljatok, h tudjak menni conra, és ne közvetlen utána legyen a vizsgám...

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-02-05 03:02:27
(#15) Válasz Sakamoto Riku (#11) üzenetére
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]
Most nézelődtem bele a mangákba, amiket a Mangattack ki fog adni, de a J-Pop Idol-ba nem tudtam. A Devil's Bridge-t nem fogom megvenni. Nem tetszik a rajzolása. Túl hülye formájú az emberek feje. Ezeken kívül a másik kettőt viszonz valószínűleg be fogom szerezni, vagy ha nem is, akkor elolvasom valahol magyarul. Csak így tovább Mangattack. (De a Mangafan-t nem győzheti le.)

A Devil's Bride-ba és a Doors of Chaos-ba belenéztem. Mindkettő tetszik, bár talán a Devil's Bride - a fura fejformák ellenére - jobban bejön. A kötet 5 fejezetéből hármat meg lehetett nézni. Abból az derült ki, hogy ez bizony egy BL.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Szép és szomorkás történet. Pont az én lelkivilágomnak való.

Bocs, most láttam hogy jóval lejjebb Necrokid már megírta hogy yaoi.

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-02-05 03:10:03
Oldalak: ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 <<>>