Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2011-01-24 19:35:19
(#1089) A LEGJOBB zene:
(Egy kis magyar retro, a leghíresebb magyar együttestől)
[Link]
Mostanában állandóan ezt hallgatom.
(Egy kis magyar retro, a leghíresebb magyar együttestől)
[Link]
Mostanában állandóan ezt hallgatom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-23 20:51:33
(#1088) Avenged Sevenfold - Critical Acclaim
Beszopódtam a fagmetalba. Tegnap hajnalban megtanultam eljátszani is nagyjából. Szörnyen érzem magam. Linkelek is valami értelmes zenét is utána
The Black Dahlia Murder - Everything Went Black
The Red Chord - Fixation on Plastics
Cephalic Carnage - Endless Cycle of Violence
Here Comes the Kraken - Into The Slaughter Basement
A deathcorenak olyannak kéne lennie, mint amit a Here Comes the Kraken játszik. Még a vokálos srác is Aborted pólóban tolja
Beszopódtam a fagmetalba. Tegnap hajnalban megtanultam eljátszani is nagyjából. Szörnyen érzem magam. Linkelek is valami értelmes zenét is utána
The Black Dahlia Murder - Everything Went Black
The Red Chord - Fixation on Plastics
Cephalic Carnage - Endless Cycle of Violence
Here Comes the Kraken - Into The Slaughter Basement
A deathcorenak olyannak kéne lennie, mint amit a Here Comes the Kraken játszik. Még a vokálos srác is Aborted pólóban tolja
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-23 20:58:24
Pontosan, én is rajzoláshoz és íráshoz használom őket, hihetetlen milyen ötleteket tudnak adni.
A City of ...nagyon ajánlom, szerintem a legjobbak.
Nekem mondjuk személy szerint ez a kedvencem tőlük
[Link]
Decsak mert a hegedű a gyengém
Nekem a Two stepses zenéről a Gyűrűk Ura jutott eszembe
A City of ...nagyon ajánlom, szerintem a legjobbak.
Nekem mondjuk személy szerint ez a kedvencem tőlük
[Link]
Decsak mert a hegedű a gyengém
Nekem a Two stepses zenéről a Gyűrűk Ura jutott eszembe
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Tyűű, hát ez k'vaszép. Erre Szilmarilokat kell illusztrálni. Szinte látom is magam előtt Feanor seregét masírozni Morgoth ellen.
A Two steps from Hell gondolom akkor ismerős nektek. Film(trailer)zenéket csinálnak Hollywoodnak. Jól.
A Two steps from Hell gondolom akkor ismerős nektek. Film(trailer)zenéket csinálnak Hollywoodnak. Jól.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2011-01-17 17:43:26
Üdv sorstárs!
Róluk még nem hallottam, de a linkelt zene gyönyörűszép. Azt hiszem majd utána járok a többi művüknek is :3
Igazából azért szeretem őket, mert ilyenekre rajzolni hihetetlenül jó, mindig hangulatos képek sikerednek ^^
Róluk még nem hallottam, de a linkelt zene gyönyörűszép. Azt hiszem majd utána járok a többi művüknek is :3
Igazából azért szeretem őket, mert ilyenekre rajzolni hihetetlenül jó, mindig hangulatos képek sikerednek ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-17 17:08:36
Szégyenszemre eddig egyiket se ismertem de a ADTR egész szimpatikus.
Én még mindig ilyen szörnyűségeket hallgatok, hogy Muse, Audiomachine, TSFH és egyéb filmzenék~
Legújabb TSFH mű, ami remélhetőleg nem végzi majd Tvájlájt trailerzeneként [Link]
Én még mindig ilyen szörnyűségeket hallgatok, hogy Muse, Audiomachine, TSFH és egyéb filmzenék~
Legújabb TSFH mű, ami remélhetőleg nem végzi majd Tvájlájt trailerzeneként [Link]
Végre egy sorstárs. Már azt hittem csak én vagyok ilyen filmzene őrült . Nagyon jó a link amit betettél, dinamikus, lendületes, tele van energiával, az ének meg tökéletes alatta, a Two steps.....nagy kedvenc nálam is, ahogy a többit is szeretem.
Mondjuk nálam az első helyen a City of the Fallen áll.
[Link]
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-17 16:47:18
(#1083) Na jó, ne harapjatok ketté. Épp csak amit hirtelen meghallagattam az 5 link közül, kicsit sem tűnt HC-nek. Inkvizitor ha ilyet hallana elaludna sztem Nomindegy. Találtam új jóságot:
Eisenfunk
//szintén az előbbiek kategóriába sorolható//
Eisenfunk
//szintén az előbbiek kategóriába sorolható//
Én is szeretem^^" :]
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2011-01-17 14:03:08
(#1081) Szégyenszemre eddig egyiket se ismertem de a ADTR egész szimpatikus.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Elnézést. a hardcore ez
Hát lehet. De szerény, jelentéktelen véleményem az, hogy nekem ez nem tetszik. Semmit nem váltott ki belőlem. Unott fejjel végigültem a videót. De semmi extra.... De egy ADTR-nek számomra van mondanivalója, van hangulata. Mindegy, ezt csak én mondom
Szerk.: Amúgy nem értem, mirefel ez a nagy kategorizálási háború. Nekem mindegy, mit hallgatok, csak tetsszen, legyen az HardCore, SoftcorePunk, MetalCore, TrashMetal, CaliforniaiPunk, vagy akár JRock. Szerintem nem attól jó egy zene, hogy hűűűűűűűűű, ez hardcore, akkor biztos baromijó! Amúgymeg nem is tetszik, de hc, szóval mindegy. Hülyeség ez
Szerk: Merchior 2011-01-17 07:18:12
Ha már rohadt tájékozottnak akar látszani az ember, illene az első pár Hatebreed albumról linkelni, ahol még nincsenek sludge meg groove metal hatások
Vagy linkelni valami komolyabb hardcoret, mondjuk Sick Of It Allt vagy Madballt
Nem mintha akkora lenne a különbség, de így elég humoros
Vagy linkelni valami komolyabb hardcoret, mondjuk Sick Of It Allt vagy Madballt
Nem mintha akkora lenne a különbség, de így elég humoros
lassan megy a buszom, loál
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-17 06:36:41
Nem mintha nem lenne szinte tökugyanaz a kettő stílusa. Az egyetlen apró különbség az, hogy míg a Day To Remember inkább a post-hardcore felé hajlik, ez marad a sima HC vonalon. Amúgymeg tökmindegy, tényleg. A Szkrímó az Szkrímó, ne ragozzuk túl.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-16 23:22:41
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:01:50
A Day to Remember a mai hardcore szkéna egyik legnagyobb együttese. Imádom őket.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-16 21:04:49
(#1075) Mint azt már említettem, ADTR orrvérzésig. No meg néha God is an Astronaut. Az még egy csoda! De most A Day to Remember fog következni!!!
The Downfall of Us All Tök poén
Have Faith in Me Imádom!!
I'm Made of Wax, Larry. What Are You Made Of? Állatság.
The Plot to Bomb the Panhandle Jóóó!
Full Set! Egy egész órás koncert. Csodááálatoss!
The Downfall of Us All Tök poén
Have Faith in Me Imádom!!
I'm Made of Wax, Larry. What Are You Made Of? Állatság.
The Plot to Bomb the Panhandle Jóóó!
Full Set! Egy egész órás koncert. Csodááálatoss!
Szerk: Merchior 2011-01-16 21:05:56