Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Igen, a fazon hangját én is imádom. Mondjuk a kiejtése elég vocces, de lehet direkt csinálja
Tabok alapján játszom legtöbbször, hallás után hajlamos vagyok totál mást játszani
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Imádom ezt a fajta zúzást.Azért a csávó hangja se semmi.
Am meg a gitározáshoz kitartás.
És lehet noob kérdés, miért nem próbálkozol ezekkel a gitár tab-os izékkel? Nemtom mennyire hasznos,de lehet könnyebb lenne,mint hallás alapján megtanulni például ezt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-09 10:01:07
A Firework is egy komoly nóta. Az intrót tegnap este próbálom megtanulni gitáron, de összesen nyolc hang sikerült belőle eddig, azt is folyamatosan elcseszem ráadásul
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A mai naptól fogva szeretem "Katy Perry-t"
Ez a szám meg mötááááál!
Ez a szám meg mötááááál!
3:02től meg valakinek gifet kéne csinálnia
Ööö...sajnos nem értek hozzá,de hogy EPIC,az biztos.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-09 09:32:50
(#1054) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-09 09:33:55
beküldve: 2011-01-04 10:49:46
(#1053) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-30 22:16:17
(#1052) Én alapvetően mindent meghallgatok, de kedvenc műfajom a trailer zenék, a goth metál és a rock(Skillet, Within Temptation, Nightwish)
Japánból is jöhet minden de az első számú nagy kedvenc az Gackt
Japánból is jöhet minden de az első számú nagy kedvenc az Gackt
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-30 20:52:30
(#1051) én szinte mindent meghalgatok kivéve az o/á-t
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-30 14:03:38
(#1050) Tegnap láttam, hogy My Chemical Romanceék új videóklippet készítettek. Meg egy új albumot. [Link]
Szerintem marha jó lett, tőlük megszokott iszonyatosan igényess zene.
Szerintem marha jó lett, tőlük megszokott iszonyatosan igényess zene.
Picit örülök, hogy a Marilyn Manson kopizást végre kinőtték. Jobb ez így.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-12-30 13:49:30
(#1049) Én mostanában szinte bármit meghallgatok. Úgyhogy neki se állok sorolni a kedvenceimet, mert az igen hosszú lenne.^^
-
beküldve: 2010-12-28 21:22:54
(#1048)
Szerk: Nagybőgő 2010-12-28 21:47:32
beküldve: 2010-12-28 21:14:58
(#1047) Ejj, de kihalt ez a topik is =(
One Day As A Lion - Wild International
Megvan az EP már ezer éve, jól el is feledkeztem róla, és most véletlenül megnyitottam. Nem tudom, hogy mi ez, biztos valami alternatív hip hop, de hatalmas.
One Day As A Lion - Wild International
Megvan az EP már ezer éve, jól el is feledkeztem róla, és most véletlenül megnyitottam. Nem tudom, hogy mi ez, biztos valami alternatív hip hop, de hatalmas.
beküldve: 2010-12-16 21:31:39
(#1046) Én most ezt imádom nagyon [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-16 20:55:01
(#1045) beküldve: 2010-11-29 20:02:56
(#1044) Az elhangzottak alapján azt vettem ki, hogy felbomlottak egy időre. Nem is tudtam
És hozok valami szépet, jót. De mitis? Ha már nem tudok dönteni, legyen kettő is
Parkway Drive - Alone
August Burns Red - The Seventh Trumpet